si chcem zmenit bootovaciu obrazovku lenze navod je pre cesku verziu ale ja mam slovensku mohol by mi niekto poradit ako sa to da spravit na slovenskej verzii ? vopred DAKUJEM
To je v podstate jedno, mussi len najst, kde mas subor winload.exe.mui. Kedze mas sk verziu, tka by to malo byt v C:/windows/system32/sk-SK. Ten zapis do registrov s verziou spolocne nic nema a v msconfigu to uz najdes. keby to nebolo nahodou v sk-SK, tak daj vyhladat.
NO praveze som dal vyhladat a naslo mi to v en-US a potom este v system32/boot/en-US .....skusil som to v obydvoch prepisat ale nic ...a inde mi to nenaslo ....pomohlo by kedbyze to nahradim sucasne v oboch priecinkoch ? lebo ja som to robil len ze v jednom vzdy a ked neslo tak som skusil druhy ale ten predtym som vratil do povodneho stavu ..... priecinok sk-SK sice mam ale tie subory su tam neni
Tak ak to naslo tam, tak to prepis tam. Bude to spravne, mozno je to ako pri XP, ze slovensky win nie je, je len balicek s prekladom. Takze je to anglicky win a nahodena slovencina. Nakopiruj to tam a postupuj podla navodu.
no tam som to dal a nic sa nestalo ....skusil som to dat aj do toho druheho a tez nic ....asi este skusim v obydvoch nrazat to nechat ..... teda stalo sa ale len to ze pri bootovani sa to nenacitavalo ale bol tam nejaky obrazok z visty
a nebolo by pre teba jednoduchšie si stiahnuť TuneUp Utilities v ktorom sa to da pohodlne meniť..možeš si tam stiahnuť kopu ďalšich a davať si tam vlastne obrazky
Tak nakoniec to stacilo dat do tej slozcky windows/system32/sk-SK ..... aj ked sa tam ten subor winload.exe.mui nenechadzal tak aj tak to ide ....aj tak dik za vsetko a to tune uputilities asi skusim tiez este raz DIK MOC