Nova doska, nova grafika = nejde PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Nova doska, nova grafika = nejde PC

Príspevok od používateľa M@rt1n »

caute dnes mi konecne dosla doska Gigabyte ML-S a grafika Asus EN8600GT Magic/HDTV 512MB DDR2

staru dosku som normalne vymontoval dal som tam novu zalozil som cpu dal chladic zapojim grafiku a vsetko a zrazu nejde zapnut. No tento problem som vyriesil z som zle zapolil ten kablik Speker ci ako to je a uz zacalo tocitventilator na cpu, pocul som ze aj HDD ide ale obraz nikde nevite pls nekdo kde moze byt chyba??? :cry: :cry:

ostatok zostavy
AMD Sempron LE-1100 1,9GhZ
Samsung 320GB 16MB cache
zdroj je Alied 350w
ram Good ram 1GB AM1 512mb

z vsetky radi budem vdacny :)
Hextall
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hextall »

Takže poďme od začiatku. Za prvé by som sa bál na takomto zdroji prevádzkovať danú grafickú kartu. Počet chýb prečo to nejde môže byť XY. Ak ti tu aj navrhneme nejaké riešenie (riešenia), ako to chceš zrealizovať, keď ani nevieš správne zapojiť ako si to ty nazval "kablik Speker" ?
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

Hextall napísal:Takže poďme od začiatku. Za prvé by som sa bál na takomto zdroji prevádzkovať danú grafickú kartu. Počet chýb prečo to nejde môže byť XY. Ak ti tu aj navrhneme nejaké riešenie (riešenia), ako to chceš zrealizovať, keď ani nevieš správne zapojiť ako si to ty nazval "kablik Speker" ?
ta ja som ho zapojil opacne stane sa :)
Napísať odpoveď