Zdarec toto tu vznika na zaklade rozhodnutia sa znacky notebooku. Proste kade chodim tade pocujem staznosti preto by som vas chcel poziadat ty co mate maximalne 2 roky stari notas aby ste napisali znacku triedu a problemy s nim. Pak za daky cas spravime s toho statistiku.
Jedna sa mi oto ze chcem si kupit notas sak je otom debata v poradna pri kupe notasu. No kazdy sa stazuje ze to je zle, tam to je zle ale nikto nenapise co presne je natom zle.
Napr MSI co poznam par ludi vravia ze po cca roku zacnu rachotit a blbnut, na ASUSi sa vela ludi stazuje ale nikto nic konkretne, predavac v obchode vravel ze to bolo s nimi posledne 2 roky zle ale ze teraz to zasa ide hore. Dalsi elektro retazec mi predavac hovoril ze po minulom roku prestali predavat Toshiba ze mali nenormlanu statistiku ze skoro kazdy 3 predany kus sa vratil do pol roka na reklamacku. Acer je kapitola sama osebe i ked vraj sa zlepsili (moj stari acer bol v servise 3x a s toho 1x tyzden po zakupeni) U HP som registroval len problem s Pavilion kde vraj odchadzaju MB a dakto vravel ze hned po zakupeni treba doma zapnut a skusit kazdy port kazde rozhranie no proste vsetko lebo obcas tam zvikne byt zle WIFI obcas BT a podobne, i ked ma napada ze spoluziak ma HP COMPAQ a ma tam spominany problem z BT len nece davat do servisu.
Notebooky - hodnotenie
Ja sam vlastnim Toshibu a som s nou spokojny, mam ho sice asi 1,5 roka mozno uz aj 2, alebo tak nejak a ziaden problem. Ani raz reklamacia //musim si zaklopat//. Jedine coho som si vsimol, je to, ze HDD sa viac zahrieva ako zo zaciatku a tym padom aj vetrak bezi castejsie, ale to sa stava myslim aj na inych znackach. Ked budem kupovat v buducnosti novy notas, tak jedine HP, Toshiba, alebo Sony. I ked po pozitivnych skusenostiach s Toshibou ju asi uprednostnim. Treba vsak brat aj do uvahy to, ze za tieto znacky sa aj viacej plati. No ja sa riadim heslom: Radsej si priplatim ako behat stale na reklamacku.
Ale tak zase na druhu stranu je to aj o stasti, ze na aky kus natrafis. Niekto moze kupit 10 toshib a vsetky sa pokazia, kupi Acer a bude s nim spokojny.