ZDravim mam jeden problem v backtracku 3... skusam si pokusne cracknut SVOJE ap len mi to niako nejde.. najskor som si to myslel ze je to mojou wifinou co mam na mojom booku (thinkpad r61) tam mam 4965.. proste ked zadavam uz aireplay -3 tak mi to tam iba pise read a pakety neviem kolko proste vela aj cele hodiny ale 0 arp 0acks 0pps. ked to vypnem a znova dam aireplay -1 atd... tak mi napise unsuccessul..drbe tomu proste... fajn este som bral do uvahy ze ta moja wifina nema este plnu podporu... ale teraz sa hram s brachovim booku ten ma zas thinkpad z61m a wifinu 3945 a robi to uplne to iste co aj moje a vzdi este ked davam airmon-ng start wlan0 tak mi normalne napise interface chipset a driver len podtym mi napise
ERROR: Neither the sysfs interface links nor the iw command is avalible. Please download and install iw from http://dl.aircrack-ng.org/iw.tar.bz2
..hm neviem uz ako to spravit aby to konecne islo... backtrack bootujem z usb a to iste mi robi aj verzia co mam na cd
backtrack3 + lenovo
-
refr0
Star
- Kontaktovať používateľa:
hmm to viem
ale tak neviem je to niako cudne tieto lenova tam nemaju niaku blbost co to brzdi cele ?:D
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 20:22 )
teraz to zas skusam dal som si najskor iwconfig wlan mode monitor.. potom airodump-ng --channel 11 --write wep --ivs wlan0
a pekne mi zobrazuje moje ap pwr je cez 200 a hned velda mam v ruke iphone som pripojeny na to ap a som na nete pozeram dake str. a nezobrazi mi ho tam vobec..
hmm takze z toho vypliva ze mozno len treba aby mi naslo aj dakych klientov ?
//autoeditácia príspevku ( 11 Nov 2008, 20:22 )
teraz to zas skusam dal som si najskor iwconfig wlan mode monitor.. potom airodump-ng --channel 11 --write wep --ivs wlan0
a pekne mi zobrazuje moje ap pwr je cez 200 a hned velda mam v ruke iphone som pripojeny na to ap a som na nete pozeram dake str. a nezobrazi mi ho tam vobec..
hmm takze z toho vypliva ze mozno len treba aby mi naslo aj dakych klientov ?