a taxik z Polusu ma stoji domov max 150sk plus odtialto ideme dvaja13. 11. 2008
OD 1/2 NOCI V BRLOHU POLUS a KOŠICE
ZA
999,- Sk
(33,16 €)
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Wishmaster
Medium Professional
-
Mrk
Professional
btw poculi ste uz o tych dvoch talent buildoch ? par ludi mi tvrdi, ze si ich budes moct prehadzovat kdekolvek okrem areny....co je podla mna ko*ot s velkym K....lebo predstava toho, ze hram napr za locka uvidim rogunu niekde vo svete prehodim full demo a zabijem ju, potom uvidim priesta a prehodim talenty napr na affliction a zabijem ho, pricom s full demo by som nemal dancu...sak to je uplna pi*ov*** len takto po svete si chodit a menit talenty, dufam ze sa to bude dat prepnut len u trenera alebo niekde, a nie hocikde....
Ja som pocul ze hocikde okrem areny ked si mimo boja.Mrk napísal:btw poculi ste uz o tych dvoch talent buildoch ? par ludi mi tvrdi, ze si ich budes moct prehadzovat kdekolvek okrem areny....co je podla mna kok**** s velkym K....lebo predstava toho, ze hram napr za locka uvidim rogunu niekde vo svete prehodim full demo a zabijem ju, potom uvidim priesta a prehodim talenty napr na affliction a zabijem ho, pricom s full demo by som nemal dancu...sak to je uplna pi*ov*** len takto po svete si chodit a menit talenty, dufam ze sa to bude dat prepnut len u trenera alebo niekde, a nie hocikde....
-
Fatall
Medium Star
cooo?Mrk napísal:btw poculi ste uz o tych dvoch talent buildoch ? par ludi mi tvrdi, ze si ich budes moct prehadzovat kdekolvek okrem areny....co je podla mna kok**** s velkym K....lebo predstava toho, ze hram napr za locka uvidim rogunu niekde vo svete prehodim full demo a zabijem ju, potom uvidim priesta a prehodim talenty napr na affliction a zabijem ho, pricom s full demo by som nemal dancu...sak to je uplna pi*ov*** len takto po svete si chodit a menit talenty, dufam ze sa to bude dat prepnut len u trenera alebo niekde, a nie hocikde....
PvP je uz teraz dost zle natom tento krok ho uplne dorazi.
-
AXO
Professional
zdravim, mam par otazok na vas, ludi co hravate na ofiku
oplati sa to ? viem, ze ofik je ofik, ze tam je viac citit dej warcraftu ako na freeckach, a aj viac ludi, istota, ze ziadny WIPE nebude a podobne, veci, ale ak zratate vsetky
a
co z toho ostane ?
vazne uvazujem zeby som tam presiel, ale trapi/y ma dostupnost predplatneho, a podobne veci...
teraz riesim to, ze momentalne nemam love na orig. cd/dvd, ale blizzard dava kluce na accounty na predaj(ze nemusite vlastnit hru, ale nainstalujete z warez a pri registracii date ten key)... len zatial kluce k wolk neni su na predaj, tak zeby som nahodil wolk na neorig bc... islo by to ? hrava to niekto cez tento kluc ?
oplati sa to ? viem, ze ofik je ofik, ze tam je viac citit dej warcraftu ako na freeckach, a aj viac ludi, istota, ze ziadny WIPE nebude a podobne, veci, ale ak zratate vsetky
vazne uvazujem zeby som tam presiel, ale trapi/y ma dostupnost predplatneho, a podobne veci...
teraz riesim to, ze momentalne nemam love na orig. cd/dvd, ale blizzard dava kluce na accounty na predaj(ze nemusite vlastnit hru, ale nainstalujete z warez a pri registracii date ten key)... len zatial kluce k wolk neni su na predaj, tak zeby som nahodil wolk na neorig bc... islo by to ? hrava to niekto cez tento kluc ?
mas orig ci stiahnutu hru ?Nino napísal:AHOJTE PLS POMOC!!!!!!
NAISTALOVAL SOM WoW a urobil som si account a ako mam hrat ked sa chcem prihlasit nejde to![]()
![]()
![]()
-
Mrk
Professional
AXO- U should go for it ! 400sk/mesiac nieje ziadny velky peniaz, problem s platbou by nemal byt ked to zaplatis aj s Visou electron za ktoru sa neplati...ucet ti da kazda banka...
k tomu neoriginalnemu BC uctu ci co, tak tomu niak nechapem...a ano coskoro sa bude dat kupit Wotlk len cd kluc, pred tych ktory nemaju moznost si kupit krabicu ale dostanu cd key a hru si mozu priamo od blizzardu stiahnut
k tomu neoriginalnemu BC uctu ci co, tak tomu niak nechapem...a ano coskoro sa bude dat kupit Wotlk len cd kluc, pred tych ktory nemaju moznost si kupit krabicu ale dostanu cd key a hru si mozu priamo od blizzardu stiahnut