bolek: Lenze sa treba pozerat na to aj z ineho pohladu, teda toho nasho pohladu. Pride novacik, chce sa nieco spytat a zalozi rovnaku temu v casti Pomoc, Hladam, Volna diskusia a Hry. To su 4 rovnake temy, treba to sledovat, zmazat a nechat tam len jednu, pripadne to spojit a prefiltrovat. A ked nahodou zmizne tema z casti Hladam, lebo si pamata, ze ju tam zalozil, tak ti este napise a vynada, ze kde sa mu stratila tema. Keby klikol na vyhladavanie a dal si najst to co pisal, pripadne sa pozrel do profilu alebo si dal zobrazit svoje prispevky, tak to najde. A to nie je len raz, to je pravidelne. Pripadne zalozi uzivatel temu, zamkne sa mu s odvolanim na pravidla, ze preco bola tema zamknuta a on bez vahania zalozi znova to iste, len prekopiruje text cez CTRL+C a CTRL+V a tema na svete. Nasleduje samozrejme dalsie zamknutie temy s rovnakym dovodom, no zase je najvacsi debil ten, ktory tu temu zamkol alebo zasiahol do moderovania. A ked ten uzivatel nepride na to, ze ten co je tam podpisany to ma za nasledok a zacne nadavat rovno mne, tak mi to nestoji ani za to, aby som mu odpisal na tu sukromnu spravu ci karmu. A toto nie je raz, to sa stava pravidelne a aj my sme len ludia, mame svoje nervy. Kolkokrat sa stane, ze mam napisany prispevok a radsej ho ani neodoslem, lebo by som uzivatelom musel vynadat a radsej sa v klude vybucham doma pastou do kresla ci do stola, hlavne je to, aby som reagoval na fore s chladnou hlavou. Vela z vas netusi co je to za robota, co je to za pocit a kolkokrat cloveku puknu nervy ked robi tu istu vec uz asi 100x, vzdy rovnakym sposobom, vzdy rovnaky pripad (lenivost novacikov nieco pohladat na fore, precitat si pravidla, naucit sa slusne reagovat). Iste sa teraz vyronia otazky a vety, ze ak na to nemame nervy, tak to nemame robit a podobne, ale v tom problem nie je. Problem je predovsetkym na strane uzivatelov, teda najma tych novych, ktorym je za tazko spravit uricte kroky k vzajomnej spokojnosti. Vacsina z vas tento pocit nepozna a nezazili, takze sa postavite na stranu uzivatelov, mozno taky gangy, ppt a par dalsich ludi, ktori maju skusenost s moderovanim ci adminsitrovanim na inych forach to poznaju, takze pocitam, ze vacsina reakcii bude smerovat voci mne a dalsim spravcom tohto fora, popravde tie nazory mi budu ukradnute, pretoze viem co sme spravili pre forum a kolko usilia a namahy to stoji. Asi radsej uz do tejto temy reagovat nebudem, karmu mi kludne dajte, mozem si ju resetovat
jozinko: Pred takymi dvomi ci tromi rokmi tu bola vec, ze ak si chcel citat temy, musel si si najskor precitat pravidla, inu moznost si nemal. Takze tie pravidla si otvorilo dost vela ludi, ale vtedy bolo na fore par uzivatelov, mozno nejakych par tisic... A dovod preco to tu nie je do dnesneho dna, preco novacikovia nemusia nasilu citat pravidla??? Pretoze uz vtedy mi ludia pisali spravy, ze im nejde prezerat temy a nedokazali zrejme pochopit hlaske v zmizle ,,Ak chcete prezerat temy, musite si precitat najskor pravidla. Pravidla najdete po kliknuti na odkaz sem." - to je dovod preco som to zrusil, neviem si predstavit co by robili ludia dnes, kedze sa tu registruje daleko viacej ludi ako v tom case.