sory za OT ale nato by som sa pozrelpryja napísal:Nedavno som sa ponahlala a bolo mi teplo, tak ze si rozopnem mikinu, pod ktorou normalne nosim tricko. Ale sranda bola, ze tricko som nemala a to som akurat na prechode cakala na zelenu. Len som zacitila zavan na holej kozi a do toho mavanie vyskerenych soferov, do dvoch sekund bol zips zase zapnuty
Aky sa vam stal najvacsi trapas?
Re: j
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Njn, trapasy. Jeden sa stal mne práve dnes. Na šiestu som mal ísť do roboty a vstal som teraz z postele. Viď čas odoslania príspevku 
A ešte som si spomenul. Šiel som po meste, keď som stretol kamaráta. Zastavili sme sa, a debatovali. Košičania budú poznať. Na Hlavnej ako je tá zmenáreň v tom malom stánku, čo sa okolo nej stále potĺkajú veksláci. Ako tak debatujeme, od hlavnej k nám prichádzal jeden chlap, celkom slušne oblečený, asi 50 rokov, neviem odkiaľ išiel, neviem kam išiel, ale podstatné je to, že zips na nohaviciach mal rozopnutý a z neho mu vykukoval vták. Keď sme to zbadali, výbuch smiechu, prešiel nechápavo okolo, a aj odišiel. No nechcel by som byť v jeho koži keď zistil, že svoje mužstvo nechal na obdiv celým Košiciam.
A ešte som si spomenul. Šiel som po meste, keď som stretol kamaráta. Zastavili sme sa, a debatovali. Košičania budú poznať. Na Hlavnej ako je tá zmenáreň v tom malom stánku, čo sa okolo nej stále potĺkajú veksláci. Ako tak debatujeme, od hlavnej k nám prichádzal jeden chlap, celkom slušne oblečený, asi 50 rokov, neviem odkiaľ išiel, neviem kam išiel, ale podstatné je to, že zips na nohaviciach mal rozopnutý a z neho mu vykukoval vták. Keď sme to zbadali, výbuch smiechu, prešiel nechápavo okolo, a aj odišiel. No nechcel by som byť v jeho koži keď zistil, že svoje mužstvo nechal na obdiv celým Košiciam.
-
pryja
Darca
Ked uz spominas toho vtaka, nam sa stalo pred par rokmi nieco podobne
Isli sme v noci domov z diskoteky a strasne lialo. Zrazu sme zbadali, ze prichadza oproti na ceste nejaky chlap na bicykli a este hovorim, ze to je debil, v takom lejaku a bez kapucne alebo dazdnika. Ako prechadzal okolo nas, tak sme zastali a zbadali sme, ze je obleceny len do pol pasa a na sedanke hola rit. Topanky nemal, len ponozky. Hore mal oblecene sako a na bicykli mal zaveseny kufrik.
Kedze sme mali vypite, tak sme sa zacali rehotat a to sme robit nemali. On zrazu zabrzdil, otocil bicykel a namieril to rovno ku nam. Tak sme leteli prec, ako sme vladali. Potom sme zavolali na policiu, ze nas nahana po meste nejaky polohahy cyklista.
Ma napadlo, ze zavolam vecer kamoske, ci na to nezabudla
Kedze sme mali vypite, tak sme sa zacali rehotat a to sme robit nemali. On zrazu zabrzdil, otocil bicykel a namieril to rovno ku nam. Tak sme leteli prec, ako sme vladali. Potom sme zavolali na policiu, ze nas nahana po meste nejaky polohahy cyklista.
Ma napadlo, ze zavolam vecer kamoske, ci na to nezabudla
-
sola
Light Expert
tiez sa mi stalo minuly rok, ked som sla prvy krat do anglicka a stretla som sa s kamaratom, ktoreho som v zivote nevidela, kecali sme a on sa zrazu opyta ako sa mi tu paci (how do you like it here). no ale kedze som prvy krat konverzovala s anglicanom prepocula som to it a z here sa stalo hair. prisla mi ta otazka (ako sa mi pacia jeho vlasy) divna no ale co uz, tak som zacala ohmatavat jeho vlasy
no ste mali vidiet ten pohlad, akoby som z marsu prisla 
mno nvm čo je natom pravdy ale toto mi vravel nedavno kamarat
........ako ti tak idem zo Žiliny do martina vlakom tak som hladal nejake volne kupé a nikde nič všade skoto plne.......samozrejme bol to ten novy vlak ktory má len 3 kupé kedže na viac nemaju cash
tak som ho obehol asi 2krat až som našiel kupé kde bolo zatiahnute ale videl som že je tam nejaky chalan tak som otvoril aby som sa presvedčil či je tam volne tak som videl chalana a nanom sedela holka ..........som si povedal :šak čo no chodia spolu ........a sedim sedim mp3 v ušiach a po 3minutach som si všimol ze pomne obidvaja kukaju ako keby som Yeti ...-.......ignoroval som to ale po 5minutahc mi to začalo liezť na nervy a som skrikol : čo je boha ??.............a oni nemysliš si že si tu trošku nevhod ........to ma dosť nasralo tak som sa postavil že mu vypi....jem a tu zrazu pozrem na tu holku rifle stiahnute po kole stale sedi na chalanovy ktory ich ma tiež trošku nižšie ............brutalne som sa začal červenať a nvdel som čo povedať ................potom uje*y ..................a odišiel som a pritom som im odtiahol zaves .......a ona v stala že to ide zatiahnut a vbehol tam nejaky detko nvm čo vydel ale začal tam pekne nadavať ....................myslim že štitky na rifliach si ale nepozerali ..............
to je skopirovane s icq
....................
........ako ti tak idem zo Žiliny do martina vlakom tak som hladal nejake volne kupé a nikde nič všade skoto plne.......samozrejme bol to ten novy vlak ktory má len 3 kupé kedže na viac nemaju cash
to je skopirovane s icq
-
redliner
King
Tak to bol trapasZaxman napísal:mno nvm čo je natom pravdy ale toto mi vravel nedavno kamarat
........ako ti tak idem zo Žiliny do martina vlakom tak som hladal nejake volne kupé a nikde nič všade skoto plne.......samozrejme bol to ten novy vlak ktory má len 3 kupé kedže na viac nemaju cashtak som ho obehol asi 2krat až som našiel kupé kde bolo zatiahnute ale videl som že je tam nejaky chalan tak som otvoril aby som sa presvedčil či je tam volne tak som videl chalana a nanom sedela holka ..........som si povedal :šak čo no chodia spolu ........a sedim sedim mp3 v ušiach a po 3minutach som si všimol ze pomne obidvaja kukaju ako keby som Yeti ...-.......ignoroval som to ale po 5minutahc mi to začalo liezť na nervy a som skrikol : čo je boha ??.............a oni nemysliš si že si tu trošku nevhod ........to ma dosť nasralo tak som sa postavil že mu vypi....jem a tu zrazu pozrem na tu holku rifle stiahnute po kole stale sedi na chalanovy ktory ich ma tiež trošku nižšie ............brutalne som sa začal červenať a nvdel som čo povedať ................potom uje*y ..................a odišiel som a pritom som im odtiahol zaves .......a ona v stala že to ide zatiahnut a vbehol tam nejaky detko nvm čo vydel ale začal tam pekne nadavať ....................myslim že štitky na rifliach si ale nepozerali ..............
to je skopirovane s icq![]()
![]()
![]()
....................
2. V časoch základnej školy som s kamošom často hrával Dračí doupe - to je taká stolná RPG hra, kde má hráč fiktívnu postavu, ktorej vlastnosti sú rozpísané na papieri nazvanom Osobný denník.
Spolu s rodičmi sme boli na návšteve u toho kamoša, bol som v jeho izbe a prezeral si tie údaje o jeho postave. On šiel niekam na hajzel, vtom vošiel jeho otec, kt. prišiel po nejaký časopis a opýtal sa ma, čo zaujímavé čítam.
A ja som bez rozmýšľania odpovedal: Peťov osobný denník.
Až keď odišiel z izby, uvedomil som si, prečo na mňa pozrel tak divne
Ono to asi znelo dosť zvláštne.
1. Stužková, zábava v plnom prúde. Fernet spolu s tatranským čajom a nejaké to víno, to spôsobilo, že počas natriasania na parkete sa mi to nejako pomiešalo v žalúdku a súrne sa to pýtalo von (tadiaľ, odkiaľ to aj prišlo). Zvratky šplechli rovno na parket a schytali to aj 2 dievčenské šaty, čo čert nechcel, obidve z požičovne. Odvtedy nemiešam
Spolu s rodičmi sme boli na návšteve u toho kamoša, bol som v jeho izbe a prezeral si tie údaje o jeho postave. On šiel niekam na hajzel, vtom vošiel jeho otec, kt. prišiel po nejaký časopis a opýtal sa ma, čo zaujímavé čítam.
A ja som bez rozmýšľania odpovedal: Peťov osobný denník.
Až keď odišiel z izby, uvedomil som si, prečo na mňa pozrel tak divne
1. Stužková, zábava v plnom prúde. Fernet spolu s tatranským čajom a nejaké to víno, to spôsobilo, že počas natriasania na parkete sa mi to nejako pomiešalo v žalúdku a súrne sa to pýtalo von (tadiaľ, odkiaľ to aj prišlo). Zvratky šplechli rovno na parket a schytali to aj 2 dievčenské šaty, čo čert nechcel, obidve z požičovne. Odvtedy nemiešam