Neotvara mi MS-DOS subory
Neotvara mi MS-DOS subory
Ked nejaky program otvorim mi len blikne to cierne okno asi na pol sekundy a hned sa zavre,,, davnejsie mi to islo ale dlho som nic take nerobil a teraz nejde.. Prosim poradte co robit aby to slo normalne.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Start - Spustit; do riadku napis cmd a das OK. Objavi sa cierne okno prikazoveho riadku.
Aby si tam pracne nemusel pisat celu cestu pre dany subor, staci sa na ten subor postavit, stlacit lave tlacitko mysi a pretiahnut dany subor do cierneho okna. Objavi sa ti tam napisana cela cesta i s nazvom suboru. Prepnes sa na prikazovy riadok (kliknes do cierneho okna) a na konci toho napisaneho riadku ti blika kurzov. A uz staci dat Enter a DOS program sa ti spusti. Urobi co ma a po skonceni ti zostane v ciernom okne vypis vysledku.
Aby si tam pracne nemusel pisat celu cestu pre dany subor, staci sa na ten subor postavit, stlacit lave tlacitko mysi a pretiahnut dany subor do cierneho okna. Objavi sa ti tam napisana cela cesta i s nazvom suboru. Prepnes sa na prikazovy riadok (kliknes do cierneho okna) a na konci toho napisaneho riadku ti blika kurzov. A uz staci dat Enter a DOS program sa ti spusti. Urobi co ma a po skonceni ti zostane v ciernom okne vypis vysledku.
Robi to kazdy taky program. Napr aj programy tuto z forka..chrono napísal:A si si istý, že to má robiť niečo iné? Aký to je program?
Este tak vediet co to je //edit : dosbox fujMakeFake napísal:Take tazke pouzit DosBox!!!
//autoeditácia príspevku ( 10 Nov 2008, 21:17 )
Ten DosBox uz mam ale nejak sa mi to nepaci racej by som bol keby mi to islo ako ma
Prosim nevite niekto poradit co robit aby mi to pustalo vsetko jak ma?