fruxo napísal:cstrike/config.cfg alebo autoexec.cfg
ked to chcem nechat pozozstavajuce a uchranit proti prepisovaniu tak mi to trebe to config.cfg zmenit na userconfig.cfg... alebo ako pretoze dakou taku som pocul radu... tak nefiem presne jak ...
dodo.gold napísal:d3viL o com to meles ? ked to das do autoexec tak nemas problem.
"// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
Toto bolo napisane v jednom configu co mi poslal kamos...alebo ty spominsa nejaky autoexec tak jak to spravit???
d3viL napísal:"// This file is overwritten whenever you change your user settings in the game.
// Add custom configurations to the file "userconfig.cfg".
Toto bolo napisane v jednom configu co mi poslal kamos...alebo ty spominsa nejaky autoexec tak jak to spravit???
Ved normalne vsetky svoje configy, scripty, bindy a neviem co nahadz do userconfig.cfg, a na koniec suboru config.cfg napis riadok "exec userconfig.cfg" a neprides o nich
blazer napísal:Ved normalne vsetky svoje configy, scripty, bindy a neviem co nahadz do userconfig.cfg, a na koniec suboru config.cfg napis riadok "exec userconfig.cfg" a neprides o nich
Jop chapem ale ten vytvorit si ako novy poznamkovy blok jop??? a pomenovat jak userconfig.cfg....
staci ked si otvoris prazdny poznamkovy blok, napises tam co chces a potom das ulozit ako a napises tam userconfig.cfg.
mimochodom staci to dat do autoexec a nemusis nic davat ani do configu.
zdravim... zmenil som si rozlisenie na cs, a nejak mi to nepodporuje monitor, tak mam iba ciernu obrazovku.. a neda sa mi to nijak zmenit, bo nic nevidim... Neviete, ci je daky prikaz, zeby mi to znova defaultne nastavilo, alebo nejak zmenit rozlisenie..? neviem fakt, ako to spravit.. diki moc..
cinges napísal:zdravim... zmenil som si rozlisenie na cs, a nejak mi to nepodporuje monitor, tak mam iba ciernu obrazovku.. a neda sa mi to nijak zmenit, bo nic nevidim... Neviete, ci je daky prikaz, zeby mi to znova defaultne nastavilo, alebo nejak zmenit rozlisenie..? neviem fakt, ako to spravit.. diki moc..
Do odkazu za hl.exe -game cstrike dopis -windowed 1
dodo.gold napísal:staci ked si otvoris prazdny poznamkovy blok, napises tam co chces a potom das ulozit ako a napises tam userconfig.cfg.
mimochodom staci to dat do autoexec a nemusis nic davat ani do configu.
mno ja som to cez ten user spravil v poho teda mi to fachci tak neni problem... a ako inak keby tak pre info robis ten autoexec??? pretoze taky subor som tam nenasiel....tak ci opet vytvorim len v textaku to a opet na cfg???
d3viL napísal:mno ja som to cez ten user spravil v poho teda mi to fachci tak neni problem... a ako inak keby tak pre info robis ten autoexec??? pretoze taky subor som tam nenasiel....tak ci opet vytvorim len v textaku to a opet na cfg???
sak normálne,úrob kópiu konfigu na plochu,premenuj ho na autoexec zmaž v nom vsetko,a vloz tam údaje aké chces
SSemteXX napísal:sak normálne,úrob kópiu konfigu na plochu,premenuj ho na autoexec zmaž v nom vsetko,a vloz tam údaje aké chces
Co by si presne donho potreboval?
Mno jasne hodim do neho si tie konfiguracie....koncovka bude opet cfg. ze?? a opet ho prekopirujem do adresara kde je povodny config hej?? a na konic configu netreba est neco napisat aby vedelo odkial to ma spustat...
hladam nejaky gungame server, myslim, ze tam zabijem napr. 4 a da mi to dalsiu zbran a postupne sa dostavam k lepsim zbraniam. mal som nejaky vcielka gungame, ale ten nejako mi nechce ist. dakujem vopred.
a este, ze aky patch si mam dat??? hram non-steam.