4G T-Com

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mrsk
Novice
Novice

4G T-Com

Príspevok od používateľa mrsk »

Bry vecer,
trosku som si prebehol starsie temy, a vopred sa ospravedlnujem ak by som sa na nieco spytal co uz bolo napisane...

Chcel by som sa spytat na ADSL od spolocnosti T-Com, balicek turboIII. Rychlostne podmienky su mi zname, datovo i casovo argumentuju NEOBMEDZENE.
Nikde som sa vsak nedocital ohladom agregacie. Mozte ma prosim oboznamit, ci v zmluve o pripojeni je agregacia, alebo spolocnost garantuje rychlost uvadzanu v zmluvu.... pripadne vase postrehy by mi velmi pomohli.
Ak mozem poprosit, pri reakciach sa trosku rozpiste, nereagujte len Nie nieje, resp. Ano je... to mi moc nepomoze :wink:

Dakujem...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Samozrejme, že tam agregácia je.

PS: Ak ťa tak veľmi zaujíma tá agregácia a nestačí ti len áno je/ nie nie je tak si mohol zavolať na informácie a tam by ti presne povedali, aká agregácia je k akému programu.

PPS: Pri tých nižších programoch je v zmluve agregácia 1:50, ale doteraz vždy mi "išiel internet" plnou rýchlosťou.
mrsk
Novice
Novice

RE:

osobne moc call centram neverim, vlastne skusenosti s call centrami u mobilnych operatorov, kde na tu istu otazku ti 3 operatori daji 3 odlisne odpovede, a ked to clovek zisti az po podpise zmluvy tak uz je neskoro plakat...
co som si cital vseobecne podmienky ktore su uvedene na ich stranke, je tam len vysvetleny pojem co ot je agregacia ale ziaden udaj ako sa agreguje...
nekamenujte ma...dik
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Ako vravi chrono aj ja mam uz styri roky net od T-comu s agregaciou a nikdy mi nesiel menej ako maximalkou :wink:
mrsk
Novice
Novice

RE:

chalani dik...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

mna by zaujimalo ako fici comfort2 respektive comfort3 verzia kedy je 30/2 mbit ...citit dake velke menenie rychlosti....cital som jeden komentar kde pisal chlapik ze ma 30-tku a ide mu tak 14-26....a teraz vraj od 18.11. ma byt comfort2 namiesto 599 za 390sk/mesiac a rychlost z 2 na 15mbit....
Tomman
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomman »

Agregacia je tam 1:55 zrovna v piatok som bol v T-come. Pracuje tam znama, takze tomu by som aj veril:)
Planujem si dat ale Nextru... pokial neo***ju, tak agregaciu by nemali uplatnovat avsak je tam FUP 1-2 GB na den v zavislosti od programu.
mrsk
Novice
Novice

RE:RE:

no ja mam v plane si prestudovat zmluvu, sa tie nazori dost lisia... videl som ADSL, a slapalo to na plne kotol, ale cital som i take veci, ze to vobec nefunguje tak ako by malo, normalne som na pochybach.... :?
k1
Expert
Expert

Príspevok od používateľa k1 »

mozem jednu otazocku ??? kde byvas ??? ak niekde vo vatsom meste, 4G by som si urcite nedal... je plno inych spolocnosti ktore ponukaju rychlejsi net za nizsiu cenu a samozrejme tak isto neobmedzeny ani casovo, ani datovo.
Napísať odpoveď