OK. Ale ja by som chcel uz 4-jadrovy procesor. Tak ak by mi niekto nasiel vykonnejsie PC s 4-jadrovym procesorom ale uz zlozene (nechce sa mi to kupovat na diely) do cca 14 500 tak ho sem dajte pls. Dakujem
bodo07 napísal:OK. Ale ja by som chcel uz 4-jadrovy procesor. Tak ak by mi niekto nasiel vykonnejsie PC s 4-jadrovym procesorom ale uz zlozene (nechce sa mi to kupovat na diely) do cca 14 500 tak ho sem dajte pls. Dakujem
Neoplati sa ti to. Nechaj si tu poradit, potom si tu postavu nechaj poskladat v nejakom PC obchode s dobrymi cenami a mas to iste, ako keby si kupoval hotovy. Navyse budes mat zaruku na kazdy komponent zvlast a v pripade, ze budes chciet v bedni nieco menit, tak s tym nebudes musiet behat do obchodu ale vymenis si to sam.
OK ale zial ja si to nemam kde dat poskladat. Ja to potrebujem uz v celosti zlozene . A hlavne zo stvorjadrovym CPU. Tak preto hladam nieco lepsie za tu cenu. Tak ak niekto nieco najde budem velmi rad. THX
Hlavne kvoli konvertovani a prerabani filmou a este kvoli GTA 4 . A myslim ze sa oplati do buducna lebo nebudem mat potom zase peniaze kupovat nove CPU.
No bohužiaľ, GTA4 na tej zostave veľmi nezahráš.. minimálne požiadavky máš X1900.. a v tom kompe je 3650ka, čo je ešte o niečo slabšie. Ale na prácu s videom by to mala byť v pohode zostava, aj keď trochu predražená..
bodo07 napísal:Co mi zlozia? tie komponenty? OK ale bolo by lepsie keby mi tu z tadeto niekto hodil zostavu na ktorom by mi islo GTA 4 a bolo by to do 14 500.
Pozri treti prispevok v tejto teme. Na tom ti to pojde ako lusk
A ja som ti uz pisal, ze si mas vybrat komponenty a v obchode ti to zlozia. Niekde to robia aj zadarmo. Tu zostavu staci trochu upravit aby si sa vosiel do cenoveho limitu a problem bude vyrieseny.
z tej mojej zostavy si mozez odpocitat 500sk ak si das 320gb hdd a este nejaku tu stovku ak si das E7200
a zlozia ti pc v kazdej predajni zadara ak u nich kupujes PC staci im to v objednavke len pripisat..Tak ale ked velmi chces ten svoj komplet tak uvidis ked budes hrat gta4 na tej tvojej 3650 ako ti pojde a ako by ti islo na 9600gt