Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
To je tak ked rozoberas a skladas auto stylom ... "Toto mi nikde nepasuje ... *ebat na to ... zostane mi miesto na neony"Grim-Reaperka napísal:dnes to musim zistit, dufam ze sa mi to uz podari rozobrat
+ konecne poriadok pri pc
- skola... treba sa zacat ucit, musim sa donutit...
+ dnes fajna brigadka na 4 hodky
+ celkom prijemne posedenie v cajovni...
- zajtra skola, pisomka dejepis - nic neviem
+/- sam... (myslim, bez priatelky)
v podstate som dosiel na zaver, ze keby som sa zacal ucit (keby ma skola bavila aspon troska...) tak by som mal celkom spoko zivot, si myslim... takze ostava len jedna vec - napravit to... drzte palce...
- skola... treba sa zacat ucit, musim sa donutit...
+ dnes fajna brigadka na 4 hodky
+ celkom prijemne posedenie v cajovni...
- zajtra skola, pisomka dejepis - nic neviem
+/- sam... (myslim, bez priatelky)
v podstate som dosiel na zaver, ze keby som sa zacal ucit (keby ma skola bavila aspon troska...) tak by som mal celkom spoko zivot, si myslim... takze ostava len jedna vec - napravit to... drzte palce...
tak pod, nieco podniknemefizz napísal:ja by som raz chcela mat priatela v tom istom state, kde som aj ja
+stiham sa ucit, co sa mi davno nestalo
---nenormalne koniny su to, omg na keru onu budem potrebovat, ze nejaka bakteria produkuje neviemaku chemikaliu? keby to aspon nejak suviselo s ochorenim, ktore sposobuje
+zajtra pitvy, tesim sa
+++tento rok mi konecne vyjde lyzovacka, uz dopredu sa tesim, hlavne na tu atmosferu okolo (a samozrejme, ze aj na lyze)
-
moosha
Darca