Naj hlasky
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vo stvrtok som bol v Tescu a dvaja chalani vo veku tak okolo 25-30 rokov kupovali nejake veci, bolo medzi nimi aj zradlo pre papagaja. Rozhovor medzi kupujucim a predavackou:
-Pred dvomi tyzdnami som to kupoval tiez, lenze ako som to zaplatil a daval veci do igelitky, tak som to tam zabudol dat a ostalo to pri pokladni.
-S tym ja nic nemam, to sa obcas stane, je to smutne... (a pokrcila plecami)
-Smutne to je, ved moj papusek uz dva tyzdne doma hladuje, dokonca uz ani nerozprava a nehybe sa.
V tom momentne som sa musel zacat smiat, rovnako reagovala aj predavacka a este par ludi co stali za mnou.
-Pred dvomi tyzdnami som to kupoval tiez, lenze ako som to zaplatil a daval veci do igelitky, tak som to tam zabudol dat a ostalo to pri pokladni.
-S tym ja nic nemam, to sa obcas stane, je to smutne... (a pokrcila plecami)
-Smutne to je, ved moj papusek uz dva tyzdne doma hladuje, dokonca uz ani nerozprava a nehybe sa.
V tom momentne som sa musel zacat smiat, rovnako reagovala aj predavacka a este par ludi co stali za mnou.
-
last_knight
Light Professional
napita spoluziacka z juznych krajin sa snazila vysvetlit co je to špik: "to je take biele. to vy....bes (gesto, ktore sa pouziva na naznacenie suloze), posolis a jes." sme sa zvysok spoluziakov a konyk87 sulali asi polhodinu 
konyk87: "v lete som robil v stanku a prisla zena, ze chce slovenku. nemal som tak si vzala zivot"
konyk87: "v lete som robil v stanku a prisla zena, ze chce slovenku. nemal som tak si vzala zivot"
ked som bol naposledy v BB, dobehnem do podniku, sadnem si ku kamosom a pride casnicka ze co si dam...
Maki: malu kofolu(som akurat abstinoval)
Diesel: a doneste mu dvojitu vodku k tomu
casnicka odisla a
Maki: ty si kar, ja som uz 2 tyzdne nemal nic tvrde v ustach
potom sekunda ticho, vsetci naokolo si uvedomili co som povedal a uz sa to na mna sypalo cely vecer ze aky som bu*erant
Maki: malu kofolu(som akurat abstinoval)
Diesel: a doneste mu dvojitu vodku k tomu
casnicka odisla a
Maki: ty si kar, ja som uz 2 tyzdne nemal nic tvrde v ustach
potom sekunda ticho, vsetci naokolo si uvedomili co som povedal a uz sa to na mna sypalo cely vecer ze aky som bu*erant
Ja ked som bol na SVK v lete tak som sa bavil s kamaratom, ze
'booze uz by som chcel konecne holku'........
a par sekund nato som este dodal....
'tak ma bolia ruky' (lebo asi minutu pred tym sme sa bavili o plavani, co sme bol iden predtym na Domasi....no a ja som to s plavanim prehnal...potom som mal svalovku)
No a on sa na mna v tej chvili popozeral a vtedy mi doslo ,ze co trepem omg
'booze uz by som chcel konecne holku'........
a par sekund nato som este dodal....
'tak ma bolia ruky' (lebo asi minutu pred tym sme sa bavili o plavani, co sme bol iden predtym na Domasi....no a ja som to s plavanim prehnal...potom som mal svalovku)
No a on sa na mna v tej chvili popozeral a vtedy mi doslo ,ze co trepem omg