CDA a MP3?
-
Začiatok Konca
Professional
CDA a MP3?
Na jedom CD, či DVD mám skladby, ktoré sú aj v .cda formáte aj v mp3.. Problém je však v tom, že sa mi v počítači ukazujú len pesničky v .cda .
Keď to hodím do veže, idú v poriadku všetky.. a teraz neviem, kde je problém, keďže pc by to mal čítať..
Nejaké nápady?
Keď to hodím do veže, idú v poriadku všetky.. a teraz neviem, kde je problém, keďže pc by to mal čítať..
Nejaké nápady?
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
nasiel som este taketo info:
tam su spomenute dva softy, kde sa to da... 
popripade daj napalovat nove CD v Nerovi a daj tam len maly subor daky a daj to napalit na to cd.
Tam nezabudni zaskrtnut ze Finalize Disc.
Kód: Vybrať všetko
http://club.cdfreaks.com/f59/finalize-burned-cd-67773/popripade daj napalovat nove CD v Nerovi a daj tam len maly subor daky a daj to napalit na to cd.
Tam nezabudni zaskrtnut ze Finalize Disc.
-
Začiatok Konca
Professional
-
Začiatok Konca
Professional
-
sovietman
Star
- Kontaktovať používateľa:
tak si cda stiahni na disk cez audiograbber (to je soft na grabovanie hudobnych cd).
Urob si image toho cdcka na disk a potom skus cez MagicISO extrahovat odtial mp3jky. MagicISO funguje ako Winrar, rozbali ti subory z image.
ozaj skusal si to cd v inom pc? mozno ti mechanika neberie spravne ten typ media a systemu suborov v akom bolo napalene cd.
Urob si image toho cdcka na disk a potom skus cez MagicISO extrahovat odtial mp3jky. MagicISO funguje ako Winrar, rozbali ti subory z image.
ozaj skusal si to cd v inom pc? mozno ti mechanika neberie spravne ten typ media a systemu suborov v akom bolo napalene cd.