NHL 09
pozrite si tento web kto by mal z nudy zaujem si zahrat nech sa kludne ozve
Kód: Vybrať všetko
http://nhl09-online.wz.cz/-
englandfans
Novice
-
Lord ANAKIN
Professional
totalne sklamany som s tej novej nhl ... jedine co je na nej dobre su nove supisky pre nic ine to nehram lebo nerad stahujem do NHLky nic ine okrem toho co tam je od vyroby ale verzia pre PC je troska nahnevali ma ... to co za drbnute rozlisenia ??? ani jedno sirokouhle mi take pasy po bokoch nechava na monitore a to aj stary Warcraft dokaze nastavit rozlisko na 1680x1050 ... neviete nejaky trik na to aby to nejako spravilo ??? mam monitor Samsung T220
zdravím
no ked som videl tú minimálnu konfiguráciu tak sa mi nechcelo veriť- ako Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1300MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM (Ati Radeon 9000 alebo nVidia GeForce 3Ti), 5.20GB voľno na disku, DVDROM
no a teraz tá otázka: myslíte si že mi to pôjde na mojom starom šrote: Xp- čko, celeron 1,7 GHz, 1 GB Ram, 128 MB GeForce 4 MX 440?
lebo som si myslel že na tom už nič nerozchodím a táto konfigurácia ma zaskočila!
lebo sa mi to nechce stahovať a potom zistiť že akurát MX nie je podporované alebo že vyžaduje najaký pixel shaders alebo vertex shaders
tak čo oplatí sa mi to sťahovať?
no ked som videl tú minimálnu konfiguráciu tak sa mi nechcelo veriť- ako Windows 2000, XP, Vista[32bit], procesor 1300MHz, pamäť 256MB RAM, grafická karta s 64MB RAM (Ati Radeon 9000 alebo nVidia GeForce 3Ti), 5.20GB voľno na disku, DVDROM
no a teraz tá otázka: myslíte si že mi to pôjde na mojom starom šrote: Xp- čko, celeron 1,7 GHz, 1 GB Ram, 128 MB GeForce 4 MX 440?
lebo som si myslel že na tom už nič nerozchodím a táto konfigurácia ma zaskočila!
lebo sa mi to nechce stahovať a potom zistiť že akurát MX nie je podporované alebo že vyžaduje najaký pixel shaders alebo vertex shaders
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
neoplati lebo ked si si pozeral minimalnu konfiguraciu tak pri nej by malo byt aj nepodporovane graficke karty......a tam sa nachadza aj mx-ka ale ani sa neoplati tahat....radsej kupit x360 za 6000 a tam si zahrat hokej a este lepsia rada kupit si za 600,- hokejku a zahrat si super-realisticky hokej vonkumito85 napísal:zdravím
-
Michaelo105
Light Professional
Si mohol hodiť screen, lebo ja mam ten istý monitor a žiadne pásy nemám.Lord ANAKIN napísal:totalne sklamany som s tej novej nhl ... jedine co je na nej dobre su nove supisky pre nic ine to nehram lebo nerad stahujem do NHLky nic ine okrem toho co tam je od vyroby ale verzia pre PC je troska nahnevali ma ... to co za drbnute rozlisenia ??? ani jedno sirokouhle mi take pasy po bokoch nechava na monitore a to aj stary Warcraft dokaze nastavit rozlisko na 1680x1050 ... neviete nejaky trik na to aby to nejako spravilo ??? mam monitor Samsung T220
online liga
http://onlinenhl09.wbl.sk/-
Michaelo105
Light Professional
online liga
http://nhl2009-o2extraliga.wz.cz/