dakujem, skuste sa prosim vyjadrit viaceri.. lebo to moze byt od kusu rozne.. ja mam tiez v ela veci ktor. mi funguju super a znami maju to iste a ide im to pomaly, mrzne a tak.
No ja som zas citala, ze basy a vysky nic moc pokial hra naplno a tiez by mohlo niekomu vadit, ze nema 3.5mm konektor, cize problem s vlastnymi sluchatkami.
Ale celkovo telefon vyzera dobre a fotky su tiez slusne.
Hlavne bude problem s redukciou, Samsungy niesu tak rozsirene.... A vsetci vieme ako to chodi so zakladnymi sluchatkami
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 21:17 )
sapler napísal:ok tak napisem poziadavky :
Wifi
dotykový displej
2MP fotak alebo vyssi
bluetooth bolo by + keby ma aj infrak
windows mobile 5 or 6
pametova karta najlepsie by bola miniSD
integrovana pamat minimalne 100 MB
a este aby hral hlasno a kvalitne myslim reproduktory apoň nieco ako N73
asi vsetko co ma teraz napadlo
HTC Touch?
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 21:18 )
pryja napísal: baterka, 5mpx fotak, funkcia rozpoznavanie hudby/tusim ako prvy samsung to ma/ otlacky, zrkadlovy display/na slnku skoro nic nevidiet, ani pri foteni/
D!eSel_78 napísal:Hlavne bude problem s redukciou, Samsungy niesu tak rozsirene.... A vsetci vieme ako to chodi so zakladnymi sluchatkami
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 21:17 )
Ma to aj SE a uz dost dlho
mam na predaj MDA VARIO alebo homozes poznat ako Qtek 9100 ma to skoro vsetko co sinapisal mato ajWIFI len ten fotak ma troskuslabsi alefotky robi podlamadobre
mato951 napísal:mam na predaj MDA VARIO alebo homozes poznat ako Qtek 9100 ma to skoro vsetko co sinapisal mato ajWIFI len ten fotak ma troskuslabsi alefotky robi podlamadobre
no tak nechcem hovado ako n95.....ja mam 14 rokov a chcem wifi lebo mame na skole wifi zadara takze nieco ako HTC mi fakt netreba ale ta e51 je v poho a keby som chcel new ? a ma ten htc aj dotykovy ? inak oplati sa mi kupit ipod touh ?
Tak potom urcite ber iPod Touch. Pochybujem ze najdes nejaky fon kde by sa lepsie ovladal net browser. Plus budes mat mp3 prehravac, hernu platformu a mnoho dalsieho.