internet download manager
-
Old Dirty Bastard
Guru
internet download manager
da sa do tohto programu nasekať niekolko linkov tak, aby mi ich potom postupne sťahovalo? napriklad ked z rapidu sťahujem dvd... ma to 40 linkov a chcem, aby mi to sťahovalo automaticky.. postupne...
-
Old Dirty Bastard
Guru
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Old Dirty Bastard
Guru
no tak to mi teda nejde.... akože... mam zoznam rapidackych linkov.... niekde na fore... označil som si.. a snažil sa to rpetiahnuť do managera a nič.. taktiež nefunguje ctrl+c a ctrl+v takže nechapem....
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 14:18 )
tak už som prišiel na to ako tam importovať zoznam rapid linko napriklad... z textoveho suboru.... ok mam tam nasekanych 15linkov a dam to d fronty na postupne sťahovanie... lenže ta špina mi ich sťahuje ako htm subory a nesťahuje to ako rar subory...
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 14:31 )
nie je to nahodou preto, že tam nemam vyplnene udaje k svojmu premium učtu alebo čo? a teda nevie čo ma s tymi odkazmi robiť... envie sa prepracovať k downloadu suboru a ťaha to ako .htm subor....
//OK, už to mam
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 14:18 )
tak už som prišiel na to ako tam importovať zoznam rapid linko napriklad... z textoveho suboru.... ok mam tam nasekanych 15linkov a dam to d fronty na postupne sťahovanie... lenže ta špina mi ich sťahuje ako htm subory a nesťahuje to ako rar subory...
//autoeditácia príspevku ( 07 Nov 2008, 14:31 )
nie je to nahodou preto, že tam nemam vyplnene udaje k svojmu premium učtu alebo čo? a teda nevie čo ma s tymi odkazmi robiť... envie sa prepracovať k downloadu suboru a ťaha to ako .htm subor....
//OK, už to mam