Cize je to hra od Turtle Rock Studios - ktorych vsak kupilo Valve cize teraz uz mozme povedat ze hru robi valve. Ma to byt coop akcia pre styroch hracov na PC a X360. Datum vydania November 4.
Som rozmyslal ze by to mohlo byt zaujimave. Cena by nemala byt vysoka. Kto by to chcel kupit a mohli by sme zahrat - potrebujem este asi troch
projekt vyzera zaujimavo, ale neviem si predstavit kedy by som si to vedel zahrat s niekym v co-op mode - aby si traja-styria ludia nasli cas zrovna vtedy ked mam chut.. O ano, je moznost hrat s botmi ale.. CS s botmi uz ste hrali ze...
Napriklad by sme boli traja a stvrty by nemal cas - tak ho nahradi bot alebo mozno bude moznost ze pocitac si sam najde niekoho na nete... vsak na to je predsa steam community a toto nieje CSsko.
Mozte sa hlasit ze kto by si to asi kupil - viem ze vacsina uz si kupila TF2 no dufam ze sa najde niekto
chcem sa Vas spytat... kupujete si to ? cena sa mi zda az prilis vysoka...(zastaraly engine) a pytaju za to 50 dolarov... ale ak sa tu najde niekto(ti co uz raz pisali ze to kupuju) tak to berem aj ja... sam to predsa nebudem hrat... coop s botmi je nuda
//autoeditácia príspevku ( 16 Oct 2008, 15:17 )
no asi to necham tak vychadza to na tych 53.54 + aktualny kurz 22,216
53,54x22,616=1210Sk. Pekna suma.
No ale zase.. bude aj demo, ktore nam prezradi ci je to fakt tak dobre aby to za to stalo. Aj ked.. za tu cenu bol aj Orange Box, trosku viac nadupany balicek hier.
Neviem preco ale strasne mi to seka - mam to na maxime 50+fps ale nahodne sa mi to stale zasekne niekedy na 5 sekund niekedy menej inokedy aj na dlhsie... Tak som sa tesil a neda sa to takto hrat