a zvysok je podla teba co?Les napísal:Posledna otazka: 50%
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
mastermind
VIP
takze 50% je podla teba rasistov, ktori neznesu madarov, ciganov, americanov
proste nikoho? tak to som teda prekvapkany z toho. nerobis nic ine cely cas iba zovseobecnujes. ano aj ja poznam ludi ktori su prinajmensom cudni. ale taki sa najdu vsade. aj v USA.
a nehnevaj sa dobre sa mi z tebou diskutuje ale nepoznas fakty. nevies co sa na slovensku deje, takze nema zmysel sa stebu bavit na ziadnu spolocensko politicku temu tykajucu sa slovenska
//myslel som to v dobrom
a nehnevaj sa dobre sa mi z tebou diskutuje ale nepoznas fakty. nevies co sa na slovensku deje, takze nema zmysel sa stebu bavit na ziadnu spolocensko politicku temu tykajucu sa slovenska
//myslel som to v dobrom
samozrejme ze aj v USA su taky ludia. Nikdy som netvrdil opak.mastermind napísal:takze 50% je podla teba rasistov, ktori neznesu madarov, ciganov, americanovproste nikoho? tak to som teda prekvapkany z toho. nerobis nic ine cely cas iba zovseobecnujes. ano aj ja poznam ludi ktori su prinajmensom cudni. ale taki sa najdu vsade. aj v USA.
//myslel som to v dobrom
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ja si ale neviem dat nic dokopy, pretoze ja netvrdim ze 50% Slovakov nie je normalnych. Vysvetli mi prosim ta co je podla teba 50% Slovakov. Predpokladam ze robis psychologa a poznas polovicu Slovenska, ked dokazes taketo odvazne zavery robit.Les napísal: To by si uz mal vediet sam, na svoj vek by si si to uz mal vediet dat dokopy.
mastermind sa pytal, kolko % si MYSLIM ze Slovakov je normalnych. Ja som mu odpovedal. Co na tom vidis zvlastneho? Ako moderator by si mal vediet par veci a nepytat sa stale na zbytocnosti- preco, ako je to mozne, nieje to tak a pod.t0m4s3 napísal: ja si ale neviem dat nic dokopy, pretoze ja netvrdim ze 50% Slovakov nie je normalnych. Vysvetli mi prosim ta co je podla teba 50% Slovakov. Predpokladam ze robis psychologa a poznas polovicu Slovenska, ked dokazes taketo odvazne zavery robit.
-
t0m4s3
Admin
ale mna nezaujima co si napisal mastermindovi. Ja som polozil novu otazku? Je tak tazke pre teba odpovedat na nu? Napisem ju este raz: "Ak je podla teba 50% Slovakov normalnych, co je teda podla teba zvysok?" A alibisticke odpovede typu, domysli si, mas na to vek mozes hrat na vies koho...Les napísal: mastermind sa pytal, kolko % si MYSLIM ze Slovakov je normalnych. Ja som mu odpovedal. Co na tom vidis zvlastneho? Ako moderator by si mal vediet par veci a nepytat sa stale na zbytocnosti- preco, ako je to mozne, nieje to tak a pod.
-
hojko
Site Admin
Kua Les, nehraj sa tu uz na amika, sam si slovak aj ked sa asi k tomu nepriznavas. Nemas ziadne argumenty a dobre odpovede, vsetko su len bajky alebo ine ometacky aby si sa mohol vyhnud odpovediam. Ako tak sledujem teraz forum, pocet uzivatelov ubuda, na Slovensku je polnoc a tak uz pojdes za chvilu spat, aby si rano nezaspal do skoly (odhadom viac ako hodinu tu uz nebudes).
Do skoly uz nechodim, ak si si mohol vsimnut... Bajky a podobne hluposti pises ty, hlavne, ze provokujes, to je hlavne.hojko napísal:Kua Les, nehraj sa tu uz na amika, sam si slovak aj ked sa asi k tomu nepriznavas. Nemas ziadne argumenty a dobre odpovede, vsetko su len bajky alebo ine ometacky aby si sa mohol vyhnud odpovediam. Ako tak sledujem teraz forum, pocet uzivatelov ubuda, na Slovensku je polnoc a tak uz pojdes za chvilu spat, aby si rano nezaspal do skoly (odhadom viac ako hodinu tu uz nebudes).
-
hojko
Site Admin
Zase si napisal od veci, radsej si mohol odpovedat na otazky v predchadzajucich prispevkoch.Les napísal:Do skoly uz nechodim, ak si si mohol vsimnut... Bajky a podobne hluposti pises ty, hlavne, ze provokujes, to je hlavne.
PS: Mozno som si mohol vsimnut, ze do skoly nechodis, ale to len podla tvojho veku co mas v profile. Lenze je to asi tak, ze si v USA ale IP prispevkov su zo Slovenska. Takze neverim ani slovu.
Uz sa ani nevyznas co pises... Vyhladaj si tu temu, tam som pisal, ze pisem zo Slovenska, tak naozaj neviem ako by som teraz mohol byt v USA. Asi to vies lepsie ako ja.hojko napísal:Zase si napisal od veci, radsej si mohol odpovedat na otazky v predchadzajucich prispevkoch.
PS: Mozno som si mohol vsimnut, ze do skoly nechodis, ale to len podla tvojho veku co mas v profile. Lenze je to asi tak, ze si v USA ale IP prispevkov su zo Slovenska. Takze neverim ani slovu.
-
Traktorista
Guru
hojko mozem mat na teba OT otazku?hojko napísal:Nebudem tu zverejnovat tvoju IP adresu ale poslem ti ju sukromnou spravou, ak ovsem nepojdes uz spat.
Povazujes to, ze clovek chodi spavat pred polnocou za nedospele? Pretoze vkuse narazas ze les uz coskoro pojde spat,...
Tymto sa LESa nezastavam, len poukazujem na okolonosti, z ktorych sa snazim vytazit co najviac pre moj osoh,...
-
mastermind
VIP
no jo hmmm tato tema by sa mala premenovat na nieco vseobecnejsie lebo uz zo 10 stran OT 
klientelizmus na slovensku bol je a este aj dlho bude. slov. politici neberu svoju funkciu ako cest (neviem to lepsie povedat) ale len ako prilezitost.
aspon ja mam taky pocit ze sa mnohi snazia na tom zbohatnut.
klientelizmus na slovensku bol je a este aj dlho bude. slov. politici neberu svoju funkciu ako cest (neviem to lepsie povedat) ale len ako prilezitost.
aspon ja mam taky pocit ze sa mnohi snazia na tom zbohatnut.