Ako nastavit wifi na apple macbook???

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
laforez
Light Professional
Light Professional

Ako nastavit wifi na apple macbook???

Príspevok od používateľa laforez »

Caute, mam v cechach na byte adsl a k nemu wifi router zyxel a na apple notebooku mi to nechce pripojit. Hp a dell notebooky sa pripoja bez problemov. Mam tam WEP 128 kodovanie, kluc nahodim ale nepripoji ma a nieco je zle. Nemate niekto s tymto skusenosti, alebo ako by sa to dalo spravit??? Vopred diky za odpoved
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Myslim si, ze to bude koli tomu, ze to je Mac.
Skus toto http://www.apple.com/airportexpress/
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Skus si vypnut sifrovanie, sestra ma doma macbook tiez a problemy sposobovalo prave to sifrovanie. Vypni ho a skus, ked to pojde, tak nastav slabsie sifrovanie, plus daj este mac filter a skryt siet a mas vystarane, si myslim.
laforez
Light Professional
Light Professional

No bez sifrovania to aj podla mna urcite pojde, ale to sifrovanie tam praveze musi byt, aby sa mi tam nepripajal aj niekto cudzi. A to s tou MAC adresou sa da nastavit na kazdom router-i? Lebo neviem ci sa to na tomto da.
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Daj presny typ toho Zyxela a pozrieme sa, ale myslim, ze ta volba tam urcite bude. Skus pozret. V tom pripade, vypnes sifrovanie a budes to mat zabezpecene cez MAC filter.
laforez
Light Professional
Light Professional

zyxel P-600 series (P660HW-T3 v2), idem to teraz pozriet ci sa tam dostanem, vopred diky
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Nemyslel som vypnut uplne sifrovanie, len dat slabsie. A vypnut len preto, ci to ide, ak to ide, tak je problem rovnaky ako u mojej sestry. Tiez som potom nastavil pristup podla mac adresy a taktiez skryl siet.

p.s: Co sa tyka schopnosti tvojho routru, tak stacilo pozriet do manualu, mozes si tam nastavit filtrovanie mac adries, sifrovanie pomocou WEP,WPA, WPA2, taktiez skryt siet a este daco s radiusom, zrejme ide o vymedzenie priestoru, kde sa da pripojit. Aby to skratka neziarilo vsade dookola. Ale tym radiusom, som si nenni isty, ci to je skutocne tak.
Napísať odpoveď