Mam taku jednu otazku.
Vcera som prstoval jednu babu. Mal som pocit ze mi to celkom islo na to ze som mal pdmienky kus stazene. Ale chcem sa opytat ze podla coho zistim ci sa to babe pacilo (bez toho ze by som sa jej to opytal ), popripade ako by sa mala baba spravne prstovat?
voprad diki za odpovede
? Ked si pritom bude citat noviny tak sa jej to nepaci.
Ked bude kricat au to boli tak sa jej to nepaci.
Kazdy debil si snad domysli ako vyzera baba ktorej to robi dobre...
A najlepsia metoda je asi tam vsunut prstennik a prostrednik pricom budes pomaly bruskami hladkat hornu stenu posvy. Postupne zrychluj a pridaj pohyb celou rukou (von-dnu, von-dnu)...
Inak za chvilu bude lock pretoze su tu zakazane temy takejuce sa sexu...
Ja pouzivam presne tiez tu istu metodu ako tuto kolega nadomnou co ju opisoval len pouzivam ukazovak + prostrednik. A tiez musis tam tu vrchnu stenu podbruska masirovat. Tam by mal byt bod G. a uspech mas zaruceny Good luck
Arkaz napísal:Moja mi obcas povie ze tak nie (von-dnu) lebo ze to boli..ale ak je dobre vlchka tak to neboli
No pokiaľ ju takto drieš nasucho, tak samozrejme, že ju to bude bolieť.. ničím by som sa dnu neodvážil, pokiaľ by nebola partnerka dostatočne vlhká. A potom už len treba skúšať a pozorovať partnerku, čo sa jej páči (pokiaľ sa hanbí Ti to sama povedať)..