Ženské reči

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Zeny potrebuju alfa-samca =P
dominantny, priebojny, rebel, originalny, odvazny, akčný =))
buď alfa máš vyhrate =))
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

SmrtiKridlo napísal:Zeny potrebuju alfa-samca =P
dominantny, priebojny, rebel, originalny, odvazny, akčný =))
buď alfa máš vyhrate =))
ALFA-S nerozoberaj toto dame ako samostatnu temu pretoze tu uvediem dost dlhe pozorovanie a celkom zaujimave veci na tento styl tak mi to bratu nechaj,az ptom mozete riesit problem v diskusii. Dufam ze sa zapojis lebo ALFA-SAMCI su bohova tema a este vacsi problem...
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sagittarius »

No pryja má v podstate pravdu s tým aké baby vyhľadávajú tých grázlov, ale myslím je to aj naopak: tí grázli hľadajú tiež také baby... :wink:

No a nejaká rada: Piatok: Keď sa ti nepáči akých chlapov si vyberajú, resp. tebe sa skôr nepáči, že si nevyberú teba...tak si buď hľadaj také, ktoré nejdú po tých grázloch alebo skús nejakú takú presvedčiť o tom, že ty si pre ňu lepší ako ten grázel...len ešte jedna vecička najskôr musíš o tom presvedčiť aj seba... :wink: GL
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Ja som alfa samec a vyberám si len dominantne samice,, pryja,,,
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ženské reči

Príspevok od používateľa triple »

Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
jááj bože môj ako by si mi z duše hovoril.. presne nad týmto som sa v tvojom veku zamýšľal aj ja.. priateľka sa mi sťažovala aký bol jej bývalý somár a bla bla.. som sa pousmial v duhu že fasa lebo ja som presne opak a nemusím sa ani snažiť aby som bol taký akého chce ni? samozrejme po čase som sa dozvedel že ma s ním podvádzala .. asi potrebujú stále nejakého ko*ot čo im bude ubližovať .. asi sa rady trápia.. neviem.. nikdy som to nepochopil NIKDY
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

triple napísal:jááj bože môj ako by si mi z duše hovoril.. presne nad týmto som sa v tvojom veku zamýšľal aj ja.. priateľka sa mi sťažovala aký bol jej bývalý somár a bla bla.. som sa pousmial v duhu že fasa lebo ja som presne opak a nemusím sa ani snažiť aby som bol taký akého chce ni? samozrejme po čase som sa dozvedel že ma s ním podvádzala .. asi potrebujú stále nejakého kok**** čo im bude ubližovať .. asi sa rady trápia.. neviem.. nikdy som to nepochopil NIKDY
Ani nikdy nepochopis :P Zena bola vzdy len zena a demencia je taktiez vzdy demencia..Ked to spojis, vznikne ti slovo realita :)
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

triple napísal: .. asi potrebujú stále nejakého kok**** čo im bude ubližovať .. asi sa rady trápia.. neviem.. nikdy som to nepochopil NIKDY
KUA a ja ze preco je ta moja so mnou taka stastna :D :lol: JOKE

Piatok:
Su zeny a zeny, zeny1 su pravepodobne podobne ako ty, nesnazia sa uputat na seba vela pozornosti, v tvojom veku su skor este zahrabane do knih, psov, kamaradok a inych aktivit a zaujem o muza prejavia az neskor, alebo ak stretnu "toho praveho", koli ktoremu sa im oplati prehodit rec.Ako tak vedia co chcu, preto sa nesnazia za kazdu cenu s niekym byt.

Zeny2, su v tvojom veku su este hlupe, nevedia vobec co chcu, experimentuju, chcu sa zabavat, uzivat si, az ich to prestane bavit skoncia ako zeny1.

Teda je na tebe, ak sa ti lubi nejaka zena2, ci budes koli nej robit zo seba debila, alebo pockas az ju to prejde, alebo si rovno najdes starsiu, ktora vie co chce. Pokial vyzeras na svoj vek starsie, tak s tym nebudes mat vobec problem. Poznam kopec takych parov.

PS: Zeny najlepsie vystihuju vtipy typu ak mysli ANO, mysli tym NIE a ak mysli NIE, mysli tym ANO. Je to na 100 % potvrdene pravidlo a kto ma so zenami ake take skusenosti tak mi to potvrdi :) . Hold svet zien je plny nastrah a prekvapeni, ale sak preto ich tak milujeme :smt049 :smt050
Klingonka
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Klingonka »

Niektoré sa najprv musia "popáliť" aby potom vedeli čo chcú.
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Klingonka napísal:Niektoré sa najprv musia "popáliť" aby potom vedeli čo chcú.
Áno, najmä tie naivnejšie. Nájdu si nejakého tvrďasa, zaľúbia sa do neho (nejakým zázračným spôsobom, ale vytiahnem už frázu "nevedia čo chcú" - čiže je to celkom zrealizovateľné). Stáva sa u takých bulov, že láska nie je opätovaná naspäť, ... až jedného dňa najivnú dievčičku vymenia ako ponožky - za inú.
V radikálnejších prípadoch prídu tým "dobrodužnejším" chlapom na to, že ich podvádzajú (čo býva mnohokrát smutné zakončenie vzťahu; v extrémoch si baba nahovára, že sa jej to iba zdá/že sa s tým da žiť/že to nevadí, a ostáva s ním naďalej, až to skôr či neskôr vygraduje).
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ja len trochu pofilozofujem.. zeny co su mudre (sice je ich menej) a nahodou si vyberu takehoto "grazla" je to len docasne, je to velmi velka sanca ze iba docasne, a neskor idu po inteligentnych co su troška vtipny a pekny, a tie hlupejšie si zoberu takeho frajera a potom ju zacne doma bitm vykluje sa z neho tyran alebo ozran, tiez velmi velka sanca a nakoniec sa rozvedie, klasicky slovensky pripad.. ja len tolko
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

dopĺňam typický slovenský prípad.. k tomu ožranovi + alkoholik (za pár rokov aj feťák)
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

triple napísal:dopĺňam typický slovenský prípad.. k tomu ožranovi + alkoholik (za pár rokov aj feťák)
:D jj uz sme isli hore v tomto smere :)
Sagittarius
Guru
Guru

Dnes, keď som videl jednu kočku s týpkom v čiernej šušťákovej súprave s vyholenou hlavou a náušnicou v uchu, hneď som si spomenul na túto tému, resp. skôr na jedno dievča, ku ktorému mám trocha bližšie... :?
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no mna tiez dostava ako sa po nich vesaju atd :D taky paradox...
ale zasa ten vyholeny nemusel byt debil, najdu sa aj extravagantny ludia ktori su inteligentny a dobry...
a ked jej taky kvazy gangsta povie par teplych slov a povies ich jej ty tak si tipni kto vyhra... [ty=vseobecne myslene]
samozrejme cest vynimkam,

inak mne sa zda ze sa setky vesaju po suchych hipisakoch s dlhymi vlasmi pripadne beatle ucesmi
Sagittarius
Guru
Guru

pershing: Chcel by som napísať, že vieš, čo mi taký môže, ale bohužiaľ viem, čo mi taký môže... :lol:
Jussi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jussi »

Piatok napísal:Nechápem, prečo ženy (v mojom veku neviem či nie ešte dievčatá - mám 18 ) vždy všade hovoria že chcu milých, citlivých, pozorných, slušných mužov... a keď sa človek takým snaži byť, tak sa mu vysmejú do ksichtu a idu za tym najväčším grázlom v okolí... Vysvetlite mi, vy skúsenejší, čím to je, či len ja vyhľadávam nesprávnu spoločnosť, alebo kde robim chybu.
priateľu, chod za farara :lol:
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

pershing napísal:ale zasa ten vyholeny nemusel byt debil, najdu sa aj extravagantny ludia ktori su inteligentny a dobry...
a ked jej taky kvazy gangsta povie par teplych slov a povies ich jej ty tak si tipni kto vyhra... [ty=vseobecne myslene]
samozrejme cest vynimkam,

inak mne sa zda ze sa setky vesaju po suchych hipisakoch s dlhymi vlasmi pripadne beatle ucesmi
Kto vyhrá? Čo z toho kto vyhrá, keď Ty (tipujem že si radový, nevýrazný človek) ju na pohľad ničím nezaujmeš. Je to nula bodov (prvý dojem), keďže mladé dievča tažko ocení napr. korektné formálne oslovenie, kdež to keď na ňu spustí "Čau cica, ako sa máš?" - v kategórií Pôsobivé druhá možnosť je jednoducho vyššie hodnotená.
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

Mám kamaráta ktorý tvrdí každej ženskej že je sprostá..... ale k téme Neviem ako to je v tvojom meste ale v BB ide vela Báb po lovátých chlapcoch.... BTW myslim si že vela žien je takých....
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

fikus-kukis napísal:Kto vyhrá? Čo z toho kto vyhrá, keď Ty (tipujem že si radový, nevýrazný človek) ju na pohľad ničím nezaujmeš. Je to nula bodov (prvý dojem), keďže mladé dievča tažko ocení napr. korektné formálne oslovenie, kdež to keď na ňu spustí "Čau cica, ako sa máš?" - v kategórií Pôsobivé druhá možnosť je jednoducho vyššie hodnotená.
kazdy je niecim vyrazny, kazdu holku zaujme daco ine, co si mam napchat do papule retaz aby som mal cim zaujat? nafarbit vlasy na zeleno? ano mam normalny styl, ale napr mam nejaku retaz na nohaviciach a podobne, ale nemam nic vystredne...ale mozno som ta nepochopil...

nie chcel som naznacit co ste tu riesili 3 strany ze si vyberie tu gorilu pokial je takej povahy ake tu opisujete 3 strany...

a je to blbost, pretoze niektoru holku moze zaujat to slusnejsie chovanie... :idea: sto ludi sto chuti
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

pershing napísal:kazdy je niecim vyrazny, kazdu holku zaujme daco ine, co si mam napchat do papule retaz aby som mal cim zaujat? nafarbit vlasy na zeleno? ano mam normalny styl, ale napr mam nejaku retaz na nohaviciach a podobne, ale nemam nic vystredne...ale mozno som ta nepochopil...

nie chcel som naznacit co ste tu riesili 3 strany ze si vyberie tu gorilu pokial je takej povahy ake tu opisujete 3 strany...

a je to blbost, pretoze niektoru holku moze zaujat to slusnejsie chovanie... :idea: sto ludi sto chuti
Nejde o zaujatie, ide o upútanie. Snažiť sa zaujať sa môžeš až potom, čo Ti začne venovať pozornosť. Mne nemusíš vysvetľovať, že nie si nadmieru výstredný, atď ...
Napísať odpoveď