O čom svedčí karma užívateľov?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

mi-chau napísal:Hovorte si o com chcete ale zas to tu pomaly smeruje k tomu ze sme v Hojkovom dome na navsteve.. :)
Hm, to je síce pravda, ja osobne som vďačný. Hojko to robí a je to fajn. Na druhej strane modi aj Hojko by sa mohli zamyslieť, že keď sa už rozhodli to robiť, tak to robia pre ľudí a mohli by mať trošku súcitu (reagujem na ten link s odfajčom "maj sa").
V konečnom dôsledku to hypoteticky vedie k situácii "je tu síce všetko úplne super, všetci dodržiavajú na chlp presne pravidlá a to, že sme tu štyria, to predsa nevadí..."
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

podla mna je blbost ked sa ta karma pridava podla prispevkov. to je kkti a ked nemozete dat modom a adminom karmu oni musia mat 100
speq
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa speq »

ja som dostal uz tolko krat minusovu karmu ze napises pravdivy prispevok uprimny a niekto ti napise do karmy ze "ti kkt" tak ja uz k tomu nemam co viac povedat a ani sa nepodpise ktory kral nevie ani pisat ale nema ani tu guraz :)

ja davam karmu ludom ktori premyslaju , su inteligentni a je s nimi rec a hlavne su objektivni.

Napad sa tiez ceni za to obcas tiez davam : )
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

speq napísal:....
aha, hmm, super... ehm, a tvoj názor na karmu? :roll:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

lekoklatik napísal:aha, hmm, super... ehm, a tvoj názor na karmu? :roll:
Myslim ze ten nazor bude velice negativni :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

joejoe napísal:podla mna je blbost ked sa ta karma pridava podla prispevkov. to je kkti a ked nemozete dat modom a adminom karmu oni musia mat 100
Mozes to prelozit do slovenciny?
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

objektivne by bolo keby ju pouzival kazdy. lenze sa najdu aj taky ktory si ju pytaju, vsak? :roll: reci typu "karma poteší" a podobne...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Opak napísal:Proste my sme tu zvyknutý na nejaký štandard..modi sa tu o to pekne staraju a ked pride nejaky novacik tak hned skonci :)
súhlas, každý potrebuje nejaký čas zabehnúť, keby som začal svoje fungovanie na fóre v súčastnosti bol by som istotne "red power", no proste sa mi to nechce rozoberať, bol som kkt, ktorý tiež potreboval zistiť čo a ako funguje a dostať sa do toho
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

schw33k napísal:súhlas, každý potrebuje nejaký čas zabehnúť, keby som začal svoje fungovanie na fóre v súčastnosti bol by som istotne "red power", no proste sa mi to nechce rozoberať, bol som kkt, ktorý tiež potreboval zistiť čo a ako funguje a dostať sa do toho
Súhlas. Každý je na nováčikov nejaký tvrdý. Proste nejaký blbší príspevok a hneď 20zžp. kariem. A každý sme nejako začínali. Som tiež nevedela, čo a ako. :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

for all.
A presne preto sú na každom fóre pravidlá. Nevedomosť neospravedlňuje.

//nie nečítal už som to písal. Ale ak založím tému s názvom ktorý je v rozpore s pravidlami alebo urobím niečo v rozpore s pravidlami a budem za to patrične potretaný napr. nadávkami od užívateľov, nebudem plakať doma do vankúša a nevymaŽem hojka z históre. Proste sa z toho neposeriem. Skôr sa poučím. btw nezakladám témy takže tak :D
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Úprimne. Kto číta tie pravidlá? Ty si ich čítal? :D
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

bolek napísal:Úprimne. Kto číta tie pravidlá? Ty si ich čítal? :D
Gangy ich cita :mafia: :lol:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

bolek: Lenze sa treba pozerat na to aj z ineho pohladu, teda toho nasho pohladu. Pride novacik, chce sa nieco spytat a zalozi rovnaku temu v casti Pomoc, Hladam, Volna diskusia a Hry. To su 4 rovnake temy, treba to sledovat, zmazat a nechat tam len jednu, pripadne to spojit a prefiltrovat. A ked nahodou zmizne tema z casti Hladam, lebo si pamata, ze ju tam zalozil, tak ti este napise a vynada, ze kde sa mu stratila tema. Keby klikol na vyhladavanie a dal si najst to co pisal, pripadne sa pozrel do profilu alebo si dal zobrazit svoje prispevky, tak to najde. A to nie je len raz, to je pravidelne. Pripadne zalozi uzivatel temu, zamkne sa mu s odvolanim na pravidla, ze preco bola tema zamknuta a on bez vahania zalozi znova to iste, len prekopiruje text cez CTRL+C a CTRL+V a tema na svete. Nasleduje samozrejme dalsie zamknutie temy s rovnakym dovodom, no zase je najvacsi debil ten, ktory tu temu zamkol alebo zasiahol do moderovania. A ked ten uzivatel nepride na to, ze ten co je tam podpisany to ma za nasledok a zacne nadavat rovno mne, tak mi to nestoji ani za to, aby som mu odpisal na tu sukromnu spravu ci karmu. A toto nie je raz, to sa stava pravidelne a aj my sme len ludia, mame svoje nervy. Kolkokrat sa stane, ze mam napisany prispevok a radsej ho ani neodoslem, lebo by som uzivatelom musel vynadat a radsej sa v klude vybucham doma pastou do kresla ci do stola, hlavne je to, aby som reagoval na fore s chladnou hlavou. Vela z vas netusi co je to za robota, co je to za pocit a kolkokrat cloveku puknu nervy ked robi tu istu vec uz asi 100x, vzdy rovnakym sposobom, vzdy rovnaky pripad (lenivost novacikov nieco pohladat na fore, precitat si pravidla, naucit sa slusne reagovat). Iste sa teraz vyronia otazky a vety, ze ak na to nemame nervy, tak to nemame robit a podobne, ale v tom problem nie je. Problem je predovsetkym na strane uzivatelov, teda najma tych novych, ktorym je za tazko spravit uricte kroky k vzajomnej spokojnosti. Vacsina z vas tento pocit nepozna a nezazili, takze sa postavite na stranu uzivatelov, mozno taky gangy, ppt a par dalsich ludi, ktori maju skusenost s moderovanim ci adminsitrovanim na inych forach to poznaju, takze pocitam, ze vacsina reakcii bude smerovat voci mne a dalsim spravcom tohto fora, popravde tie nazory mi budu ukradnute, pretoze viem co sme spravili pre forum a kolko usilia a namahy to stoji. Asi radsej uz do tejto temy reagovat nebudem, karmu mi kludne dajte, mozem si ju resetovat :D

jozinko: Pred takymi dvomi ci tromi rokmi tu bola vec, ze ak si chcel citat temy, musel si si najskor precitat pravidla, inu moznost si nemal. Takze tie pravidla si otvorilo dost vela ludi, ale vtedy bolo na fore par uzivatelov, mozno nejakych par tisic... A dovod preco to tu nie je do dnesneho dna, preco novacikovia nemusia nasilu citat pravidla??? Pretoze uz vtedy mi ludia pisali spravy, ze im nejde prezerat temy a nedokazali zrejme pochopit hlaske v zmizle ,,Ak chcete prezerat temy, musite si precitat najskor pravidla. Pravidla najdete po kliknuti na odkaz sem." - to je dovod preco som to zrusil, neviem si predstavit co by robili ludia dnes, kedze sa tu registruje daleko viacej ludi ako v tom case.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

hojko napísal:,,Ak chcete prezerat temy, musite si precitat najskor pravidla. Pravidla najdete po kliknuti na odkaz sem." - to je dovod preco som to zrusil, neviem si predstavit co by robili ludia dnes, kedze sa tu registruje daleko viacej ludi ako v tom case.
Ak toto nedokaze normalny clovek pochopit, tak si viem predstavit ake bude mat nazory a naco sem vlastne ide (bud nieco hlada, alebo nieco chce) a naco sem nejde (s cielom diskusie). Taky clovek by myslim nikomu na fore nechybal. Ja by som taketo nieco uvital.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hojko no dostal si sa tym, ze si zlost vybijas do stola alebo do stolicky :D Ked si predstavim ako ti niekto napise spravu, ty ju precitas a namiesto odpisovania zacnes buchat do stola :D :D
No k teme: vsetko toto chapem, ja som len poukazoval na tu aroganciu, ktora sa cas od casu vyskytne. V tej teme, ktoru som dal za priklad skor to bolo pekne vidiet, aj ked je mozne, ze existovali este 4 dalsie rovnake temy, ktore audiotrack zmazal a vyburil sa az v poslednej.
Ale to s tymi pravidlami by si mohol zaviest znova, ale s tym, ze kym by si niekto neprecital pravidla, tak by nemohol posielat nove prispevky a ani sukromne spravy :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

GothaR napísal:V tej teme, ktoru som dal za priklad skor to bolo pekne vidiet, aj ked je mozne, ze existovali este 4 dalsie rovnake temy, ktore audiotrack zmazal a vyburil sa az v poslednej
Ale zase to neprehanajte, uz som tu videla aj horsie vyburenie sa moderatora, ako 'maj sa'. Teda ak mas na mysli tu konkretnu temu.
Aj by som dala link, ale to by som asi uz nenasla.
A dotycnemu nikto nebrani zalozit tu temu nanovo, ale s normalnym nazvom. A ked uz, tak napisem aspon cav miesto caw :roll:
Ono si mozno niektori myslia, ze to tu funguje ako na pokeci.
Mna napriklad tomasito na zaciatku vysackoval z politiky, zamkol temu, ktora sa celkom ujala, aj nazov mala normalny a este k tomu K-
A co? Zijem, dycham :D
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

okrem toho sa tu autor spominanej temy po napisani prispevku uz nikdy neukazal - posledna aktivita 19:20, jelkov prispevok 19:24, audiov 19:25, takze je nezmysel tvrdit, ze prave tieto prispevky ho odradil od dalsich navstev na tomto fore, kedze si ich na 95% ani neprecital :)
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

No ja som mal 1 stvorcek K+ ... lenze niekto sa nudil ... a dali mi K- a dovody ? typu ''asdiasjfsaiof'' ani podpis ani nic ... a ptm som o tom napisal... este tam ma zminusovaly .. nvm preco ... a teraz to je tak ako je :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pok3R napísal:No ja som mal 1 stvorcek K+ ... lenze niekto sa nudil ... a dali mi K- a dovody ? typu ''asdiasjfsaiof'' ani podpis ani nic ... a ptm som o tom napisal... este tam ma zminusovaly .. nvm preco ... a teraz to je tak ako je :)
Nuz darmo, mas tam same minuska od roznych ludi :) Ak ti tak zalezi na karme, tak skus pisat normalnejsie, aj ked uznavam, ze niektore z tych kariem su trochu dementne, no tak to uz chodi, kazdy take karmy dostava :)
Normalne plusko si dostal iba raz, kedysi davno a jedno teraz v poslednej dobe. Takze to nebude len tak, chybu hladaj v sebe alebo sa na karmu proste vykasli.
//Navyse ked sa zacnes vyplakavat, tak ta ukarmuje este viac ludi :D
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

to som si uz vsimol :) a viem ze som nervak :D a niekedy sa neovladnem xD ...
Napísať odpoveď