html -> xls

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
badluck
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

html -> xls

Príspevok od používateľa badluck »

Cawte,
potreboval by som poradit, potrebujem nejaky script (najlepsie v php ale budem vdacny za cokolvek co funguje) ktory by mi z dynamicky vygenerovanej tabulky v HTML exportol XLS subor do Excelu.
To by mozno nebol az taky problem, problem je v tom ze ja do toho XLS potrebujem dostat aj obrazok (obrazky), viem ze najjednoduchsi sposob je proste otvorit to HTMLko v exceli a ono to funguje, ale obrazky su zobrazene z externeho zdroja, ci uz s priecinka, alebo z absolutnej adresy na webe, ja potrebujem nieco co mi tam tie obrazky do toho XLS napevno importne. Googlil som ako blazon no skoro nic som nenasiel, okrem par for kde bolo popisane riesenie podobneho problemu v ASP, lenze nasiel som len kusky kodu a kedze ASP vobec neviem tak to neviem pouzit :) Navyse som si ani neni isty ci to obrazky naozaj importne alebo to len riesi odkazovanim na obrazok...
Ak niekto vie pls help a cim podrobnejsi navod tym lepsie, thx
jurko.info
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

www.phpclasses.org

Príspevok od používateľa jurko.info »

Popozeraj sa na serveri www.phpclasses.org. Niečo také som tam videl. Je tam síce nutná registrácia pre download, ale u tejto stránky sa to určite oplatí. Inak dobrá stránka na inšpiráciu.
badluck
Amateur
Amateur

Re: www.phpclasses.org

Príspevok od používateľa badluck »

jurko.info napísal:Popozeraj sa na serveri www.phpclasses.org. Niečo také som tam videl. Je tam síce nutná registrácia pre download, ale u tejto stránky sa to určite oplatí. Inak dobrá stránka na inšpiráciu.
Thx pozrel som ale bohuzial nic co by podporovalo aj obrazky (v takom zmysle v akom ja potrebujem) som tam nenasiel.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Hm, v poslednej dobe som sa aj ja zaoberal exportom do XLS, ale nastastie obrazky som pri tom nepotreboval. Pouzivam kniznicu PEARu s nazvom Spreadsheet_Excel_Writer ale je to len beta, ma dost bugov a zial je uz asi dead :? ale inak funguje pomerne slusne. Ale co ja viem, ziadnu metodu na vkladanie obrazkov som tam nevidel.
Kamosko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kamosko »

Mek napísal:Hm, v poslednej dobe som sa aj ja zaoberal exportom do XLS, ale nastastie obrazky som pri tom nepotreboval. Pouzivam kniznicu PEARu s nazvom Spreadsheet_Excel_Writer ale je to len beta, ma dost bugov a zial je uz asi dead :? ale inak funguje pomerne slusne. Ale co ja viem, ziadnu metodu na vkladanie obrazkov som tam nevidel.
Ja som tu kniznicu skusal a myslim, ze aj badluck, no obrazky exportovat nevie ...
Napísať odpoveď