rapidshare - download manager

Informácie o software, ankety...
dudik 57
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dudik 57 »

romerot napísal:PRESNE tam kde sa ja nachadzam su len oni a este jeden poskytovatel netu ... viac nic ine tak mozu robit co chcuuu :(

BRM: na to ze mam viac stranok otvorenych sa to nevztahuje to by uz bolo trocha prehnane ja nechapem ich politiku ako to maju spravene ale jednoducho FlashGet a RapGet nemozem pouzivat a uz blokli aj uTorrent :evil:
skus rapidshare manager
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

jamam takyto problem. ked som si kupil ucet ba rapid tak som uplne v pohode tahal cez rapget... bol som s nim nadmieru spokojny... no ako nahle som zmenil meno a heslo na ucte tak mi to cez rapget nejde.... stael dookola mi odpocitvaa.. tahal som aj ine verzie programu skusal aj na incyh pc aj taka nic.. stale to nejde... neviete mi poradit co s tym? teraz pouzivam rapidshare manager ale nie som snim spokojny.. robi voloviny... znicoh nic naskoci ze je stratene internetove pripojenie alebo prestan estahovat a nejde.. dakujem za radu
mishec
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mishec »

c.a.r.n.e. napísal:login a heslo mam nadstavene ako dafaultne takze s tym by problem nemal byt...a to ci ten link nahodou nieje zmazany si este overim to ma fakt nenapadlo, zatial dik
A mas nastaveny Direct download v nastaveniach toho uctu? :?
satelitik11
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa satelitik11 »

c.a.r.n.e. napísal:login a heslo mam nadstavene ako dafaultne takze s tym by problem nemal byt...a to ci ten link nahodou nieje zmazany si este overim to ma fakt nenapadlo, zatial dik
saveoval si si nick a heslo ??? pri prvom stiahnutom linku ? v tej tabuulke dole na pravo
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Presne tak ako píše mishec.

Prihlásiš sa na Rapidshare do svojho účtu a v položke Premium zone - Settings Configuration musíš zaškrtnúť položku : Direct downloads, requested files are saved without redirection via RapidShare.
Na spodku je tlačítko Save , ktorým toto nastavenie uložíš. Vo FlashGet 1.9.0.1012 to potom sťahuje v poriadku v iných nemám odskúšané.
Mortensen22
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mortensen22 »

dik moc mne to uz ide!!! :D tiez som mal problemy s RAPGETom ale ako som to odskrtol uz to stahujem aj cez Rapget :D
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

ako mam do flasget-u dat naraz aspon 40 linkov?dakujem
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Nefunguje tam niečo také, že v prehliadači tie linky označíš a potom ich pomocou myši presunieš do okna toho programu?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mne vo Firefoxe (s rozšírením FlashGot) stačí tie linky označiť, klik pravým tlačítkom.. a tam je "Stiahnuť výber pomocou FlashGot" alebo "Stiahnuť všetko pomocou FlashGot".. ešte jeden klik a mám všetko vo FlashGete.. :)
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Poradte mi iny dovnload manager na RAPIDSHARE ako rapget .
akonahle si dam do rapget heslo z rapidshare tak mi zamrzne program a jedine restart . a ete hodi hlasku neodesilat .

hladam nejaky jednoduchy download manager ktory by sa dal aj importovat do opery ,ale nemusi. dik za tipy.
21rOBO21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21rOBO21 »

->slavo<- napísal:Poradte mi iny dovnload manager na RAPIDSHARE ako rapget .
akonahle si dam do rapget heslo z rapidshare tak mi zamrzne program a jedine restart . a ete hodi hlasku neodesilat .

hladam nejaky jednoduchy download manager ktory by sa dal aj importovat do opery ,ale nemusi. dik za tipy.
skús tento RapidShare Manager,aj ja ho používam a som celkom spokojný,až nato že strašne spomaluje PC,ale čo už
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

neviete niekto preco ked stahujem cez rapget tak ked vlozim link tak mi napise spatny odkaz a nic nestahuje. a pritom mam v programe svoje heslo . a link je funkcny.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

ja pouzivam jDownloader, mam Mac

funguje na kazdom os
feuer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa feuer »

Ja zas použivam tento CryptLoad_1.1.4 . Je dosť dobrý len ako keby mi obmedzoval rychlosť sťahovania : jeho vyhoda je ,že rozoznava captcha a stale sa aktivizuje a je tam dosť docela vyber serverov na uloženie hesiel .
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Momentalne moj najoblubenejsi je Xm's Downloader.

xm.volne.eu
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

nazdar mam problem s rapgetom neviem to dat dokopy jednoducho vzdy ked vlozim linky a spustim stahovanie tak stale pise ze caka...mam premium rapid, direct povoleny, login a pass v rapgete vlozeny...neviete kde moze byt problem? vopred dakujem za rady
Kamosko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kamosko »

jurdzi napísal:nazdar mam problem s rapgetom neviem to dat dokopy jednoducho vzdy ked vlozim linky a spustim stahovanie tak stale pise ze caka...mam premium rapid, direct povoleny, login a pass v rapgete vlozeny...neviete kde moze byt problem? vopred dakujem za rady
Bola taka vec, ze jedna z verzii rapgetu bola vadna a bola vydana, bolo to len chvilku vonku no mozno mas prave tu. Dalej to moze byt tym, ze nemas na tom disku miesto .. kde chces stahovat. Ine veci ma uz nenapadaju ak mas nasataveny DD a login mas cislo a nie alias a heslo mas tiez dobre tak by to vsetko mal frcat :) teda ak tam nehadzes stare .de odkazy :D Cuuuuz ++
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Existuje nejaky downloader do ktoreho ked nahadzem linky tak mi to automaticky bude tahat jeden link za druhym hned ako to bude mozne? Nemam premium
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Josa napísal:Momentalne moj najoblubenejsi je Xm's Downloader.

xm.volne.eu
Napr. toto ako som pisal. je to cca 3 posty nad tvojim.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Juicy napísal:Existuje nejaky downloader do ktoreho ked nahadzem linky tak mi to automaticky bude tahat jeden link za druhym hned ako to bude mozne? Nemam premium
jDownloader vie sťahovať aj cez free konto. Problém ale je, keď nemáš verejnú IP adresu a niekto iný s tou istou IP sťahuje z RS.
Napísať odpoveď