2Pacaveli napísal:hladam nejaky gungame server, myslim, ze tam zabijem napr. 4 a da mi to dalsiu zbran a postupne sa dostavam k lepsim zbraniam. mal som nejaky vcielka gungame, ale ten nejako mi nechce ist. dakujem vopred.
a este, ze aky patch si mam dat??? hram non-steam.
d3viL napísal:Mno jasne hodim do neho si tie konfiguracie....koncovka bude opet cfg. ze?? a opet ho prekopirujem do adresara kde je povodny config hej?? a na konic configu netreba est neco napisat aby vedelo odkial to ma spustat...
SSemteXX napísal:na konec config.cfg napís "exec autoexec.cfg"
JJ jasne ... us t fachci tes i tak.. diq mc...A este na jednu vec som sa chcel spytat... Ja som akurat pred 3 tyzdnami presiel z cs 1.3 na cs 1.6 tku a ide o to ze ked nekdy strielam z wipa trebars tak po vystrele a prehodeni trebars na deagla a spet na wipo mi nekedy so spomalenim ja neviem trebars oneskorenie 1 sekund zazomuje alebo vystreli...ako na toto som pri 1.5 nebol vobec zvyknuty tak ze ci to je normalne ci je to v configu neco posahane...diq..
mam jeden taky obrovsky problem, ked zapnem cs 1.6 a pripojim sa na server tak mam cs bugnute, da sa povedat, pretoze bud idem spomalene,vsetci idu normalne len ja spomaleno skacem aj vsetko,dasa povedat akokeby v matrixe, a ked zmenim fps napr fps 1 tak idem moc rychlo ako keby som mal speed hack, nevie mi niekto poradit co mam spravit ??? niekolko krat som preinstaloval cs, uz som mal cs aj z roznych instalaciek, neviem co stym spravit, pls help
Cuzz, hladam web skade by som mohol stiahnut mapky to cs 1.6 ale mapky nejake FUN napriklad ako ka_xtremejumping alebo starwars alebo podobne Teraz nas chytili taketo mapky tak drtime po lane,, Dakujem za kazdy link kde bude funkcna mapka , btw pre ludi co si chcu nafarmit nejaky ten prispevok tak pls nespamujte a pre tych co si mylia pojmy - mapky do cs niesu warez.
Diki neskor sa tam popozeram a nevies mi povedat kam to potom hodim po rozbaleni ked vies? aby som to zbytocne potom nemusel studovat , dik
Btw mas odomna K+
psyxopat napísal:Diki neskor sa tam popozeram a nevies mi povedat kam to potom hodim po rozbaleni ked vies? aby som to zbytocne potom nemusel studovat , dik
Btw mas odomna K+
Väcsinou do valve/cstrike/maps , ale niekedy maju mapy aj ine veci , ako modely alebo zvuky... Tie hod tam kde patria v priecinku cstrike.
(V rarku budu napr foldery maps a sound, tak ich skopiruj do priecinku cstrike , a daj "Ano pre vsetky")
dodo.gold napísal:psyxopat: asi bude problem na tvojej strane, mne google funguje v poho...
Som sa pytal ci niekto nepozna nejaku stranku kde su fun mapky, v googli nieje vsetko samozrejme som skusal ako prve ale nic moc a btw mas odomna K- za tento prispevok,nicim si nepomohol len spamujes kludne mi ju vrat
Cafte machri chcem vas poproris o navod ako vytvorit server stym aby sme si mohli pridat aj botou chceme si zahrat len mi dvaja a +boty dakujem za odpovede
clubber123 napísal:Cafte machri chcem vas poproris o navod ako vytvorit server stym aby sme si mohli pridat aj botou chceme si zahrat len mi dvaja a +boty dakujem za odpovede