KLASS
-
slovanista
Medium Expert
KLASS
FAKT ODPORUCAM --neolutujete
Tento film odporúčam úplne každému. Je to zrejme najrealistickejšie zachytená daná problematika, čo som videl. Nech rozmýšľam, ako chcem, filmu akosi nemám čo vytknúť. Odporúčam však obrniť sa silnými nervami a pripraviť sa na filmový zážitok, z ktorého vám síce nebude dvakrát veselo, ale aspoň (pokiaľ patríte k večným optimistom a šťastným ľuďom) si vďaka nemu uvedomíte, že tento svet je jedna veľká sračka a že ľudia sú mnohokrát horší než zvieratá. A bude to pravda. Tento film totiž neklame. A bolí...
Verdikt: „Mrazivý, sugestívny, depresívny, smutný... tým všetkým je KLASS. Technicky dokonalý, herecký excelentný... Musíte vidieť."
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=104938
Tento film odporúčam úplne každému. Je to zrejme najrealistickejšie zachytená daná problematika, čo som videl. Nech rozmýšľam, ako chcem, filmu akosi nemám čo vytknúť. Odporúčam však obrniť sa silnými nervami a pripraviť sa na filmový zážitok, z ktorého vám síce nebude dvakrát veselo, ale aspoň (pokiaľ patríte k večným optimistom a šťastným ľuďom) si vďaka nemu uvedomíte, že tento svet je jedna veľká sračka a že ľudia sú mnohokrát horší než zvieratá. A bude to pravda. Tento film totiž neklame. A bolí...
Verdikt: „Mrazivý, sugestívny, depresívny, smutný... tým všetkým je KLASS. Technicky dokonalý, herecký excelentný... Musíte vidieť."
http://www.filmklub.sk/m/movie.php?id=104938
-
slovanista
Medium Expert
-
slovanista
Medium Expert
-
slovanista
Medium Expert
-
Lyson2580q
Zablokovaný
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
trošku neskôr ale nakoniec predsa, som práve ten film dopozeral a zostal som doslova a dopísmena šokovaný...
ešte asi v živote sa mi nestalo, že by mi na koniec filmu tak bilo srdce
neskutočne realistické zobrazenie osudov ľudí..
neviem ako Vy, keby okolo mňa v škole prešiel šikanovaný týpek s puškou v ruke asi by som tiež zostal nehybne stáť bez reakcií
nemôžem dať nič iné, mňa ten film dostal 5*
ešte asi v živote sa mi nestalo, že by mi na koniec filmu tak bilo srdce
neskutočne realistické zobrazenie osudov ľudí..
neviem ako Vy, keby okolo mňa v škole prešiel šikanovaný týpek s puškou v ruke asi by som tiež zostal nehybne stáť bez reakcií
nemôžem dať nič iné, mňa ten film dostal 5*
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Uz som to spominal v "najlepsi film v poslednej dobe", ze tento film ma dostal..Akoze clovek len cakal a cakal co bude dalej, az kym sa to nevyhroti az do konca.
Clovek si ani neuvedomuje,ake to na niektorych skolach maju "slabsi" ziaci tazke..
Ale ako bolo vidiet, zas sa vo filme prejavila zenska "laska", kde kvoli davu dala zbohom jej frajerovi..
Clovek si ani neuvedomuje,ake to na niektorych skolach maju "slabsi" ziaci tazke..
Ale ako bolo vidiet, zas sa vo filme prejavila zenska "laska", kde kvoli davu dala zbohom jej frajerovi..