Aktualizácia Win. XP

Informácie o software, ankety...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Aktualizácia Win. XP

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Caute! Nemam legalny Win. XP, ale podarilo sa mi ho zlegalizovat a viem to podla toho, ze som tam nahodil SP3 a WMP 11 .. Vsetko frci .. Ale napadlo ma, ze si mozem dat aj automaticke aktualizacie .. Takze som to skusil, vybehlo mi vela updatov .. Ale jedno jedine som nedal aktualizovat - volalo sa to tusim nejako windows genue alebo ako .. a ostatne som dal .. co je dobre a co nie aktualizovat?? Poradte PLS! Ci mozem dat vsetko doradu aktualizovat?

EDIT: prave som to nasiel .. vola sa to : Windows Genuine Adwantage Notfikation .. TO je co ?? Mozem aj to dat aktualizovat??
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

to nedavaj, suvisi to s legalnostou os poprípade ta to bude upozornovat na to ze nemas legal..zhruba...hoď si to do googlu a nebud lenivý :wink:
goten
VIP
VIP

Príspevok od používateľa goten »

Ak si bez problémov nainštaloval SP3 aWMP 11 tak by si sa genuine nemal báť. Nainštaluj a uvidíš. Ja som tiež "zlegalizoval" WIN a genuine bez problémov.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

a na čo to vlastne služi?je to nepotrebne tak som to tiez pre istotu radšej nedaval...
goten
VIP
VIP

Opak napísal:a na čo to vlastne služi?je to nepotrebne tak som to tiez pre istotu radšej nedaval...
Overí ti to pravosť systému Windows, či je legálny alebo nie. Pokial chceš využívať aktualizácie z windowsupdate.microsoft.com, tak musíš byť preverený či máš legálny win. Cez automatické aktualizácie vo windows môžeš prímať len nevyhnutné aktualizácie zabezpečenia.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

NJ, ja som aj tusil, ze je to nieco na overovanie .. :) Ale nebol som si isty .. Ale tak nemusim si to dat nie? Ved malo by sa to myslim, dat nejako odfajknut, ze nech mi to nepyta sa stale .. Inak ono sa to aktulaizuje, az po vypnuty a zapnuti PC, ze?
goten
VIP
VIP

Samozrejme dať si to nemusíš. Keď ti genuine ponúkne v aktualizáciách tak ho odškrtni a zvoľ aby na ňu už neupozorňovalo. To nejaký čas vydrží potom ti ju ponúkne znova. Keby si windows genuine nainštaloval a overilo by ti pravosť systému, tak by ti v aktualizáciách neponúkalo len najdôležitejšie aktualizácie, ale aj voliteľné pre software a hardware.
Aktualizuje sa vtedy ako to máš nastavené v Automatic Updates. Ja keď chcem urýchliť aktualizovanie tak sa pripojím na win update, chvíľu počkám a ak je nejaká aktualizácia čo nemám, tak za chvíľu sa objaví žltý štít.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No ja mam nastaveny ten zlty stit. A nastavene, ze nech mi to ukaze, ale netaha a neinstaluje .. Inak, ked som si to chcel dat aktualizovat, tak som dal ten zlty stit a potom mi vybehlo, ze stiahnut (to odfajkovanie) a ze mam vypnut win. a zapnut, aby sa to nainst. A odskrtol som ten genui .. Ale aj tak to tam ukazuje, ale mna to netankuje .. :)

A inak je dobre instalovat tie aktualizacie, ktore su mimo hlavnych aktualizacii?? Lebo, ked to by malo vplyvat na HD nejako zle .. Ked nepoznam niektore aktualizacie .. :roll: Su v tom vyhody?
goten
VIP
VIP

Už si nepamätám presne aké aktualizácie tam boli, ale určite tam bol WMP11, nejaké certifikáty, môžeš tam mať nejaký driver na HW, myslím že tam kedysi bol aj net.framework. Keď ti stále ponúka genuine, tak po odškrtnutí aktualizácie by ti malo vyhodiť okno že na tú aktualizáciu už neupozorňovať. Keď si inštaloval WMP11 tak tam je tiež genuine, ak si prešiel cez to tak si kludne nainštaluj aj to čo ti ponúka win update.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jaaj, ale ked som instaloval ten WPM11 tak tam bolo, ze nainst. ten genui .. ale to som nedal. A instaloval dalej .. Tak neviem, ci sa mi to nainstalovalo .. A inak pouzivam aj Tune Up 2008 a ked davam rpecistit C disk, tak je tam ze backu up z toho updatu, mozem to dat zmazat?? alebo nie? :)
goten
VIP
VIP

Neviem aký je to backup, čoho sa presne týka. Ale ak funguje všetko ako má, backup by si mohol vymazať. Pri inštalácií WMP11 sa ta nepýta či chceš nainštalovať genuine ale oznamuje ti, že pred pokračovaním inštalácie ti overí pravosť winu. Neviem to presne ale keď to nepovolíš tak sa ti WMP11 nenainštaluje.
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Jj, user! Dikess za info! :) Inak ten WMP, som si osobitne bez aktualizacie instaloval a pytalo sa to, a neviem co som uz poklikal, daval som stale dalej a vsetko ide .. :)
Napísať odpoveď