Caute... rad by som si kupil nejaku normlanu mysku + podlozku... Hlavne na CSko, BF a podobne hry najviac za 2000Sk Zatial mi najlepsie vychadza G5tka a SteelSeries_4D Co mi viete este odporucit? dik
ja preferujem skorej myšku za 1985sk a podložka za 15sk umna to je životurca už bude mat rok na konci mesiaca ................takže ak len za myš 2000 tak ti potom pošlem link
z vlastnej skusenosti mozem odporucit razer habu( ta mi celkom dobre padla pod ruku) alebo microsoft sidewinter x5. habu stoji cca 1500 a x5 1400a co sa tyka podlozky tak to neviem poradit ..nikdy som podlozku nepotreboval
Podlozka=QcK. Sam ju mam je vyborna. Myska... hmmm... Ikari Optical? Opticky senzor sice nie je to prave orechove oproti laserovemu, ale je to SS kvalita. Potom skus G5, MX518,...
z mysi - zalezi, ci ti lepsie sadne do ruky logitech, razer, pripadne MS IE.
Doporucujem optiku pred laserom. Ak chces usetrit, mysky od A4Tech su velmi vyborne s vynikajucimi senzormi, za danu cenu nemaju konkurenciu. Inak gamerska mys vacsiny gamerov je MX518.
johny_sk: Nemyslim, ze A4Tech je ta najvhodnejsia pre CS. Ak uz ma rozpocet do 2000sk tak by som fakt siel do logitechu, pripadne do Ikari. A4Tech tusim ani nema vyslovene progamingove mysky, ale neviem to presne takze sa nehadam.
Brat má G5 (nova blue) a QcK a je to veľmi dobrá kombinácia, myška je výorná, má povrch ktorý nie je hladký, týmpádom sa ani na nej tak nepotí ruka a aj keď sa spotí tak to nie je nepríjemné tak ako napr. na mojej MX610. Tiež nemá povrch pogumovaný, takže sa časom nezničí. Brat je CS-kár a táto myš je presne to čo on chce.
BTW: s laserom od logitechu mám len tie najlepšie skúsenosti, ešte sa mi nestalo aby mi kurzor spravil niečo iné ako som ja chcel. Čo som mal tú česť vyskúšať nejakú A4 tak na mňa oproti logitechu pôsobila strašne lacným dojmom, tie plasty boli také nepresvedčivé takisto ako celá myška. Bol to ale asi jeden z lacnejších modelov (X7?)