kupa mikrofonu na nahravanie

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
malyivko
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

kupa mikrofonu na nahravanie

Príspevok od používateľa malyivko »

potreboval by som poradit nejaky studiovy majk,,pripadne niečo lepšie,,,ide o nahravanie a ukladanie do pc,,,čiže klasicky majk asi nie lebo to ma dost velky šum,, niečo dobre mi poradte dikes ;)
edit:// doteraz sme mali klasicky,,,bol sice kvalitny,,ale potrebujem čisty zvuk
Jelko4
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jelko4 »

tak musis hladat bud elektrodynamicky alebo elektrostaticky mikrofon.To su mikrofony ktore sa pouzivaju na nahravanie
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Daedalus »

ide o nahravanie coho ? v akej cenovej sa pohybujes ? u thomanna si isto vyberes, profi -> http://www.thomann.de/gb/cat_GK_mi.html Ak sa rozhodnes, ze nieco z thomanna budes brat, tak objednavaj z nemecka.
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

ide o RAP.. cize ziadne nastrojove mikrofony,,,iba čisto hudba ,,,aby bol čisty zvuk či rovno kupiť aj s tym pultom kde je to bez šumu? nieke na muzikeri som videl taku sadu producentsku za 5000SKK
Daedalus
Medium Star
Medium Star

Ak ide o nahravanie, tak podstatne su prevodniky na zvukovej karte. Kedze sa jedna o nahravanie hlasu resp. vocalov, myslim ze ti postaci aj tento set (ak si nemyslel nahodou prave tento :)) -> http://www.muziker.sk/Default.aspx?Behr ... od_id;8254 . 24-bit/96 kHz bude stacit, ba dokonca su konecne von ovladace pod Vistu (32bit). Nejedna sa o brut profi zariadenie,ale vam to postaci.
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Chlape to nemyslis vazne na cisty zvuk mu doporucis Behringer ?? :shock: :shock: No to snad nie ?? Na spev by som doporucil nejaku Shuru alebo Bayerdynamic. Vsetko zalezi na cene. A este je dolezite do coho to chces napojit. Mate mixpult, alebo do PC ( treba nejaku sluznu zvukovku aspon napr. M-Audio, ma nizku latenciu )
Ak chces posli ss dam ti kontakt na kolegu hudobnika, bude vediet isto poradit a cenu ti vie mozno zohnat lepsiu ako ma Thomann alebo Muziker.
Daedalus
Medium Star
Medium Star

luto: Keby si cital pozorne, tak nepises take bludy. Ja som mu tam dal link na profi mikrofony od Thomanna, ten Berhinger spominal on sam ;) A slusnu latenciu ma kazda lepsiia zvukovka :)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

a co tak AKG D 880 ? :wink:
Napísať odpoveď