Neuveritelne video-ak to robia ??
Neuveritelne video-ak to robia ??
dnes som videl na nete video z American talent ale je to nieco neuveritelne...mate nejake myslienky ak by to mohli spravit ??
-
Tempus7
Star
- Kontaktovať používateľa:
Nezabúdaj že to nebolo strihané a kamera stála na mieste tak vymyslel TOTOZaxman napísal:mna by zaujimalo ako nehaj caprfield zmiznuť sochu slobodyaj ked podla mna to bol ten TV trik
// Vysvetlenie ako chodil po vode...
-
Začiatok Konca
Professional
Ja len k tomu poviem toľko.. je strašne veľa vecí medzi nebou a zemou. Nie je to všetko o svete, v ktorom sme.. podľa mňa to, čo ten chalan spravil tej žene, nebol trik, ale niečo, čo by sa robiť nemalo... tak, ako aj chodil po vode. On to nebol trik, on to má a vie to, neviem, ako, ale vie to.. Moja babka, keď ešte žila, mi hovorila, že na vlastné oči videla, ako liečitelia liečili tak, že celú ruku napchali cez pupok do brucha a ťahali z neho zlú energiu... Je veľa vecí medzi nebom a zemou..

To vysvetlenie chodenia po vode je uplna blbost. Sklo ma inu opticku hustotu ako voda, svetlo by sa na nom lamalo. Neviem ako to spravil, ale tymto opisanym sposobom to urcite nebolo.Tempus7 napísal:Nezabúdaj že to nebolo strihané a kamera stála na mieste tak vymyslel TOTO
// Vysvetlenie ako chodil po vode...
-
blazer
Professional
Dobre to ten chalan vysvetlil, ze kamera, ktora nevidi to sklo len vodu, zrejme vyrobena niekde v AmerikeGothaR napísal:To vysvetlenie chodenia po vode je uplna blbost. Sklo ma inu opticku hustotu ako voda, svetlo by sa na nom lamalo. Neviem ako to spravil, ale tymto opisanym sposobom to urcite nebolo.
-
Tempus7
Star
ánoStoporko napísal:Viecej ma fascinuje ako tu žienku rozpolil... žeby boli dve - jedna v sukni a druhá "trupík" ?
Podľa niektorých iných verzií mal chodúle. V tých jeho trikoch vystupujú aj komparzisti...GothaR napísal:To vysvetlenie chodenia po vode je uplna blbost. Sklo ma inu opticku hustotu ako voda, svetlo by sa na nom lamalo. Neviem ako to spravil, ale tymto opisanym sposobom to urcite nebolo.
mno na stv2 abo na jojke tušim byval serial tajomstvo magie a tam ukazovali všetky teto triky ako zmizne tank atd proste ty ludia naokolo su vždy a vždy komparzisti ..............ale to že nechal zmiznuť sochu slobody ?? tam boli všetky TV stanice atd. myslim ze ani caprfield nemal taku moc aby nehal uzavreť new york kvoli tomu aby to mohol zostrihať atd.
-
Začiatok Konca
Professional
Myslím to vážne.. bol som sám svetkom strašne veľa vecí, ktoré sa udiali medzi nebom a zemou.. veľa vecí mi rozprával aj fotrík. Nemal mi dôvod klamať.. a sám som mnohé zažil.jamess napísal:to nemozes mysliet vazne zitepunkom...
Nikto ma neproste o to, aby som vám ich rozprával, nebudem.. díky za pochopenie.
Ako to robi?
Vie niekto ako sa toto robi?
Aj to tam v comentoch rozoberaju no neviem.
//GothaR: temy spojene
//GothaR: temy spojene
-
Menojenanič
Expert