Hracka- Gumeny panak s mukou (asi) vnutri
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hracka- Gumeny panak s mukou (asi) vnutri
Zdravim
Hladam tuto hracku. Davnejsie sa to predavalo. NEviem ani nazov len viem ze to bol taky gumenny panak s dakym praskom vnutri. a dalo sa to tak natahovat a podobne. Neviete kde by som to zohnal? nevidel to niekdo naposledy niekde? Dakujem 
deti zvycajne nezvyknu cpat muku do frcaku 
ked som bol maly, tak sa to volalo blbec. a bola k tomu taka rymovacka, ktoru si dodnes pamatam:
ja som blbec z plastu,
urobim ti srandu.
ak ma budes nicit,
budes vysavacom cistit.
fakt vynalez takato zabavka
clovek sa viac navysaval ako pohral. ale zabava s tym bola dobra
ked som bol maly, tak sa to volalo blbec. a bola k tomu taka rymovacka, ktoru si dodnes pamatam:
ja som blbec z plastu,
urobim ti srandu.
ak ma budes nicit,
budes vysavacom cistit.
fakt vynalez takato zabavka
vola sa to "blbec" dostať to na trhoch čo bývaju v decembri stojí to kolo 60-100 sk podla velkosti.
plusy- j dá sa s tým vvyhrať pekne dlho vytvarovať do hocijakého tvaru je to sila to hej
mínusy- občas nuda a jedno obrovské minus straca to na trvacnosti čím dlhšie s a s tým bavíš tak sa može stať že sa to roztrhne no o to by nešlo ale ten borel s toho
plusy- j dá sa s tým vvyhrať pekne dlho vytvarovať do hocijakého tvaru je to sila to hej
mínusy- občas nuda a jedno obrovské minus straca to na trvacnosti čím dlhšie s a s tým bavíš tak sa može stať že sa to roztrhne no o to by nešlo ale ten borel s toho
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ved nebude nafuknuty omg. S tou mukou sa to da normalne tvarovat mam to odskusane ako decko som to spravil z balona a muky ked mi mama nechcela jednoho kupitLub0$ napísal:Uvazuj, ze ked to spravi z balona, tak to nebude mat taky tvar omg.....to aj deti vedia, ze balon je okruhly