Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
tak isto, ako ty neuznas moju pravdu. Tak sa nemame o com bavit.Holubar napísal:ale to je tvoj jediny argument:vobec ma nepoznas tak nepis...to by si tu pisal asi sam...ja si myslim ze v slovensko-madarskej otazke ktoru tu riesime mam jednoznacne pravdu ja,ale to ty nikdy neuznas-takze kazda diskusia s tebou je endless
-
ikovan
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nie ja hovorim o tom "lesiku" co mame vedla domu ... xixixixixiHolubar napísal:tak sa ale problemy neriesia...aj ked aj mna uz privadza na pokraj-takyto ludia si proste nedokazu priznat ze aj ini okrem nich ma pravdu
(ale asi vies o ktorom lesiku hovorim)
Inac myslim ze jeden user asi LES ci CERT tu spominal ze SMK nebude vytahovat Benesove dekrety -- dufam ze ste dnes pozerali televizne noviny - zasa sa k nim vyjadrovali
Tak nech mi tu do fu -- ck --- u nik nehovori ze sa SMK zaviazala ich neotvarat..
-
ikovan
Darca
Ja si myslim ze niektori ludia nemaju normalny usudok o sebe tak potom treba brat s rezervou ich nazory na jednotlive veci
Inac uz ma sere cela politicka scena na SVK serie.. ja zistujem ze sa den co den viac rozculujem na tom iked nehovorim ze vela veci sa zlepsuje ale ked sa nahodou dostanem vo svojej kariere na take miesto ze to budem moct ovyplyvnit tak im tam spravim taky bordel... ze uplatok a priame vyberove konanie neuvidia dokedy tam budem (ale to tam asi dlho nebudem)
Inac uz ma sere cela politicka scena na SVK serie.. ja zistujem ze sa den co den viac rozculujem na tom iked nehovorim ze vela veci sa zlepsuje ale ked sa nahodou dostanem vo svojej kariere na take miesto ze to budem moct ovyplyvnit tak im tam spravim taky bordel... ze uplatok a priame vyberove konanie neuvidia dokedy tam budem (ale to tam asi dlho nebudem)
-
mastermind
VIP
les teraz som si precital par stran diskusie znova, a prisiel som na jednu zaujimavu vec. zacalo sa to tym ako si povedal ze slovaci su je*nuti, ze nemaju radi madarov. my sme ti napisali ze to tak nie je a napisali sme dovody preco nemame radi spravanie madarskej komunity zijucej u nas...
a ty namiesto toho aby si reagoval tak povies len to ze slovensko nedospelo este tam aby pochopilo aki su ludia na slovensku je*nuti
na tychto 17tich stranach si nenapisal ani jeden argument. nic. iba stale dookola to svoje.
ak uz tak dlho zijes v usa (30 rokov ak sa nemylim) tak mozes vediet o slovensku s prepacenim velky P R D. ked si odchadzal tak tu bol este tvrdy socializmus. a ty nas tu prides po 30tich rokoch sudit. nedaj sa vysmiat...
a ty namiesto toho aby si reagoval tak povies len to ze slovensko nedospelo este tam aby pochopilo aki su ludia na slovensku je*nuti
ak uz tak dlho zijes v usa (30 rokov ak sa nemylim) tak mozes vediet o slovensku s prepacenim velky P R D. ked si odchadzal tak tu bol este tvrdy socializmus. a ty nas tu prides po 30tich rokoch sudit. nedaj sa vysmiat...
-
ikovan
Darca
Dakujem autorovi prispevku ze napisal to co napisal a nevyzeram tu ako zaujaty cloviecik...mastermind napísal:les teraz som si precital par stran diskusie znova, a prisiel som na jednu zaujimavu vec. zacalo sa to tym ako si povedal ze slovaci su je*nuti, ze nemaju radi madarov. my sme ti napisali ze to tak nie je a napisali sme dovody preco nemame radi spravanie madarskej komunity zijucej u nas...
a ty namiesto toho aby si reagoval tak povies len to ze slovensko nedospelo este tam aby pochopilo aki su ludia na slovensku je*nutina tychto 17tich stranach si nenapisal ani jeden argument. nic. iba stale dookola to svoje.
Vysvetlivky. PRD - nieje plnny exhalat ludskeho tela ale Prvé roľnícke družstvo a to vedelo tolko o polnohospodarstve co vie Les o činnosti SMK = Hruby smradlavy Domáci Produkt
Ano v USA uz zijem vyse 30 rokov, ale to neznamena, ze Slovensko kde tu nenavstevujem. Ja vas nechcem poucovat po 30 rokoch ani na um mi to nepride, lebo Slovensko mi uz je lahostajne. Skratka kazdy zije tak, ako chce, alebo na co má... Ja som z CSSR usiel pred komunistami, ale to, ze komunizmus a hlavne komunisticke myslenie nieje mrtve, uz mi bolo jasne po prvej navsteve Slovenska. Na take hluposti, ako su zial u vas ludia navyknuti ako napr. preco si beries tu Madarku za manzelku, alebo komentovanie na ulici alebo v restauracii na ludi, ktori sa rozpravaju medzi sebou madarsky nikto ani nepomysli. To nechame na vas tzv. vychodoeuropanov. Je zaujimave, ze obidve svetove vojny sa zacali v "tolerantnej" a "mierumilovnej" Europe a nie niekde v USA alebo v Azii. Natolko ste mierumilovni a tolerantni voci druhym... Slovania s usmevom na tvari pachaju vojnove zlociny so sadizmom, ku ktorym maju blizko len gestapaci. Vid. napr. Haagsky medzinarodny tribunal pre vojnovych zlocincov, ktora je plna srbskych, chorvatskych a albanskych sadistov, ktorych este aj dnes ludia vo svojich krajinach povazuju za narodnych hrdinov. Nemysli si, ze taky Slota, Malikova (pardon Belousovova) by sa tak na Haagskom tribunali nemohli ocitnut, ked sa tu situacia na Slovensku vymkne z ruk. Samozrejme, ze to neprajem nikomu, ale podla mojej mienky nieje to az tak nemozne. Musim sa ta spytat na jednu vec- ze "milujes" napr. takeho Tisa, Hlinku a pod.? Co sa tyka obcanov madarskej narodnosti zijucich na Slovensku, si zapamataj jednu vec: maju Slovenske obcianstvo. A to je koniec diskusie, lebo vsetci povazuju za svoju vlast Slovensko a nie Madarsko ako si to mnohi tzv. "hejslováci" namyslaju, hlavne na strednom Slovensku. Ked napr. vyhra hokejove muzstvo Slovenskej republiky nad nejakym inym muzstvom, tesis sa? Co ti hovoria mena ako Palffy, L.Nagy, Orszagh atd.? Mimochodom vsetci su madarskej narodnosti, a ty by si napr. tymto obcanom SR povedal, ze sa nemaju medzi sebou rozpravat po madarsky? Radsej rovnako rozmyslajuci ludia ako si ty vylozte cestne "karty" na stol a priznajte si, ze trpite xenofobiou. Aj ked je to hnusne, bolo by to cestne a mimochodom je to choroba, ktora ma aj diagnozu u lekarov.mastermind napísal:les teraz som si precital par stran diskusie znova, a prisiel som na jednu zaujimavu vec. zacalo sa to tym ako si povedal ze slovaci su je*nuti, ze nemaju radi madarov. my sme ti napisali ze to tak nie je a napisali sme dovody preco nemame radi spravanie madarskej komunity zijucej u nas...
a ty namiesto toho aby si reagoval tak povies len to ze slovensko nedospelo este tam aby pochopilo aki su ludia na slovensku je*nutina tychto 17tich stranach si nenapisal ani jeden argument. nic. iba stale dookola to svoje.
-
Holubar
Darca
prva veta:takych komentarov sa dockas akurat od ludi tvojho veku pretoze v nich to je...nezabudaj ze vychodoeuropan si aj ty a Americania su tiez Europania ktori vykynozili domace obyvatelstvo...ale to su hluposti ktore si uplne zbytocne nacal a nepatria semLes napísal: Na take hluposti, ako su zial u vas ludia navyknuti ako napr. preco si beries tu Madarku za manzelku, alebo komentovanie na ulici alebo v restauracii na ludi, ktori sa rozpravaju medzi sebou madarsky nikto ani nepomysli. To nechame na vas tzv. vychodoeuropanov. Je zaujimave, ze obidve svetove vojny sa zacali v "tolerantnej" a "mierumilovnej" Europe a nie niekde v USA alebo v Azii. Natolko ste mierumilovni a tolerantni voci druhym... Slovania s usmevom na tvari pachaju vojnove zlociny so sadizmom, ku ktorym maju blizko len gestapaci.
Co sa tyka obcanov madarskej narodnosti zijucich na Slovensku, si zapamataj jednu vec: maju Slovenske obcianstvo. A to je koniec diskusie, lebo vsetci povazuju za svoju vlast Slovensko a nie Madarsko ako si to mnohi tzv. "hejslováci" namyslaju, hlavne na strednom Slovensku.
ak tvrdis ze obcania madarskej narodnosti maju slovenske obcianstvo,tak je to fajn...akurat sa podla toho nespravaju-vacsina z nich.
no a este sa vyjadrim k tej vete ktoru si napisal,ze ked clovek dozreje vidi veci inak-mas pravdu mnoho veci vidi inak,no aby som si utvoril obraz,porozpraval som sa s rodicmi o madarskej otazke...su starsi od teba no mozem povedat ze s nimi zdielam ten isty nazor-takze nemyslim ze vekom sa u mna v tomto nieco zmeni...
este ti poviem jeden priklad z minulosti-moja babka sa narodila v roku 1908...na zaciatku prvej svetovej vojny zacala chodit do skoly-vsetko sa ucila v madarcine,slovencina v slovenskych skolach neexistovala,nevidim jediny dovod preco by sme mali povolit madarske skoly na nasom uzemi,dvojjazycne vysvedcenia a podobne veci...
A este moj nazor na tvoju osobu:podla mna si clovek ktory nema ziadnu narodnost,nemas pravo sa hlasit k nejakemu narodu,to v tebe ryje a preto tu do nas zabrdas a pises nezmysly,ja ta nechcem urazit ale nikdy by som sa k tebe nepriznal
t0m4s3 napísal:Ak je Palffy, Nagy a Orzsagh madarskej narodnosti tak zozerem kefu na hajzel. Teraz si tvrdo zadrel. Inak dakujeme za obsiahly prispevok - kedze ti je Slovensko lahostajne, chcem ta za vsetkych poprosit aby si uz nepisal do tem o Slovensku, politike apod. Dakujem.
Ja som si nevybral miesto kde som sa narodil. Keby som mal moznost, tak CSSR by to urcite nebolo. Ruku na srdce, toto forum navstevuje velke % skinov, xenofobov a tzv. hejslovákov. Ludia ktori sem prispievaju niesu v nazorovej vacsine obyvatelov Slovenska. Chvalabohu ! Ale ja ked som na Slovensku, tak sa snazim stykat len s normalnymi Slovakmi. Narozdiel od vas, keby som videl, ze sa topi napr. cernoch, alebo Rom, tak by som sa mu ihned snazil zachranit zivot. Pokial viem, tak je demokracia a nie fasizmus, aki by ste pravdepodobne vy chceli, takze navstevujem take fora a v takych krajinach, jako to ja uznam za vhodne. Pokial viem, tak na Slovensku uz ani komunizmus, ani fasizmus nieje.
-
ikovan
Darca
Clovece urazas ani nevies koho jasne ty si precital vsetkych 88108 prispevkov aby si sa vedel vyjadrit na toto forum a na ludi ktori tu diskutuju.. uz sa nebudem rozculovat lebo je mi ta luto je mi s teba na grc ako s celej freedom america. Si jeden nenormalny jedinec ktory nema obdobu urazas Slovakov ze su fasisti. Len to povedz jednemu clenovi odboja, partizanovi. Komunizmus ? Mi sme si slobodu vybojovali nie aj ale nasi rodicia a nie ako ty. Ty si usiel a nechal si nas tu v komunistickej pi.i . Ty nas tu ides ucit aki sme zli ze si chranime svoju vlast a svoj narod. V nas bije Slovanske - Slovenske srdce ale ty si prazdny ako cierna diera. Leze mi krkom tvoje posobenie na fore. Ak mas este torska rozumu vyzyvam ta zrus si toto konto na tomto fore.Les napísal:
Ja som si nevybral miesto kde som sa narodil. Keby som mal moznost, tak CSSR by to urcite nebolo. Ruku na srdce, toto forum navstevuje velke % skinov, xenofobov a tzv. hejslovákov. Ludia ktori sem prispievaju niesu v nazorovej vacsine obyvatelov Slovenska. Chvalabohu ! Ale ja ked som na Slovensku, tak sa snazim stykat len s normalnymi Slovakmi. Narozdiel od vas, keby som videl, ze sa topi napr. cernoch, alebo Rom, tak by som sa mu ihned snazil zachranit zivot. Pokial viem, tak je demokracia a nie fasizmus, aki by ste pravdepodobne vy chceli, takze navstevujem take fora a v takych krajinach, jako to ja uznam za vhodne. Pokial viem, tak na Slovensku uz ani komunizmus, ani fasizmus nieje.
Vazne vazim si ludi co tu diskutuju ale ty si presiahol medze i normalnej hadky.
Urazas moju vlast a narod a to si ja nedam. A nehovor ze mi sme tu dajaka "sekta" co ma ine nazory ako väčšina. Lebo ..... lebo radsej nic... nestojis mi za to aby som sa dalej rozculoval
Dovidenia dvere su tuto
-
mastermind
VIP
ach les. neviem co pre teba znamena velke % ale pre mna to znamena viac ako 50%. ja by som povedal po mojej 4mesacnej pritomnosti na tomto fore ze rasistami tu su masterrr a whitek (bez urazky, vy sami ste to povedali
) ty si si precital niekolko prispevkov 14 - 16 rocnych deti, ktore mali velke reci o tom ako nemaju radi cernochov, ciganov a neviem koho este, a pritom este mozno ani cernocha nevideli. nechcem ti do toho hovorit ale mal by si ich ignorovat.
"Narozdiel od vas, keby som videl, ze sa topi napr. cernoch, alebo Rom, tak by som sa mu ihned snazil zachranit zivot."
heh co si o nas myslis? ze nie sme ludia alebo co? pls neprehanaj
Pokial viem, tak je demokracia a nie fasizmus, aki by ste pravdepodobne vy chceli, takze navstevujem take fora a v takych krajinach, jako to ja uznam za vhodne.
dalsia vec ktorej vobec nerozumiem. kto tu chce fasizmus? kto ti brani navstevovat toto forum? nikto.
a teraz vazne les: ruku na srdce. kolko % slovakov je normalnych? podla teba
"Narozdiel od vas, keby som videl, ze sa topi napr. cernoch, alebo Rom, tak by som sa mu ihned snazil zachranit zivot."
Pokial viem, tak je demokracia a nie fasizmus, aki by ste pravdepodobne vy chceli, takze navstevujem take fora a v takych krajinach, jako to ja uznam za vhodne.
dalsia vec ktorej vobec nerozumiem. kto tu chce fasizmus? kto ti brani navstevovat toto forum? nikto.
Posledna otazka: 50%mastermind napísal:ach les. neviem co pre teba znamena velke % ale pre mna to znamena viac ako 50%. ja by som povedal po mojej 4mesacnej pritomnosti na tomto fore ze rasistami tu su masterrr a whitek (bez urazky, vy sami ste to povedali) ty si si precital niekolko prispevkov 14 - 16 rocnych deti, ktore mali velke reci o tom ako nemaju radi cernochov, ciganov a neviem koho este, a pritom este mozno ani cernocha nevideli. nechcem ti do toho hovorit ale mal by si ich ignorovat.