HTC touch HD

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
ondro05
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

HTC touch HD

Príspevok od používateľa ondro05 »

Chcel by som vediet vas nazor nan:)
co sa vam paci alebo nie,ci si ho kupis alebo nekupis atd...proste hocico o nom:)
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

paci sa mi, chcel by som ho, nemam nan cash
ondro05
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

treba pockat kym ho bude mat nejaky operator za rozumnu cenu
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Pani, mate ho v predaji.

http://www.epicentrum.sk/product/htc-to ... adom-2988/

No tak ale 18.000... A podla mna v ponuke nebude, HTC ma u T-Mka MDA Compact IV a myslim ze este aj Vario III, a az taketo drahe mobily do ponuk nedavaju (na vynimku E90 u T-M a povedzme iPhone...). Ale neviem vam... Nepripada vam to ako velka, neprakticka a tazkopadna krava? :oops: :roll:
ondro05
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no mne tak urcite nepripada:)a ved neni to ani vacsie ako iphone a ked hej tak asi len o kusok:)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ondro05 napísal:no mne tak urcite nepripada:)a ved neni to ani vacsie ako iphone a ked hej tak asi len o kusok:)
Ale je... A o dost, pozri si porovnanie na MM.cz. Inac, dalsi nedostatok ma napadol - iPhone mam a sem tam mam problem trafit sa (rpi ovladani jednou rukou) do opacneho rohu ako mam palec... Ako chce clovek ovladat jednou rukou este vacsi displej? To mi pripada dost neprakticke.
ondro05
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

tak podla mne je rovko dlhy aj siroky....hrubsi je to je pravda a iphone je uz dost hruby ale myslim ze keby to mam tak ma to az tak nehneva:):)......a ako sa da taky displej ovladat?no mam ipod touch a jednym prstom ho ovladam iba ked chcem pozriet kolko je hodin alebo zmenit hlasitost prehravanej mp3 tak predpokladam ze to by sa dalo zvladnut aj s htc touch hd a ked nie tak tam j stylus alebo ako sa o vola....to pero:)

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 13:26 )
tak ja len ze mam to:)je to pecka a v pohode to ovladam aj jednou rukou:)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ondro05 napísal:tak podla mne je rovko dlhy aj siroky....hrubsi je to je pravda a iphone je uz dost hruby ale myslim ze keby to mam tak ma to az tak nehneva:):)......a ako sa da taky displej ovladat?no mam ipod touch a jednym prstom ho ovladam iba ked chcem pozriet kolko je hodin alebo zmenit hlasitost prehravanej mp3 tak predpokladam ze to by sa dalo zvladnut aj s htc touch hd a ked nie tak tam j stylus alebo ako sa o vola....to pero:)

//autoeditácia príspevku ( 17 Nov 2008, 13:26 )
tak ja len ze mam to:)je to pecka a v pohode to ovladam aj jednou rukou:)
Gratulujem, uzivaj v zdravi :) Ked budes mat cas, skus napisat nejake skusenosti... Mozno to niekomu pomoze ;)
ondro05
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

no jasne ze napisem:)......zatial jedine comi vadi je ten windows.musim si nan zvyknut asi:).....ale este sa mi nepodarilo spustit GPS:(...a vadi mi ze sa stale snazi pripojit na net alebo ani neviem kam a nejde mu to tak tam stale hlasi ze som neni pripojeny.....ono by to moc neobmedzovalo keby to zahlasi raz za hodinu alebo tak,ale ono to sa to ohlasi hned ako odkliknem ze mi to nevadi a tak stale dokola.....to este budem musiet nejak nastavit.
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ondro05 napísal:no jasne ze napisem:)......zatial jedine comi vadi je ten windows.musim si nan zvyknut asi:).....ale este sa mi nepodarilo spustit GPS:(...a vadi mi ze sa stale snazi pripojit na net alebo ani neviem kam a nejde mu to tak tam stale hlasi ze som neni pripojeny.....ono by to moc neobmedzovalo keby to zahlasi raz za hodinu alebo tak,ale ono to sa to ohlasi hned ako odkliknem ze mi to nevadi a tak stale dokola.....to este budem musiet nejak nastavit.
No to by sa malo dat, WM som nemal, hladaj niekde :) Na GPS stiahni TomToma a malo by to slapat.
Napísať odpoveď