dakujem za vsetky rady a k+ za pomoc zarucena
Povinne zmluvne poistenie
Povinne zmluvne poistenie
Rad by som vedel v ktorej spolocnosti je pzp najvihodnejsie......vlastnime Opel astru 1.4 anevem kde ho mame poistit???,vedeli by ste mi pomoct bo ja sa tomu moc nerozumem amatka tez ne
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
mne prave dnes prisla obalka z kooperativy ze mi predlzuju poistenie. Ja to spravim asi tak ze postupne obeham vsetky poistovne v meste a od kazdej si necham vyhotovit nejaku zmluvu v ktorej bude uvedene za kolko mi auto poistia. Takze pridem do prvej, poviem ze v Kooperative mi ponukaju tolko a tolko, ci vedia ponuknut menej. Ked ano necham si to dat na papier a podpisat a pojdem s tym do dalsej poistovne. Takto sa budemsnazit co najviac zrazat ceny a nakoniec pojdem do Kooperativy a tam im ukazem co mi ponukaju ine poistovne. Ked nepovolia, pojdem inde.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
si porovnaj
btw: -> Grim-Reaperka -> tvoj cas a nervy nic nestoja ? ? ? mne by sa nechcelo behat po vsetkych deviatich poistovniach, ked viem aka je tu strasna situacia, napr.: aj v sprostej banke ked chcem vlozit sproste peniaze musim cakat pol hodinu ... a tie nervy ! ! ! ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.superpoistenie.sk/pzp/vypocet/-
nordkapp_pb
Hardcore addict
to zalezi od vela faktorov a ani ina poistovna ti nemusi dat lepsiu ponuku ... vela tram robi vek a skusenosti toho na koho je vystavena poistka, vek auta, predosle nehody (aj ucasti, nie len viny), zlavy napriklad robia klientom ktori maju v konkretnej poistovni aj dalsie poistky napr. na dom, zivotne a tak ... taksito zalezi od toho aky je predpokladany nabeh auta a tak ...Dudas50 napísal:ja sa pitam lebo nam prislo na 1,4 nieco cez 5k z kooperativytak rozmyslame o zmene
..sak sam vies najlepise co ti ta stranak vyplula na porovnani ...
pre tych co by chceli v kooperative vyjednavat, zda sa ze slecny na to nemaju naladu a ine poistne ako minuly rok nechcu dat
tu je vzor vypovede:
(je to upravene podla vzoru na poistenie.sk + sme.sk + drobne upravy)
tu je vzor vypovede:
(je to upravene podla vzoru na poistenie.sk + sme.sk + drobne upravy)
- Prílohy
-
- Výpoveď_poistnej_zmluvy-vzor.zip
- (6.4 KiB) 100 stiahnutí
Nie tak rychlo..
Ja som si v lete uzavrel poistku na favorit u kooperativy. Poistka je na rok za ca. 3500sk. Axa mi ponuka poistku na rok za 2500sk od 1.1.2009.
Kooperativa mi plati do jula, nedaval som to do konca poistneho roka (vtedy sa mi to zdalo menej vyhodne). Odporucate mi teraz opustit kooperativu alebo pockat, pokial mi bude koncit zmluva a potom ju vypovedat?
Dá sa to vypovedat vôbec takto pocas trvania poistnej zmluvy? Ak ano, vyplati mi kooperativa rozdiel nevyuziteho poistneho obd. ?
Ja som si v lete uzavrel poistku na favorit u kooperativy. Poistka je na rok za ca. 3500sk. Axa mi ponuka poistku na rok za 2500sk od 1.1.2009.
Kooperativa mi plati do jula, nedaval som to do konca poistneho roka (vtedy sa mi to zdalo menej vyhodne). Odporucate mi teraz opustit kooperativu alebo pockat, pokial mi bude koncit zmluva a potom ju vypovedat?
Dá sa to vypovedat vôbec takto pocas trvania poistnej zmluvy? Ak ano, vyplati mi kooperativa rozdiel nevyuziteho poistneho obd. ?
ahojte, škoda ze som neobjavil tuto stranku skôr, mohol som niektorým pomocť s lacnym pzp.. neviem či môžem uviesť moje orientačne ceny, aby to nebolo proti pravidlam a prípadny kontakt na mna, pre prípad potreby, viem podliezť aj ceny superpoistenia, v krajnom prípade ich minimalne dorovnať. dakujem za odpoved moderatora alebo iného kompetentneho sa vyjadriť,