Problem s videom

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problem s videom

Príspevok od používateľa bocian »

Nahraval som si mensi projekt na Panasonic 500-vku. Strihal vo Vegase a finalny vytvor ulozil do formatu avi. Lenze... To avi-cko mi nespusti hociktory prehravac ani za boha (bs player,wm player,power dvd,vlc ). A ak ho pusti tak to neskutocne seka, sek po seku az k uplnemu zkolabovaniu. Co mam robit ? Docital som sa o potrebnom kodeku s nazvom DVSD. Nainstaloval som ho, software ktory kategorizuje kodeky ho berie ako funkcny a zaradeny do kniznice. Lenze video nadalej nejde.... Poradi mi niektoo ? :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pravdepodobne to video nie je kovertovane, preto to sekanie, je tam velky datovy tok. Skus to cez VirtualDub alebo nieco ine konvertovat do DivX/XviD a vidis co to spravi.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

No tu skor ide o to ze mam svoj ako keby "kolektiv" ktory natom makal somnou, a strihac to zmakol dost slusne, a vsetko ulozil aj ako ma. Ide to predsa len trom ludom, no mne stale nie. Takze VirtualDub asi sosnem z netu :wink:
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Skonvertovať to do DivX alebo Xvid môžeš skúsiť aj cez Sony Vegas. Pozri sem: http://www.hojko.com/video-v-sonny-vegas-7-t104454.html je to mini návod na Xvid.
Napísať odpoveď