O CHVILU SU TU VIANOCE
-
citronik39
Zablokovaný
O CHVILU SU TU VIANOCE
Co kupite svojej polovicke na Vianice??Normalne sa pytam..Dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dôvod zamknutia som tam napísal, nemal som nič proti téme, normálne som mu aj napísal odpoveď ale medzi tým prepísal prvý príspevok na niečo ako debo, potom zase na niečo iné... A naše (tuším 3) odpovede boli zrazu odveciGangy napísal:Preco si myslis ze ked ti uz raz zamkli presne takuto istu temu, neurobia to znova? Dmnt...
//SS od neho
K téme: zrejme to bude nejaká literatúra a pozvanie na večeru alebo niekde inde. Veď aký krajší darček si dvaja ludia ktorí sa lúbia môžu dať, ako spoločnú chvílku?
-
tereza
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
ja som uz kupila. je to pulover a pevne verim, ze sa potesi, lebo je z gantu a vzdy ked ideme okolo tohto obchodu, tak tuzobne po nom pozera. takze ked ho nepotesi toto tak uz neviem co. a rozmyslam co by som mu k tomu este kupila.. ale ked ma nic nenapadne, tak hlavny darcek mam uz aj tak v suchu. uz len nejaky maly doplnok.. a som rada ze to uz mam z vacsej casti z krku. tento rok nejak cudne skoro, ale je to istym sposobom prijemny pocit
by si sa divil, ale ja by som nieco take vymenil za cokolvek.
1.) je mozne, ze budem na vianoce v praci
2.) ak aj nie, tak priatelka nebude doma
3.) ak by aj bola, tak budem na vianoce doma cely den (tradicia)
takze taku spolocnu chvilku na vianoce s priatelkou by som naozaj velmi prijal. a verim, ze nie som sam. keby to bolo len take jednoduche ist sa prejst na vianoce do mesta
1.) je mozne, ze budem na vianoce v praci
2.) ak aj nie, tak priatelka nebude doma
3.) ak by aj bola, tak budem na vianoce doma cely den (tradicia)
takze taku spolocnu chvilku na vianoce s priatelkou by som naozaj velmi prijal. a verim, ze nie som sam. keby to bolo len take jednoduche ist sa prejst na vianoce do mesta