ONLINE BUSINESS SYSTEM

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

ONLINE BUSINESS SYSTEM

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

cauko ludia, neviete mi nahodou poradit ? nasiel som na nete tuto stranku

Kód: Vybrať všetko

http://www.pracadoma.sk/ful/
tak som si objednal navod s CD, dnes mi to doslo, no vlastne uz vcera :)
je to nejake internetove podnikanie z domu ci co, posledny krok je spojit sa zo svojim osbnym poradcom, pomocou mobilu, este tam nechcem volat, ze az by ste nahodov niekto o tom nieco vedeli a povedali ci to nieje nejaka sprostost

ma stym niekto skusenosti DIK
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

:)

Príspevok od používateľa roman3x »

jasneee, zavolaj tam, aktivuj si to CD zaplatenim niecoho niekde a v tej cene urcite ziskas priestor na tom webe, kde budes moct ponukat dalsim blaznom toto podnikanie, ktori ti zaplatia za aktivaciu....
ak to tak nie je napiste :lol:
mno, idem kuknut :)
...
"Online Business system v.o.s., Tř. kpt. Jaroše 31, 602 00 Brno" to v centre, tak ked budes moc chciet a budem mat cestu okolo ti tam skocim osobne :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

To bude nejaka hovadina. Napisu tam len ze Petra a Standa 60 000 a 80 000 a hned, ze podte sa registrovat. A prave z toho oni ziju. Je to zasa nejaky nechutny pyramidovy system, kde sa za tým stale viac a viac nahanas, aby si si udrzal zarobok. Ked mas na to cas a chut, tak chod do toho. Inak, co to stoji??
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Re: :)

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

roman3x napísal:Online Business system v.o.s., Tř. kpt. Jaroše 31, 602 00 Brno" to v centre, tak ked budes moc chciet a budem mat cestu okolo ti tam skocim osobne
To asi neni ono
DODAVATEL (toho manualu s CD )
Ing. Peter Fulajtár
Ipeľská 3
82 107 Bratislava
Tel: 09050303 661
Fax: 02 43 428 228
Frikso napísal:To bude nejaka hovadina. Napisu tam len ze Petra a Standa 60 000 a 80 000 a hned, ze podte sa registrovat. A prave z toho oni ziju. Je to zasa nejaky nechutny pyramidovy system, kde sa za tým stale viac a viac nahanas, aby si si udrzal zarobok. Ked mas na to cas a chut, tak chod do toho. Inak, co to stoji??
No veru neviem, stalo to 600sk, no 515+75poštové abalné

ja tam skusim asi zavolat co to to bude, za telefonát nic nedám

FAKT STE SA S TYM ESTE NIKTO NESTRETLI??? BYVA TO AJ V NOVINÁCH, ak je tu niekto z Prievidze, tak v prievidzku to je, vola sa to aj jobbdoma.sk pracadoma.sk
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je to ono, kukni si na tej stranke, co si sem dal link uplne dolu drobnym sedym pismom:

Výsledky sú individuálne a sú závislé na Vašom úsilí.
Použitie akýchkoľvek častí tejto prezentácie je možné výhradne po predchádzajúcom súhlase OBS ©2005
Online Business system v.o.s., Tř. kpt. Jaroše 31, 602 00 Brno, ičo: 26300729
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

no neviem mna osobne take veci nelakaju ked ti nic nepovedia ani...
zarabat na nete sa da aj inak a ja ostavam verny tomu :) tot vse...

http://www.whois.ws/whois-sk/ip-address/pracadoma.sk/
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Frikso napísal:Je to ono, kukni si na tej stranke, co si sem dal link uplne dolu drobnym sedym pismom:

Výsledky sú individuálne a sú závislé na Vašom úsilí.
Použitie akýchkoľvek častí tejto prezentácie je možné výhradne po predchádzajúcom súhlase OBS ©2005
Online Business system v.o.s., Tř. kpt. Jaroše 31, 602 00 Brno, ičo: 26300729
Frisko!!!, prave si to porusil!!! :lol:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: :)

spirit69 napísal:No veru neviem, stalo to 600sk, no 515+75poštové abalné
júúj, a neches aj mne poslat 600 sk? aj webstranku si koli tebe taku urobim
armed
Novice
Novice

Príspevok od používateľa armed »

Takže, volal som tam a po 20 min. som sa dozvedel, že si musím ešte objednať ďaľšie materiály za 6000 Sk. Overil som ičo a chlapík v tom podniká od 2003, takže by to nemala byť finta, no neviem či sa odvážim to objednať.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

armed napísal:Takže, volal som tam a po 20 min. som sa dozvedel, že si musím ešte objednať ďaľšie materiály za 6000 Sk. Overil som ičo a chlapík v tom podniká od 2003, takže by to nemala byť finta, no neviem či sa odvážim to objednať.
Si na hlavu? 6000? :smt044
Sorry, ale dojalo ma to. Asi nevies, co s peniazmi od radosti.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

a ty mi ukaz podnikanie, do ktoreho nevlozis ziaden kapital.... ale samozrejme, treba odcudzovat vsetko co nepozname ze?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:a ty mi ukaz podnikanie, do ktoreho nevlozis ziaden kapital.... ale samozrejme, treba odcudzovat vsetko co nepozname ze?
Ty by si do toho urcite isiel, ze?
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

keby som do toho chcel ist, tak uz v tom som... len vravim ze za pouvazovanie to stoji, ale ty nad tym budes zbytocne uvazovat... urcite by si chcela zarabat tazke prachy, ale vlozit do toho aj len tych 6000 ti je vela... stavim sa ze ty vidis najvacsiu istotu v zamestnani. vsak?
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Čistá piramída. Pozri si to na nete a tam je k tomu pracadoma samé michal, janka a blablabla pridané. Ide iba o to koľko ludí ti na to skočí :roll:
Snake7778
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Snake7778 »

vieš prečo chlapík podniká už od roku 2003?:) lebo je to pyramída a keď sa každú chvíľu nájdu ľudia, ktorí dajú 600sk za CD...na ktorom nájdu nejaké pokyny aby zavolali a tam im povedia, že nech dajú 6000sk a dostanú stránku (takú cez akú si to objednával len s tvojim referal nickom) tak to sa potom podniká úplne úžasne.....ale pre toho, kto to vymyslel a nie pre teba. Ty zarobíš jedine tak, že si tú stránku kúpiš a potom budeš tŕpnuť či sa niekto cez TVOJU stránku registruje ( zvýraznil som to tvoju, lebo takýchto stránok majú ľudia, čo v tomto "podnikajú" už dosť a majú na to reklamy na pokeci...takže neviem prečo by si ľudia vybrali tvoju, ktorú by možno ani nenašli..aspoň nie tak ľahko ako tieto, ktoré si zrejme objavil aj ty). A potom je tu len druhá možnosť a to ukecať známych,rodinu a tak..lenže zarobiť nejaké % z toho čo minie tvoj kamoš alebo brat mi nepríde ako zárobok, ale vlastne ako strata....a nedoporučoval by som to ani z morálneho hľadiska:) mne by sa asi tiež nepáčilo, keby ma niekto ukecal na takúto hovadinu len preto aby z mojich 6000sk čo tam bezvýznamne vrazím zarobil pár % a zbytok by šiel tomu pánovi podnikateľovi čo to vymyslel.

Aby som to zhrnul je to pyramída...a tí nad tebou budú od teba stále pýtať takéto poplatky a investícíe a aby si zarobil, budeš musieť vycucať viac ľudí ako oni budú cucať teba...a keď budeš cucať veľa a náhodou by si nejakým zázrakom zarobil..tak aj tak dostaneš pár % z toho čo ľudí ukecáš a zbytok zase pôjde tým hore...čiže ty im zarobíš a ešte si od teba vypýtajú potom nejaké poplatky na podobné veci ako stránka, ktorú by som mal za 2 dni možno .) aj to som asi prehnal.
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

podla mna si spravil uz dost velku blbost ze si si to objednal...
osobne by som radsej niekde siel umyvat riady...alebo na skolu a normalne zamestnanie, nie taketo odrby
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Pezzo napísal:keby som do toho chcel ist, tak uz v tom som... len vravim ze za pouvazovanie to stoji, ale ty nad tym budes zbytocne uvazovat... urcite by si chcela zarabat tazke prachy, ale vlozit do toho aj len tych 6000 ti je vela... stavim sa ze ty vidis najvacsiu istotu v zamestnani. vsak?
Ano, vidim istotu v zamestnani a obcas Loto k tomu :wink: Je na tom nieco divne? Ja proti podnikaniu ako takemu nic nemam, ale tieto pyramidove systemy, to je ciste osieranie ludi, hlavne takych, co maju financne tazkosti a lahko sa daju namotat vidinou vysokeho a rychleho zarobku.
A medzi recou, takych par tem tu uz bolo zalozanych a vzdy sa skoncilo pri tom istom.
websterko
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa websterko »

toto je pyramidova hra.. blby system aj ficim na multi level marketingu a je to bezpecnejsie ako neda sa tam zarobit miliony ale beznemu cloveku to dokaze pomoct
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

pryja napísal:Ano, vidim istotu v zamestnani a obcas Loto k tomu :wink: Je na tom nieco divne? Ja proti podnikaniu ako takemu nic nemam, ale tieto pyramidove systemy, to je ciste osieranie ludi, hlavne takych, co maju financne tazkosti a lahko sa daju namotat vidinou vysokeho a rychleho zarobku.
A medzi recou, takych par tem tu uz bolo zalozanych a vzdy sa skoncilo pri tom istom.
najvacsia istota v zamestnani je neistota...
toto nevim co je, takze nepovim ze je to pyramida, ale MLM ma momentalne najvacsi potencial, ale kto caka ze sa z neho stane bez pohnutia prstov do tyzdna milionar, tak ho sklamem... nestane sa nim...
Napísať odpoveď