Filezilla

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Filezilla

Príspevok od používateľa RoQa »

zdravim mam filezilla server vytvorim server pridam uzivatela a zdielany priecinok ... a kamos co ma clienta zada heslo ktore dam pri otvarani serveru aj s portom a tou adresou a svoje meno a nejde sa mu pripojit ... je to vobec mozne ??
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ako sa tvári to "nejde sa pripojiť"? Vypisuje nejakú chybu? Ten kamarát Ťa vie pingnúť? Neblokuje Tebe firewall prichádzajúce FTP spojenie? Neblokuje kamarátovi firewall odchádzajúce FTP spojenie?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hostitela som mu dal ip co mi zisti na hojkovi , heslo a meno take ako som mu vytvoril a port - 21 . FireWalls mame obaja vypnute ... "(ta stale daco ine
dakedy conection timed out
a teraz connection refused
) " a ked dam ipconfig tak ip mam 192.168.1.2 ale daval som mu obe ip
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Podľa IP adresy usudzujem, že sa pripájaš cez nejaký router. Skús podrobnejšie opísať, cez akú spoločnosť si propojený, či priamo káblom alebo cez router. Pokiaľ router je pripojený priamo na net cez verejnú IP, tak bude v ňom potrebné nastaviť forwardovanie portu (nech poradia iní, resp. pohľadaj na fóre, už to tu myslím bolo), ak ani router nemá verejnú IP adresu, tak nepomôže asi nič. :)

A ešte.. Tvoj kamarát má pripojenie cez rovnakého providera?
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ano moj kamarat ma rovnakeho providero t-com .... som pripojeny cez modem glitel cez kabel .... takze treba nastavit to s portom ?? to forwardovanie to je nejake skenovanie ktore mu akoby spristupni moju ip ? zjednodusene ?
Napísať odpoveď