co vtedy robit?
co vtedy robit?
Co by ste robili keby stratite taku chut do zivota ako ste mali predtym, proste sa citite stale smutno, uz nieste stastny.Mate financne problemy a vsetci blizky su vam cudzi, pretoze viete , ze ste v tom probleme samy a nikto vam nepomoze iba vas polutuje a to zrovna nepotrebujete. Mate pocit , ze vsetky vase sny velke aj male sa nikdy nesplnia len pribudaju same problemy a to kvoli peniazom.
problem som dlzna peniaze, ktore som potrebovala zaplatit za skolu, chodim na brigady a to mi vystaci iba na ubytovanie a na stravu , mam 22 rokovZaxman napísal:1. aky maš problem
2. kolko maš rokov
3. rozpiš sa viac
4. ak mi minimalne na teto otazky neodpovieš neni očom riešiť
5. čo je pre teba problem s peniazmi :
tak ked brigaduješ neni problem myslim nejaka požička teda podla toho kolko tam zarobiš ak maš mesačne napr. 7000sk tak si mesačne odlož 4000sk a za 5 mesiacov mu to vratiš ....teda ak nemaš aj nejake ine výdavky ...........a nejaky surodenec starši neni ?? brat sestra ??........ak si nato fakt zle skus rodinu .........teraz nemyslim konkretne tvojich rodičov ked vraviš ze tiež sa nemaju naj
aha sryy no som zabudol že te peniaze ti stačia len na stravu a byt ........mno ale tak da sa ušetriť aspon 500sk mesačne ?? ...........a čo tak nejaku dalšiu briagadičku niečo ako rozdavanie letakou zaberete ti to cely den ale maš to raz za mesiac a nejaku tu tisicku možno dve si prilepšiš
a už maš školu zaplatenu ako celu alebo iba tento rok alebo semester ???
a už maš školu zaplatenu ako celu alebo iba tento rok alebo semester ???
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Hmm studovat+brigadova+roznasat letaky? Tak to uz je aj na kona dost.. Skor by som volil nejake kamaratky alebo podobne..Proste niekoho, kto na teba nekasle a doveruje ti a pomohol by ti v tomto financne na dobu, kym by si tomu cloveku to nesplatila ..Zaxman napísal:aha sryy no som zabudol že te peniaze ti stačia len na stravu a byt ........mno ale tak da sa ušetriť aspon 500sk mesačne ?? ...........a čo tak nejaku dalšiu briagadičku niečo ako rozdavanie letakou zaberete ti to cely den ale maš to raz za mesiac a nejaku tu tisicku možno dve si prilepšiš
vieš tak aj te 2 tisicky pomožu a ten jeden den mesačne sa da najsť aby si to rozniesol .....................lepšie ako doma plakať ze nemaš peniaze .....................a už je fakt malo kamaratou ktory ti požičaju čo len 5000sk nieto ešte 20 000 ..................alebo vtom pripade navyške mate 3 mesiaceprazdniny pokial viem tak cez te 3 mesiace ked budeš doma a najdeš si brigadu tak sa da tych 30 000 zarobiť vpohode aj viac ....ciže cez prazdniny splatiš dlho a ostane ti aj do foroty
-
cORP.
Addict
Re: co vtedy robit?
poviem ti jedno ,su aj horsie stavy ,ser na to a zi dalej co ti kuruje ? neries taketo stavy kazdy ich prezivaprazenico napísal:Co by ste robili keby stratite taku chut do zivota ako ste mali predtym, proste sa citite stale smutno, uz nieste stastny.Mate financne problemy a vsetci blizky su vam cudzi, pretoze viete , ze ste v tom probleme samy a nikto vam nepomoze iba vas polutuje a to zrovna nepotrebujete. Mate pocit , ze vsetky vase sny velke aj male sa nikdy nesplnia len pribudaju same problemy a to kvoli peniazom.
-
cORP.
Addict
a teraz mi povedz co ma spolocne to ze nevychadza s bliznymi a peniaze ? poviem takto peniaze a vztahy su uplne ina vec ,vztahy sa nadvazuju reps. opravuju ovela tazsie ako zarabanie penazi ,ked chces peniaze treba robit nic sa k tomu neda viac povedatZaxman napísal:ale ona to musi riešiť ked nema peniaze tak žiť dalej asi nemože
asi by si si to mal ešte raz prečitať................ona ma problemy kvoli tym peniazom .........ciže to ma spoločne všetko .......................nema peniaze a je dlžna a nekce do toho nikoho zatiahnut čiže ani nikomu povedať a preto ma ten problem iba ona a nvie ako ho vyriešiť a preto mysli na najhoršie
-
cORP.
Addict
nekomentujemZaxman napísal:asi by si si to mal ešte raz prečitať................ona ma problemy kvoli tym peniazom .........ciže to ma spoločne všetko .......................nema peniaze a je dlžna a nekce do toho nikoho zatiahnut čiže ani nikomu povedať a preto ma ten problem iba ona a nvie ako ho vyriešiť a preto mysli na najhoršie
ja robim len ako brigadnicka je to onicom , a vztahy tiez chcem mat - kvoli chalanovi byvam v inom meste a platim si sama najom, ja sa vazne snazim ako sa da ale vzdy vyzijem akurat tak pre seba a neostane mi nic na vratenie penazi.INDIGOcorp. napísal:a teraz mi povedz co ma spolocne to ze nevychadza s bliznymi a peniaze ? poviem takto peniaze a vztahy su uplne ina vec ,vztahy sa nadvazuju reps. opravuju ovela tazsie ako zarabanie penazi ,ked chces peniaze treba robit nic sa k tomu neda viac povedat
-
xivo
Light Professional
Popravde, neprehanaj pre chalana, pochpil by hadam ze niektore veci sa nedaju ..prazenico napísal:ja robim len ako brigadnicka je to onicom , a vztahy tiez chcem mat - kvoli chalanovi byvam v inom meste a platim si sama najom, ja sa vazne snazim ako sa da ale vzdy vyzijem akurat tak pre seba a neostane mi nic na vratenie penazi.
Brigada, hmm chce to daco lepsie ... zamestnaj sa v obore co studujes .. na pol. uvazok .. alebo tak, ak sa ti bude dat
ja som asponn takto riesil svoje problemy ... a ako sa dostat z trablov ? .. vzdy si z kazdej vyplaty odlozim tisicku .. a viem ze sa jej nesmiem chytit
-
Začiatok Konca
Professional
Soviet: http://www.hojko.com/nedokazem-uplne-do ... 05294.html
Nevešaj to na klinec.. Všetko zlé raz musí skončiť.. Obrát sa na rodinu.. alebo ako povedali ostatní, odlož si proste nejaké peniaze.. Priateľ je podľa predošlej témy asi ko*ot, tak s ním to asi nepôjde.. No, každopádne ti môžem povedať len to, že sú na svete aj horšie veci..
Nevešaj to na klinec.. Všetko zlé raz musí skončiť.. Obrát sa na rodinu.. alebo ako povedali ostatní, odlož si proste nejaké peniaze.. Priateľ je podľa predošlej témy asi ko*ot, tak s ním to asi nepôjde.. No, každopádne ti môžem povedať len to, že sú na svete aj horšie veci..