Potreboval by som poradit, nejaky program v ktorom by mal obsahovat aspon kalendar, alebo nejaky pripomienkovac (+ sprava kontaktov) ktory by som mohol prevadzkovat na pc + ntb zaroven, aby som po prichode domov mohol ntb zosynchronizovat s pc a naopak.
Pri outlooku by som zrejme potreboval exchange server, co pre mna velmi vyhovujuce nieje.
Ak by niekto vedel o takom programe popripade mi vedel poradit vhodne riesenie bol by som velmi vdacny.
Za pripadnu pomoc vorped dakujem.
Synchronizacia dat pc + notebook
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
a nemoze to byt webova aplikacia..?
google calendar a mas k tomu pristup vsade kde mas pristup na net, z lubovolneho zariadenia..
www.google.com/calendar
google calendar a mas k tomu pristup vsade kde mas pristup na net, z lubovolneho zariadenia..
www.google.com/calendar
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez v poslednom case riesim problemy so synchronizaciou. Mam na notebooku dualboot XP+Vista. Dokumenty a dolezite subory mam vyriesene tak,ze je vsetko ulozene na particii E:/, kde ich spravujem z Visty aj XP, takze sync netreba. Tie len zalohujem na externy disk. Kompliakcie nastavaju pri zalohovani udajov z MS Outlook. Ten pouzivam spravovanie kalendarov, kontaktov a mailovej komunikacie. V oboch systemoch mam nainstalovany samostanny Office 2007. V Outlooku mam vytvoreny jediny subor osobnych priecinkov, v ktorom mam nakonfigurovane 3 pripojenia cez pop3, ulozene 2 kalendare, ulohy, poznamky aj kontakty. Ked som vsak preniesol tento pst subor z jednej instalacie do druhej, zmizli mi nastavene pop3 konta. Ostatne ostalo zachovane. Co okrem .pst suborov by sa malo synchronizovat?