mal som temu na predaj pc. vsetko som mal napisane spravne (aspon myslim) akurat som v teme nemal napisane "P:"
Priamo v teme som poprosim aby mi to tam nejaky moderator dopisal lebo som to tam zabudol dat.
o par hodin bola tema bez milosti zmazana...
Nabudúce nemusíš nikoho prosiť, v pravom hornom rohu každého Tvojho príspevku je tlačitko UPRAV.. stačí na neho kliknúť a upravíš si svoj príspevok vrátane názvu témy..
Sarge15 napísal:aha tak to som si nevsimol ze sa tam da upravit aj predmet
ale aj tak to mohol podla mna moderator upravit,popripade ma do prispevku upozornit...
Mohol, no nebol povinny, ty si urobil chybu a nasledok bolo zmazanie temy, no neber to tragicky kazdy sa uci na vlastnych chybach..
Sarge15 napísal:ved v pohode,ja to neberiem tragicky
len tym chcem povedat ze zmazanie temy bolo rovnako narocne ako dopisat jedno pismenko do nazvu temy
Modi to maju niekedy vyse hlavy a po tom ked ti niekto zmaze post, kvoli pravidlam, je iste ze v buducnosti uz podobnu chybu neurobis, ako keby ti to len zmenil, tak mozno ani nevies ze si urobil chybu a praca sa mu vrati spat...
Sarge15: Nemas pravdu, zmazanie prispevku je na dva kliky, pricom uprava je na 3 kliky a stisknutie par klaves Pravidla mas jasne, chybu si spravil ty a nie moderator.
zmazal som ti ju ja a nikomu nebudem upravovat temy len preto ze ste lenivi ...
je to napisane v pravidlach a ja budem temu mazat kazdemu kto ju nebude mat podla pravidiel ...
bodka.