lost WIFI driver (asi)

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
madmiss
Amateur
Amateur

lost WIFI driver (asi)

Príspevok od používateľa madmiss »

Ahojte,
mam win VISTU home premium a po odinstalovani SP1 mi opalilo WiFi... v device manager som si zobrazila porty a nejaky WAN miniport (SSTP) mi chyba, bol na nom taky zlty vystrazny trojuholnik... ze nejaka chyba error 39...
skusila som preinstalovat driver BROADCOM priamo zo stranky vyrobcu (mam hp dv 6000) ale nefunguje mi to stale... nedal sa ani update a teraz ho mam preistotu uz aj odinstalovany... to by som nebola ja kebyze sa do toho nemontujem

Ako je mozne ze sa ta wifina neda nainstalovat ked som ju tam uz raz mala ? a odporucaju na to drivere pridelene ale asi to tam ani nieje...
Co mam robit ?

niekde na webe som sa docitala ze existuje nejaky klam na to nejake tunelovanie ci co...z IPv4 na IPv6...ja mam asi IPv6 lebo mam novy notas celkom...ja niesom az taky odbornik aby som vedela o co presne ide a kde to mam hladat...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

S problemom ti neporadim, ale tunel, IP4 a IP6 si vobec nevsimaj, to nie su veci, ktore by ta mali zaujimat a bude lepsie, ked sa na ne pri riesenie problem nebudes zameriavat, lebo s tym nijak nesuvisia.
Napísať odpoveď