Hello,
no takže,mám tabulku a vnej stlpce nieco taketo
Udaj: hodnota
AAAAA: hodnota
BBBBBBBBB: hodnota
CCCC: hodnota
a potrebujem aby stlpec udaj bol vzdy taky velky aby sa do neho mestil cely text - bez zalamovania
Priorita stlpcov v table
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
zrejme je reč o exceli, lebo si to nenapísal. Ak máš na mysli niečo iné, tak smola. V exceli neviem či sa to dá nejak cez nastavenia (asi nie) ale dá sa to spraviť jednoduchým makrom. Vypadá asi takto a ak nevieš s makrami robiť, tak v prílohe máš xls súbor kde to je aplikované na prvý stlpec (ak chceš iný ako prvý, stačí upraviť číslo v riadku Target.Column = 1)
ak ti to nepôjde, treba si povoliť makra cez nástroje / makro / zabezpečenie a vyber strednú alebo nízku úroveň
Kód: Vybrať všetko
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 1 Then Columns("A:A").EntireColumn.AutoFit
End Sub
ak ti to nepôjde, treba si povoliť makra cez nástroje / makro / zabezpečenie a vyber strednú alebo nízku úroveň
- Prílohy
-
- Sešit1.rar
- (5.08 KiB) 22 stiahnutí
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
este raz,
tabulka ma sirku 250px a ma dva slpce v ktorych su veci:
vlastnost : hodnota napr.: vykon motora : 50kW
A potrebujem docielit to aby prvy stlpec bol mal vzdy taku sirku aby sa do neho mestil cely text
priklad
Cena: 100sk
Hmotnost: 20kg
tu potrebujem aby sa tabulka koncila po hmotnost,keby ale nastavim pevnu sirku tak to tunak spravi toto
Vykon
motora: 50kW
nie vzdy tam budem mat len vykon motora alebo hmotnost,na udajoch nezalezi,proste potrebujem docielit aby prvy stlpec tabulky mal vacssiu prioritu pri rozdeleni dlzky tabulky medzi stlpcami.
tabulka ma sirku 250px a ma dva slpce v ktorych su veci:
vlastnost : hodnota napr.: vykon motora : 50kW
A potrebujem docielit to aby prvy stlpec bol mal vzdy taku sirku aby sa do neho mestil cely text
priklad
Cena: 100sk
Hmotnost: 20kg
tu potrebujem aby sa tabulka koncila po hmotnost,keby ale nastavim pevnu sirku tak to tunak spravi toto
Vykon
motora: 50kW
nie vzdy tam budem mat len vykon motora alebo hmotnost,na udajoch nezalezi,proste potrebujem docielit aby prvy stlpec tabulky mal vacssiu prioritu pri rozdeleni dlzky tabulky medzi stlpcami.