zdravim vas pls kto by mi vedel poradit...viem ze sa to na tejto mojej nokii E51 da spravit ze budem mat 3D menu myslim ikonky len neviem ako a kde to mam nastavit...skusil som vsetko ae nwm de to je...ma to byt na setkych FP 1 mobiloch cim aj E51 je a aj na videu som videl ze moj mobil mal take 3D menu...ako to mam pls naastavit?
3D menu ? to bolo pravdepodobne robene cez nejaky app (teraz som videl na nete jednu app ktora prerobi menu do 3D kocky
tu mas link na video :
ak si nemyslel toto tak potom sa to zmeni bud nejakou temou alebo cez nejaku app skus hodit link nech vidim ake menu si to myslel ...
....myslel som to menu co da na tomto videu tusim je to to tretie a stvrte co tam vyberie...skusal som to iste robit co tam ae ja som tam mal iba na vyber s 2 moznosti a on ma zo 4...a nwm jak to mam teda zmenit
E-rada nema moznost dat ikonky menu do V resp. Podkovy (teda do tvojej pozadovanej formy). Vedia to len N-kove Nokie a niektore ostatne Symbiany okrem E-Series.
D!eSel_78 napísal:E-rada nema moznost dat ikonky menu do V resp. Podkovy (teda do tvojej pozadovanej formy). Vedia to len N-kove Nokie a niektore ostatne Symbiany okrem E-Series.
.......tak mi vysvetli peco to ide na tejto E51 v tomto videu?
9VCH.. to nie je štandardná téma/funkcia E51ky.. musíš si na to doinštalovať nejakú tému, prípadne program, možno to bude požadovať aj upravu firmware mobilu..
Vzhľadom na to, že mám tiež E51, by ma tiež zaujímalo, ako sa to dá zrobiť.
brm napísal:9VCH.. to nie je štandardná téma/funkcia E51ky.. musíš si na to doinštalovať nejakú tému, prípadne program, možno to bude požadovať aj upravu firmware mobilu..
Vzhľadom na to, že mám tiež E51, by ma tiež zaujímalo, ako sa to dá zrobiť.
zdrawim chcel by som vediet ci by mi niekto nemohol prelozit abo napisat kompletny postup ako mam spravit take menu vo svojej e51 ako je na tomto videu : dik