Krups Dolce Gusto
-
woundgiver
Light Star
Krups Dolce Gusto
Mate niekto skusenosti s tymto kavovarom? Moja polovicka sa don zalubila, tak jej ho chcem kupit pod stromcek ale rad by som vedel, co si o nom myslia ludia, co ho uz maju? Stoji za to? Samotna kava z neho je v prepocte 9-20 korun za porciu, cize cena ma ani tak nezaujima skor uzitkova hodnota a chut kavy? Ja kavu vobec nepijem takze do tohoto sa vobec nevyznam... raz som pil cokoladu zo stroja na kapsule a bola v pohode
Väčšina výrobkov od Krups, čo sa týka kávovarov a espres, nižšej rady nieje nejakej skvelej kvality, aj keď patrí KRUPS k tomu najlepšiemu. Dolce Gusto netvorí výnimku, aj keď nieje až také kazové ako väčšina XP modelov, ale často sa stáva, že ho zákazník vráti..
Čo sa týka kvality kávy je veľmi dobrá a aj čokoláda aj ľadová káva. Pravidelne odvápňovať a čistiť. S tou cenou kapsul je to trochu problém, lebo 150 Sk za 8 alebo 16 šálok je dosť veľa v porovnaní z bežnou cenou za doma robenú kávu, ale proti vkusu.. Zas na druhej strane netreba tam pchať len kapsule, ale poradí si aj z porciovanou kávou..
Čo sa týka kvality kávy je veľmi dobrá a aj čokoláda aj ľadová káva. Pravidelne odvápňovať a čistiť. S tou cenou kapsul je to trochu problém, lebo 150 Sk za 8 alebo 16 šálok je dosť veľa v porovnaní z bežnou cenou za doma robenú kávu, ale proti vkusu.. Zas na druhej strane netreba tam pchať len kapsule, ale poradí si aj z porciovanou kávou..
-
woundgiver
Light Star
Vdaka za odpoved,
o kazovosti dolce gusta som sa uz dost docital, ale na drhuhu stranu vacsina ludi pise, to co ty, ze kava z neho je chutna. V kazdom pripade plati 2 rocna zaruka a teda kazovost ma nezaujima pokial ho v obchode opravia alebo vymenia:)
Co znamena porciovana kava? To su take tie okruhle sacky s kavou - ako caj? Nepokazi sa ta masina pri pouziti takeho sacku?
o kazovosti dolce gusta som sa uz dost docital, ale na drhuhu stranu vacsina ludi pise, to co ty, ze kava z neho je chutna. V kazdom pripade plati 2 rocna zaruka a teda kazovost ma nezaujima pokial ho v obchode opravia alebo vymenia:)
Co znamena porciovana kava? To su take tie okruhle sacky s kavou - ako caj? Nepokazi sa ta masina pri pouziti takeho sacku?