ISO Problem
ISO Problem
Neviete ako mam otvorit ISO pls? Cez DEAMON TOOLS Lite mi napise hlasku ERROR IN COMMAND LINE. Neviem tu o tom najst ziadnu temu. 
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Otvaral som to pravym tlacitkom mysi a open with... deamon alebo potom aj alcohol 120% som tak isto skusal. Islo to iba cez winrar
Ako by som to mal v deamone otvarat? Este som s tym nerobil a sam neviem ako to funguje ked to chces otvorit cez deamon. Lebo teraz tu mam dalsi iso subor a ten mi nejde otvorit ani cez winrar. Napise mi THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED, tak neviem ci je poskodeny alebo som ja sprosty.
Ako by som to mal v deamone otvarat? Este som s tym nerobil a sam neviem ako to funguje ked to chces otvorit cez deamon. Lebo teraz tu mam dalsi iso subor a ten mi nejde otvorit ani cez winrar. Napise mi THE ARCHIVE IS EITHER IN UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED, tak neviem ci je poskodeny alebo som ja sprosty.
no sa nečuduj..dole vedla hodin by si mal mat taky cerveny "blesk"(respektive modry)ked ho tam nemas tak spusti daemon a mal by sa ti tam objaviť..klikni na ten "blesk" lavym tlačitkom a potom klikni na to spodne:Zariadenie....atd...uz len najdes svoj ISO subor a otvoris...spusti sa ti CD a ked nie tak tento pocitac--->a tam mas to cd