co v buducnosti(povolanie)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

takže som stoho zase jelen :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

H@wk napísal:s SOU sa ma clovek rovnaku sancu dostat na VS ako z SPS ked sa uci.
loooool, ano je to pravda ale clovek ktory je na SPS ma vyssie vzdelanie ako ten na SOU(viem co hovorim).A tym padom sa mu moze/nemusi aj lahsie studovat na VS(viacej teorie...).
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

lollo napísal:loooool, ano je to pravda ale clovek ktory je na SPS ma vyssie vzdelanie ako ten na SOU(viem co hovorim).A tym padom sa mu moze/nemusi aj lahsie studovat na VS(viacej teorie...).
ale ja nepisem ani som nereagoval na to ze kto to bude mat lahsie , ale ze ma rovnaku sancu sa tam dostat
Hulino
Amateur
Amateur

otazka co budem v zivote robit?!?

Príspevok od používateľa Hulino »

No zakladam tento thread aj pre druhych ktory nevedia co dalej ked vystuduju...ake budu mat zamestnanie alebo pojdu este na neaku vysku ,nadstavbu abo taketo veci :D
Keby sa najde niekto kto uz vystudoval a chodi do roboty abo tak :D tak sem napiste jak ste dopadli a jak sa dari...

Mna teraz coraz viac a viac toto trapi ze kde budem robit kolko budem zarabat a tak... a nemam vobec predstavu co stym spravit...
Teraz chodim na strednu skolu a este rok tam chodit budem a hadam sprawim maturitu :P:D:D
Ale kazdy by asi chcel ist nekde do zahranicia pre tie vätčšie platy ktore su tam...no napriklad kamaratka je v anglicku a nevedela po anglicky a umyvala riady :D:D....a teraz po roku co tam je uz vie neco po anglicky a robi teraz volaku sekretarku a tak :D
abo este jedna kamoska robi v anglicku a nedokoncila si skolu....a zaraba 90litrov na mesac ...robi casnicku a 60litrov ma len cisteho a 30 tringelty :)

No a co myslite teraz v mojich rokoch zachvilu 18 :P ...co by ste robili? ...mozno nekoho to ani moc netrapi a nehava to len tak na osud a neplanuje do buducnosti...ale tak keby to aj ja robim no nwm de by som skoncil :D eheh
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

//Temy spojene//
V 3. rocniku na strednej sa pytas cudzich ludi, co chces/budes robit?
Kolko mas rokov?

Je ta stredna co studujes s neakym zameranim? Ci je to gympel?
Najprv by si si mal asi polozit uplne zakladnu a najtrivialnejsiu otazku - chcem nieco robit?
Bavia ta momentalne neaky predmety v skole? Ake mas konicky?

Nic v zlom, ale myslim si, ze taky stary cap by mal mat aspon aku-taku predstavu o svojom zivote, co myslis?
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: otazka co budem v zivote robit?!?

Príspevok od používateľa wolodo »

Hulino napísal:....
Tak ti napisem ze aj ja som vystudoval nejaky odbor s maturitou na slovensku je dost obhladavana tato praca a da sa aj zarobit ale vykaslal som sa na to a siel som do Irska a teraz tu zarabam... a celkom slusne.. za rok sa chystam vratit kupim si auto, uzijem si s frajerkou nejaku tu dovolenku a pohladam pracu v tom odbore ktory som vystudoval ale urcite vo vasom meste a aby ma to bavilo (mozno), chystam sa hladat aj v uplne inych oblastiach...
takze tak... zit by sa tu v zahranici v pohode dalo za tie peniaze ktore zarobim je to pekny zivot ale doma je doma... :) a to nie som mimo nejak dlho ale citit to hned
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

mozno ti pomoze zorientovat sa v platovych podmienkach na Slovensku stranka: www.naseplaty.sk
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

dakujeeeeem
Lenka-El
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Ahojte

Príspevok od používateľa Lenka-El »

ahojte
študuje niekto na univerzite Śafarika v Košiciach Medziodborové štúdium: kombináciu prírodovedný predmet -psychológia Bakalárske?????????????
potrebovala by som s niečim poradiť súrne

//autoeditácia príspevku ( 08 Feb 2009, 23:08 )
Vedel by mi niekto poradiť ?či študent ktorý sa učí na vysokej za učiteľa napr. chémia-biológia či je to štúdium chémie rovnako ťažké(na rovnakej úrovni znalosti) ako keď niekto študuje čisto len odbor chémia
Ďakujem :)
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

nejdem citat vsetky tie Replies... narovinu ti poviem, ze aj ked vystudujes nieco, v zivote aj tak budes robit nieco ine.. momentalne zalezi len na titule.. napr. v bankach co su ludia... jeden ma vystudovane pravo, druhy stavebnu, dalsi ekonomicku, a tak dalej.. podstatne je spravit nejaku vysoku skolu..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Majro napísal:nejdem citat vsetky tie Replies... narovinu ti poviem, ze aj ked vystudujes nieco, v zivote aj tak budes robit nieco ine.. momentalne zalezi len na titule.. napr. v bankach co su ludia... jeden ma vystudovane pravo, druhy stavebnu, dalsi ekonomicku, a tak dalej.. podstatne je spravit nejaku vysoku skolu..
Noo toto je pravdive. Ja mam strednu skolu a som vystudovany ako elektrikar slaboprud a pritom pracujem uplne s niecim inym..Taktiez vo firme mame cloveka, ktory ma nejaku uplne odveci strednu skolu a pracuje ako technik CC vo firme a popritom zaraba cca 50tis/mes. Ked sa ho spytas preco si neurobi vysoku, tak ti povie, lebo nemam cas.
Takze v dnesnej dobe by som sa moc nehrnul na vysoku, len preto, aby si mal dake to zameranie. Lebo kym niekto vysku dokonci, sikovny clovek ma dovtedy uz x rokov praxe a tym aj plat taky, ktory on nemusi ani na zaciatok dostat :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

To vcelku suhlasim, samozrejme az na niektore specificke povolania kde ma clovek bez vysky smolu.
Napísať odpoveď