ako prekonat osobnostnu barieru pri rozhovore
ako prekonat osobnostnu barieru pri rozhovore
neviem ci som spravne polozil otazku, ale v podstate mi ide o to, ze ako sa dostat pri kecani s babou do osobnejsieho rozhovoru, aby to nebolo stale take kamaratske, seriozne rozpravanie o zivote. Akoze smejeme sa kecame o zazitkoch, co radi robievame, ale citim tam nejaku barieru. Pri rozhovore mam stale taky strach, neviem sa uvolnit, rozmyslam co povedat a obcas pritom tresnem nejaku blbost ... Neviete poradit nejake temy, alebo ako mam ten rozhovor smerovat aby som ho dostal do inej roviny? vopred vam dakujem za rady...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
netlacenim na pilu ... nefunguje to tak ze jeden den sa s niekym spoznas a zajtra sa uz rozpravate o dovernych veciach ... a niekedy ani ten cas nieje tym co ta kt omu dovedie ... proste to moze byt tak ze ju poznas dlho, ale nieste si natolko blizki aby ste nejaku tu barieru zlomili ...
... teda ak spravne chapem tvoj problem
...
... teda ak spravne chapem tvoj problem
-
Miley Cyrus
Light Star
Re: ako prekonat osobnostnu barieru pri rozhovore
podobny problem mam aj japeter7 napísal:neviem ci som spravne polozil otazku, ale v podstate mi ide o to, ze ako sa dostat pri kecani s babou do osobnejsieho rozhovoru, aby to nebolo stale take kamaratske, seriozne rozpravanie o zivote. Akoze smejeme sa kecame o zazitkoch, co radi robievame, ale citim tam nejaku barieru. Pri rozhovore mam stale taky strach, neviem sa uvolnit, rozmyslam co povedat a obcas pritom tresnem nejaku blbost ... Neviete poradit nejake temy, alebo ako mam ten rozhovor smerovat aby som ho dostal do inej roviny? vopred vam dakujem za rady...
-
Te-wei
Medium Professional
Ak sa chcete osobnejšie rozprávať s babou, tak nie tým, že s ňou budete kecať o sexe, ste osprosteli už načisto? Ak necheš aby ťa baba brala len ako kamarata ale aj ako chlapa, muža, samca, tak jej to proste daj navajo gestami, či už slovnými alebo dotykmi,,, keď s ňou budeš kecať POUžIVAJ poznamky tybu "dnes ti to ale pristane", "ty si ale pekná", "pekne voníš", "si sexy" alebo pri rozhovore sa jej letmo dotykaj, keď ťa nebude na diskoteke alebo v hlučnejšom podniku počuť, tak jej to pošuškaj do ucha a pritom ju pohladkaj na chrbát, alebo sa jej hraj napriklad s putkom na riflach, alebo ju pozduchni, keď budete žartovať o niečom,,,
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
asi ste ma zle pochopili.....myslel som to presne tak ako mi odpovedal te-wei....musim odburat strach z letmych dotykov, su to vsetko pre mna nove veci tak pretoGiGaByT napísal:podobny problem mam aj jaje to trochu blba tema, ked sa skamaratis s babou uz by si chcel rozpravat o sexe a vstahu? treba si dopriat trocha casu ked sa jej budes pacit a ona tebe tak niekto z vas dvoch prejavi zaujem.
-
Miley Cyrus
Light Star
sexe a vstahu? te-wei je za tym otaznik, ja som nepovedal ze toto ma robit ja som ho len upozornoval ze takto urcite nie.Te-wei napísal:Ak sa chcete osobnejšie rozprávať s babou, tak nie tým, že s ňou budete kecať o sexe, ste osprosteli už načisto? Ak necheš aby ťa baba brala len ako kamarata ale aj ako chlapa, muža, samca, tak jej to proste daj navajo gestami, či už slovnými alebo dotykmi,,, keď s ňou budeš kecať POUžIVAJ poznamky tybu "dnes ti to ale pristane", "ty si ale pekná", "pekne voníš", "si sexy" alebo pri rozhovore sa jej letmo dotykaj, keď ťa nebude na diskoteke alebo v hlučnejšom podniku počuť, tak jej to pošuškaj do ucha a pritom ju pohladkaj na chrbát, alebo sa jej hraj napriklad s putkom na riflach, alebo ju pozduchni, keď budete žartovať o niečom,,,
to peter7 asi som ta fakt nepochopil
-
RoQa
Darca
Ziadna tema sa neda poradit.... S dotycnym clovekom musis chodit von a travit cas aby si s nim mal spolocne zazitky a tak dalej ... potom to uz ide samo , aspon z mojej skusenosti ....peter7 napísal:neviem ci som spravne polozil otazku, ale v podstate mi ide o to, ze ako sa dostat pri kecani s babou do osobnejsieho rozhovoru, aby to nebolo stale take kamaratske, seriozne rozpravanie o zivote. Akoze smejeme sa kecame o zazitkoch, co radi robievame, ale citim tam nejaku barieru. Pri rozhovore mam stale taky strach, neviem sa uvolnit, rozmyslam co povedat a obcas pritom tresnem nejaku blbost ... Neviete poradit nejake temy, alebo ako mam ten rozhovor smerovat aby som ho dostal do inej roviny? vopred vam dakujem za rady...
-
SmrtiKridlo
Medium Expert
Hmmm osobne mi stacia dni niekedy aj hodiny =)) na ziskanie doveri =P ale hold uz bdue so mna len "dobra kamaratka"... =)bolek napísal:Na to treba čas. Týždne, mesiace. Nemôžeš čakať, že ti to začne rozprávať po pr dňoch. Musí ti začať dôverovať, prípadne keď sa jej zdôveriš ty s niečím, tak po čase sa aj ona tebe.
-
triple
Guru wannabe
teraz som sa nad tým tak zamyslel a zisťujem že to vôbec neviem definovať slovami.. aby to bolo čo najvístižnejšie.. každé jedno dievča je úplne iná osobnosť a ku každej sa teda aj správaš inak.. v prvom rade bud sám sebou .. nehraj sa na niečo čo niesi.. proste ty a ty a len ty.. žiadny brus líííí.. počúvaj ju nechaj ju rozprávať ,neskáč jej do reči a fakt ju počúvaj čo ti hovorí. ni len jedným uchom dnu a druhým von a za 2 min budeš presne vedieť o čom sa máš s nou baviť .. nesnaž sa za každú ceny vymyslieť nejakú tému abo čo .. ono to spraví aj za teba uvidíš.. plus samozrejme nejaký ten dotyk.. spravaj sa sebavedomo nie zas prehnane aby si nebol buzna.. rozpravaj súvisle a nevymýšľaj si a potom si aj pamataj čo si povedal aby si si zase nesral do huby..
privítanie ako dnes si to extra sekne s jemným žmurknutím oka je na mieste a aj pri privítaní daj bozk na líce tiež opadne kus stres
proste je toho strašne veľa.. podla mna je zákad: všímať si ju, ako sa správa čo má rada o čom rada rozpráva čo ju trápi čo ju teší čo ju rozveselí proste všetko
privítanie ako dnes si to extra sekne s jemným žmurknutím oka je na mieste a aj pri privítaní daj bozk na líce tiež opadne kus stres
proste je toho strašne veľa.. podla mna je zákad: všímať si ju, ako sa správa čo má rada o čom rada rozpráva čo ju trápi čo ju teší čo ju rozveselí proste všetko
proste ako uz bolo povedane skus nemysliet nad kazdym slovom co povies, nad kazdym cinom co spravis...a cakat tyzdne alebo mesiace na babu..ee...to nie je sposob ktory funguje na vacsinu...aj ked nepopieram ze su aj take ktore ta najprv potrebuju do hlbky spoznat aby s tebou mohli mat nieco viac...
ale klasicka baba si nazor ci si vhodny skor ako kamarat alebo ako potencionalny partner spravi behom maximalne dvoch, troch stretnuti...a behom tohto casu musis posobit sebavedomo, ze vies za cim si prisiel a co chces...davat jej najavo svoj zaujem ako uz bolo spominane letmymi dotykmi a lichtokami atd...a ona ta nebude brat ako kamarata...a teraz uz len zalezi na nej ci ti da sancu alebo nie...
ale klasicka baba si nazor ci si vhodny skor ako kamarat alebo ako potencionalny partner spravi behom maximalne dvoch, troch stretnuti...a behom tohto casu musis posobit sebavedomo, ze vies za cim si prisiel a co chces...davat jej najavo svoj zaujem ako uz bolo spominane letmymi dotykmi a lichtokami atd...a ona ta nebude brat ako kamarata...a teraz uz len zalezi na nej ci ti da sancu alebo nie...
-
jin
VIP
Celé je to o čase a dôvere. Nemôžeš čakať že na prvom, druhom stretku Ti hneď vyleje srdce. Pokiaľ hej, nečakaj šancu na vzťah - bude z Teba vŕba.
Všetko sa vyvinie postupom času - s dôverou príde náklonnosť a podobne. Samozrejme nesmieš tlačiť na pílu a ani prílišne exponovať konverzáciu z Tvojej strany. Pokiaľ jej na prvom stretku rozpovieš príbeh Tvojho rodokmeňu a Tvoj emocionálny život, zrejme si dačo pomyslí a zaradí si Ťa do kategórie: "Out of Game". A inak uvoľni sa. Trieskaj blbiny a nepremýšľaj nad tým čo povieš. Keď budeš strnulý jak pajác ani na ňu to nebude robiť dobrý dojem...
Všetko sa vyvinie postupom času - s dôverou príde náklonnosť a podobne. Samozrejme nesmieš tlačiť na pílu a ani prílišne exponovať konverzáciu z Tvojej strany. Pokiaľ jej na prvom stretku rozpovieš príbeh Tvojho rodokmeňu a Tvoj emocionálny život, zrejme si dačo pomyslí a zaradí si Ťa do kategórie: "Out of Game". A inak uvoľni sa. Trieskaj blbiny a nepremýšľaj nad tým čo povieš. Keď budeš strnulý jak pajác ani na ňu to nebude robiť dobrý dojem...
-
naj[S]lepsi
Amateur
kto chce počuť, musí hovoriť..
nemôžeš dievča presvedčiť, aby ti rozprávala o osobnom živote(tj. osobnejšie než kamarátsky rozhovor ) musíš začať sám. Na dievčati uvidíš, či má záujem/nezáujem rozvíjať konverzáciu. Ak áno, si na dobrej ceste.Ak nie, možno je nesmelá(alebo mvp). Skús takúto konverzáciu začať sám, dostať sa k nim dobre napr. cez vyrozprávanie nejakej "trápnej príhody v detstve
toť vsio
nemôžeš dievča presvedčiť, aby ti rozprávala o osobnom živote(tj. osobnejšie než kamarátsky rozhovor ) musíš začať sám. Na dievčati uvidíš, či má záujem/nezáujem rozvíjať konverzáciu. Ak áno, si na dobrej ceste.Ak nie, možno je nesmelá(alebo mvp). Skús takúto konverzáciu začať sám, dostať sa k nim dobre napr. cez vyrozprávanie nejakej "trápnej príhody v detstve
toť vsio