GTA 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
@ndrejko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Thek_SVK napísal:Kazdopadne som zvedavy ci bude a ako vela bude osekana grafika na PC verzii
niekde na nete som čital že grafika pre pc ma byť o niečo lepšia ako na konzolach.
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

ale vsak to je jasne,ze to musia optimalizovat tak,aby to islo aj ludom kt nemaju az take nadupane stroje
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

@ndrejko napísal:niekde na nete som čital že grafika pre pc ma byť o niečo lepšia ako na konzolach.
tak tym by som si nebol velmi isty :?
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Filipito napísal:tak tym by som si nebol velmi isty :?
no ja naopak, by som dal za to ruku do ohna, mozno aj obe.... proste konzoly nemaju taky vykon ako pc, takze preco by ho mali brzdit ?
Filipito
Darca
Darca

mam taky pocit, hral som gta4 na ps3, xku a teraz uvidim toto. ja si myslim ze bude slabsia, no ved nechajme sa prekvapit :wink:
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Filipito napísal:mam taky pocit, hral som gta4 na ps3, xku a teraz uvidim toto. ja si myslim ze bude slabsia, no ved nechajme sa prekvapit :wink:
PC verze má široké možnosti nastavení grafiky. Kvalita textur má tři stupně (high, medium, low) a ostatní nastavení mají stupně čtyři: kvalita stínů, filtrování textur, rozlišení odrazů a kvalita vody.
Dohledová vzdálenost, vzdálenost detailů, hustota stínů a dosvit světla může být nastaven od 1 do 100. Stejně tak lze i regulovat hustotu provozu. Ta je podle slov R* na konzolích nastavena přibližně na množství ekvivalentní 33% maxima PC verze.
Plus obrazok....

Kód: Vybrať všetko

http://games.tiscali.cz/images/news/gta4pccon1.jpg
Tak teda myslim ze pc bude vyzerat krajsie :D
Filipito
Darca
Darca

ja sa o grafiku bat nemusim ale ked to budete hrat na medium tak neviem ci vam to pojde krajsie ako na psku ale nechcem sa tu s vami hadat
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ľudia kedy to vlastne vyjde? niekto tu spomínal 2-3 december a na stranke http://gtaiv.eu/ je odpočitavadlo že za osem dní..to vychádza na toho 20teho.. :?
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Caw... kukni sa sem

www.gta.cz
este 19 dní
:(
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš666 »

Ak by niekoho zaújmali podporované graf. karty tak som našiel:

http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx
ked sa prehlikáte k HARDWARE požiadavky a grafika tak tam je zoznam a tento ma už potešil viac, toto podla mňa platí pre všetky hry v tomto vydaní pre Windows, tak dúfam že som dakomu pomohol. :)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

vyzera to dobre, ale miestami trosku nerealne :D hlavne pad z vrtulnika
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Tie poziadavky sú perfektné,od takej hry necakajte nizsie poziadavky,nemyslite si,ze to rozbehnete na nejakom lacnom GeForce alebo ATIne,minimum bude ati Xseries a GF nejakej vizsiej kvality,a podla mna to bude stát za to si dokúpit tú grafickú :wink:

Ale co ma sokovalo je to miesto asi tých 18GB a este SP3 na XP :lol: a samozrejme Vista :roll:

No nechajme sa prekvapit.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

AXO napísal:no ja naopak, by som dal za to ruku do ohna, mozno aj obe.... proste konzoly nemaju taky vykon ako pc, takze preco by ho mali brzdit ?
netrep, konzoly ako xbox 360 su vykonnejsie na hry ako pc...su stavane iba na hranie tak asi to bude lepsie ...na xku su vsetky hry co som hral graficky lepsie ako na pc...
Tomáš666
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomáš666 »

Hellboy248 napísal:netrep, konzoly ako xbox 360 su vykonnejsie na hry ako pc...su stavane iba na hranie tak asi to bude lepsie ...na xku su vsetky hry co som hral graficky lepsie ako na pc...
to máš pravdu ale aké rozlíšením má xbox 360, až sú aj v HD kvalite, ale tie staršie, s takým malým obrazom sa mu pracovalo jednoducho.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Hellboy248 napísal:netrep, konzoly ako xbox 360 su vykonnejsie na hry ako pc...su stavane iba na hranie tak asi to bude lepsie ...na xku su vsetky hry co som hral graficky lepsie ako na pc...
Ked mas slaby pc...
Hry na konzoly su akurat lepsie vyladene, takze by ti nemali sekat, ale celkovo je konzola menej vykonna. Tam sa len ukazuje co vsetko dokaze optimalizacia kodu.
XBOX 360 vysiel v roku 2005, takze tomu zodpoveda aj vykon.
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

ako moze byt konzola stara 2-3roky vykonnejsia ako dnesne PC....no a vsimas si v tych hrach aj LOD alebo rozlisenie textur? :roll: ale to je jedno....kurnik skoda ze to presunuli na 2.12. ja som nemal moznost si tuto hru este nikde vyskusat tak sa tesim dvojnasob :lol:
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

no co bude jednoznacne lepsie bude draw distance bol aj niaky screen na tiscali pohlad na cele to mesto na pc proste krasne vsetko vidis a na xboxe rozmazana machula

http://games.tiscali.cz/images/news/gta4pccon3.jpg no tak nie je to az tak hrozne na tej konzoli ale na pc urcite lepsie
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

:D vidim, ze sa vyznas :D najprv si nieco o tom precitaj a potom pis... :roll:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

lol trochu sa krotte - opat je tu pc vs konzoly hadka... na pc to bude krajsie a lepsie a hotovo... kto na to nema pc nech si kupi konzolu...
nosooo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa nosooo »

chcem sa spytat medzi podporovanymi graf. kratami je geforce gtx 280
ja mam 260 je medzi nimi nejaky velky rozdiel?
ja som tiez toho nazoru ze na pc to bude urcite lepsie ako na konzolach,len treba mat na to masinu.to je prave ta vyhoda konzoli ze tam netreba nic upgradovat coz na pc treba furt dokupovat lepsie komponenty
Napísať odpoveď