Sukromny vodic
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Sukromny vodic
Co vyzaduje praca sukromneho vodica???
Mate s tym dakto skusenosti?
Mate s tym dakto skusenosti?
To si urcuje zamestnavatel. Zakladom je samozrejme vodicak pre dany typ vozidla a potom este jazdecke schopnosti - plynula jazda, znalost dobrych obchadzok(napriklad v Prahe sa da v spicke dostat z miesta A do miesta B ak si zvolis dlhsiu trasu mimo mestskeho okruhu, atd.), rychle a presne parkovanie, ...
moj sused robi osobného vodiča.........a proste ked prišiel do prace ukazal vodičak doniesol papier z registra trestou alebo niečo take ze nemal ziadnu nehodu iba povedal ze par krat ho chitili za prekročenie rychlosti ..on mu dal 2 tyždne skušobnu dobu .....musel chodit pekne vo bleku s čapicou ........a potom po mesiaci už chodi normalne slušne košela ryfle a to je všetko ........mno nvm či ti to nejak pomohlo ..dufam ze jo ........
-
wolodo
Professional
nj praveze som poznal jedneho chalana ktory to robil a slusne na tom zarobil...
a napadlo ma ze by som to tiez rad robil nie teraz ale tak o rok... chystam sa aj auto kupovat a preto ma zaujima ci nestaci ze jednoducho nejaky inzerat ponuknem ze ponukam slluzby sukromneho vodica alebo musim byt pod dakou firmou....
Bavi ma riadit auto a byt na cestach orientaciu mam dobru a nebal by som sa zainvestovat napr. ked tak tak aj do GPS aby som poznal kazde mesto....
Ten kamos uz to robil druhy rok a kupil si noveho passata (ked bol uplne novy) a bol som s nim na kupalisku a zrazu mu zazvonil telefon a volal mu Blavak ze nech mu vyzdvihne oblek (z Blavy, z cistiarne) a ze ho poterbuje mat zajtra doma tak sa zobral a isiel pon (z MT)... vecer bol spat a povedal ze celkom fajn ze oblek zaviezol kam mu povedali a ze zenska mu dala medzi dverami 13 tisic ze dakujeme a este 2 tisicky za rychle vybavenie
/ ti co nemate k tomuto co povedat tak sa ani nevyjadrujte cez K- za vase priblble poznamky... & only anonyms
a napadlo ma ze by som to tiez rad robil nie teraz ale tak o rok... chystam sa aj auto kupovat a preto ma zaujima ci nestaci ze jednoducho nejaky inzerat ponuknem ze ponukam slluzby sukromneho vodica alebo musim byt pod dakou firmou....
Bavi ma riadit auto a byt na cestach orientaciu mam dobru a nebal by som sa zainvestovat napr. ked tak tak aj do GPS aby som poznal kazde mesto....
Ten kamos uz to robil druhy rok a kupil si noveho passata (ked bol uplne novy) a bol som s nim na kupalisku a zrazu mu zazvonil telefon a volal mu Blavak ze nech mu vyzdvihne oblek (z Blavy, z cistiarne) a ze ho poterbuje mat zajtra doma tak sa zobral a isiel pon (z MT)... vecer bol spat a povedal ze celkom fajn ze oblek zaviezol kam mu povedali a ze zenska mu dala medzi dverami 13 tisic ze dakujeme a este 2 tisicky za rychle vybavenie
/ ti co nemate k tomuto co povedat tak sa ani nevyjadrujte cez K- za vase priblble poznamky... & only anonyms
-
Grim
Darca
zaujimave, myslim ze urcite potrebujes minimalne zivnostensky list. Ja som rozmyslal nad taxikarom, vraj tiez pekne zarabaju, ale je to riziko. Uvidim este ako sa situacia vyvinie.wolodo napísal:nj praveze som poznal jedneho chalana ktory to robil a slusne na tom zarobil...
-
Kibo
Hardcore addict
profesionalnejsie a viac na urovni, tak by sa to dalo zhrnut.
ale take ksefty, ako ti spomina kamarat asi nebudes mat hned zo zaciatku, aby si si nemyslel, ze budes ako Jason Statham z Kuriera
mozno budes niekde makat vo firme, co sa tym zaobera, pochybujem, ze len tak chytis dakeho klienta. najprv si musis vybudovat renome a daku poziciu, ked sa osvedcis a klienti budu spokojni, mozno casom zacnes dostavat ponuky a dake mensie joby
ja som kedysi tiez chcel daco taketo riesit, po znamosti sa nedarilo, tak som zacal "karieru" postupne, aj som par ludi vozil, ale nic take, ze sako a kravata so sedmickovym bawom, ale potom sa naskytlo nieco lepsie, aspon v tej dobe. mozno keby som vydrzal, som tam, ale nevyslo a nemrzi ma to.
ale take ksefty, ako ti spomina kamarat asi nebudes mat hned zo zaciatku, aby si si nemyslel, ze budes ako Jason Statham z Kuriera
ja som kedysi tiez chcel daco taketo riesit, po znamosti sa nedarilo, tak som zacal "karieru" postupne, aj som par ludi vozil, ale nic take, ze sako a kravata so sedmickovym bawom, ale potom sa naskytlo nieco lepsie, aspon v tej dobe. mozno keby som vydrzal, som tam, ale nevyslo a nemrzi ma to.
vieš no 13 tisic za oblek .........moc tomu ani neverim ale aj keby tak zas kde maš istotu že ked prideš do blavy tak tam ten oblek je mnoho ludi si stoho robi srandu ........ciže je risk robiť ako sukromnik ...............ja by som skorej rozmyšlal o firme a potom ked by som si ziskal zakaznikov a nejak sa do toho dostal tak by som išiel sukromne
-
PaliMpi
Medium Star
skus na www.mbtaxi.sk alebo avis.sk tam je dost tych vodicov mozno maju aj pre teba miesto 
-
wolodo
Professional
hmm pali diky,,,
zaxman: bol to jeho pravidelny zakaznik ktoreho vozieval po celom SR a isiel s nim zevraj aj do talianska na sluzobku... ma uz viacero zakaznikov, ktorym nie vzdy urcuje cenu a sami ludia si velmi dobre ocenia jeho pracu....
no ziskat taku klientelu je asi vrchol....
ehm s tym chalanom nie som vobec v kontakte len aby ste nepisali ze sak sa jeho pytaj atd
zaxman: bol to jeho pravidelny zakaznik ktoreho vozieval po celom SR a isiel s nim zevraj aj do talianska na sluzobku... ma uz viacero zakaznikov, ktorym nie vzdy urcuje cenu a sami ludia si velmi dobre ocenia jeho pracu....
no ziskat taku klientelu je asi vrchol....
ehm s tym chalanom nie som vobec v kontakte len aby ste nepisali ze sak sa jeho pytaj atd
lenže možno 20 vodičov z 1000 ma taku klientelu ze ked pojde do bratislavy a s5 a kde prejazdi plus to ubytovanie tam atd ja nvm dajme tomu 5000sk aj to je moc ..........a dostane 15000sk ciže čisty zarobok 10 čo ma niekto kto maka cely meesiac...........ciže keby to tak išlo každemu vodičovy tak neboj sa ako by sa do toho ludia hrnuli .........takže ide oto že :1.každy ti neda za tvoje dobre služby 15 000 lebo sme na slovensku a ludia su dosť skromny
2. zase sme na slovensku a každy si nemože dovoliť dat 15 000
3. sme na slovensku tu je všetko možne
4. ide aj o pristup ked niekoho vezieš a chlapik ma zaujem sa setbov baviť tak zisti čo si zač a ked sa mu zapačiš tak ti zavola aj nabuduce je to ako s taxi ..........a proste je to len o štasti či sa stebou zakeca učiťel čo ma mesačny plat tych 15 000 alebo riaditel banky
2. zase sme na slovensku a každy si nemože dovoliť dat 15 000
3. sme na slovensku tu je všetko možne
4. ide aj o pristup ked niekoho vezieš a chlapik ma zaujem sa setbov baviť tak zisti čo si zač a ked sa mu zapačiš tak ti zavola aj nabuduce je to ako s taxi ..........a proste je to len o štasti či sa stebou zakeca učiťel čo ma mesačny plat tych 15 000 alebo riaditel banky
-
wolodo
Professional
ake ubytovanie prosim ta.... ?? on za to ze ide vybavit vec ktora trva do hodiny tak tam hned aj prespi???.... ee....
ved ano mne je jasne ze zacnema peniaze sa budu sypat... vravim ze by ma to bavilo a pockal by som si par rokov na tu lepsiu klientelu len by som chcel aby ma to apson uzivilo a daco normalne aj usetril...
ved ano mne je jasne ze zacnema peniaze sa budu sypat... vravim ze by ma to bavilo a pockal by som si par rokov na tu lepsiu klientelu len by som chcel aby ma to apson uzivilo a daco normalne aj usetril...
Ked uvazujes nad kariernym postupom, tak bude asi lepsie zacat v nejakej firme. Ked na teba bude dobra odozva, tak ti asi aj daju lepsi plat. Ked sa potom spoznas s nejakym klientom, tak on ti moze navrhnut svoju cenu tak, aby to jeho stalo menej ako plati firme, ale u teba to bude tak ci tak viac ako od firmy dostanes normalne.